Skocz do zawartości

Wybuch w stodole

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Niektóre zajęcia pociągają za sobą ryzyko,nie ważne czy to będzie udział w maratonie bez wcześniejszej kontroli kardiologicznej EKG,grzebanie w niewypałach bez stosownej wiedzy czy wspinaczka bez asekuracji,życie jest plugawe ot co.

Masz racje ale jednak chyba skala porównania nie tak.
Taki biegacz (skoro dałeś taki przykład) nie spowoduje raczej takiego zagrożenia dla otoczenia jak ten człowiek.

Muszę dodać jeszcze że zdaje sobie sprawę że to co piszę części osób udzielających się na Forum się nie podoba.
A potwierdzi się to kiedy kolejnej osobie udzielającej się na Odkrywcy urwie rękę lub głowę.

Wykop to temat dotyczy tylko domorosłych saperów ?
forum jest miejscem dyskusji, ma swoje zasady oraz regulamin ale dyskusja która mieści się w ramach owego regulaminu nie jest niczym złym dlatego zabieram swój głos.
Co poniektórzy tutaj jak widać nie potrafią pogodzić się, że ktoś ma inne zdanie.Jak już ktoś wspomniał wcześniej jedynie czekać aż komuś z forum głowę urwie albo ręce...bo czytając te wypociny że się każdemu może zdarzyć" akie hobby" etc.
ludzie nie nie takie hobby ani się każdemu zdarzyć nie może bo jak ktoś ma głowę na karku i trochę wyobraźni to nie targa wszelakiego złomu który może mu ową głowę urwać czy choćby paluchy...
Kolekcjoner a kolekcjoner jest różnica. Niedługo zaczniecie nie wiem pisać Poradnik domorosłego sapera-czyli jak wylecieć w powietrze".
Facet zginął, niech spoczywa w pokoju to co zrobił było głupie, ale po co wy piszecie brednie które nie negują w żaden sposób poczynań z niewypałami ? Ja odnoszę wrażenie, że tu jest jeszcze nie jeden kandydat który takie coś może zrobić i źle skończyć...
Dla mnie zabawa jakakolwiek z niewypałami i tego typu rzeczami to głupota, brak wyobraźni i odpowiedzialności . I takie jest moje zdanie. Wiem, że się komuś to nie podoba, ale to jego sprawa i to jak skończy.

kriczer@
ja rozumiem, że w latach powojennych dzieciakom urywało łapy bo grzebali gdzie nie trzeba, ale że facet po 40 ? Stary a głupi..
Posłuchaj starego po 50 -ce dziecino.
Jeśli nie wiesz co się stało. To.....1. braki w kulturze osobistej musisz podciągnąć określając kogoś starym i głupim.
Dwa...doceniam Twoje osiągnięcia w takim forum,bo ja gdybym Cię nazwał głupim otrzymał bym gratulacje...
Ty jednak musisz reprezentować głos rozsądku za który nie płacisz, a innych zbanowano.
Ale to było marginesowe.
Głównie to prośba nie oceniaj zmarłych w sposób jaki Cię rodzice wychowali.

och dzieci czyżby te twoje 2,700 postów dawało ci większe uprawnienia do zabierania głosu ? Czujesz się przez to lepszy ? Nie wiem ważniejszy ? Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, tym bardziej, że w tym przypadku moje słowa nie zahaczają o regulamin. Nazywasz mnie dzieciną czyżby przenośnia użyta przeze mnie zabolała ? Nie wiem nabierz dystansu do siebie nim zasiądziesz przed komputerem a tym bardziej zaczniesz udzielać się na forum. Czepiasz się rodziców ? Sorry dla mnie każdy kowalem własnego losu i autorem tego co mówi i pisze a wplątywanie rodziców w to jest co najmniej nie na miejscu (tak samo jak dla ciebie moja ocena, tego że facet zachował się idiotycznie, znosząc niewypały do domu a tym bardziej przy nich działając) Skoro ty nie akceptujesz tego, że ktoś ma inne zdanie od ciebie a tym bardziej je wyraża w miejscu jakim jest forum (miejsce publiczne, że tak to ujmę)i ocenia działania innych, może po prostu zaprzestań tu zaglądać albo skocz do następnego tematu, gdzie każdy podziela twoja zdanie?

Starałem się to napisać w języku polskim.Ciebie pisałem wz. dużej litery Ty mnie z małej....drobiazg.
Jest taka niepisana zasada...zwana etyką moralną.
Jeśli zapoznasz się z nią wazelinko" to oceniaj dalej mnie,ale zmarłych pozostaw w spokoju.
Dotarło do cepie....chypa konpuer i ten dystanaa as zadziałałm poprawnie.

No przepraszam bardzo,ale czy ja Ciebie obrażam czy też atakuję w inny sposób ? Wyskakujesz do mnie z pretensjami, po czym masz jakiś problem. To chyba pomyliłeś fora, nie to miejsce nie ten czas.Widzisz, ja jestem człowiekiem złym i niedobrym, bo nie zbieram niewypałów a ludzi którzy to robią uważam za nieodpowiedzialnych idiotów(chociaż mam czym pisać i to w komplecie :) sztuk 10 )

Już tylko na PW będzie.Ponieważ obrażanie nie jest moim celem szczególnym.
Jeśli...jest możliwe zamknęcie wątku tak jak sugerował kol.festung również poproszę.
To byłby taki hołd dla zmarłego...
Ale załorzyciel wątku ma tutaj również swoje prawo....

Zamknięcie posta hołdem dla zmarłego ? Weź ty się człowieku zastanów co piszesz ok ? Dlaczego pw ? Pisz na forum co masz do powiedzenia, czy boisz się kolejnej karteczki ? Wybacz ale w sobotni wieczór nie mam ochoty kłócić się z człowiekiem który liczbą postów na forum podnosi swą wartość.

Poniekąd przyznaję rację...

Pyskówki proszę sobie na priv załatwić, a teksty:
Pisz na forum co masz do powiedzenia, czy boisz się kolejnej karteczki ?" - są jawnym prowokowaniem do kłótni (patrz regulamin Forum).

Więc grzecznie pytam: koniec bicia piany, czy mam konkretnie obdzielić ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:21 16-11-2013

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie