Klemens Forel Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 PRYWATNA FERMA PODSTODOLNIAKÓW W POLSCE ;P http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=1395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Niedziele i motocykl z Paniami....może ktoś mnie wyręczy z zagadką na ten tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Ciekawy model http://otomoto.pl/jawa-inny-perak-M3850834.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Miłego zgadywania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_21_2009 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Skuter Cushman ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Cindappus pospolitus ka es 600 jako podłoże pod hodowlę dla rdzy... ech:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Może ktoś Wie o co chodzi z narzędziówkami jedne są wyższe inne płaskie w zalezności od frontu były robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traficc Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 sporo jeszcze można z niego uratować, a odnośnie puszki narzędziowej to na oryginalnych zdjęciach nigdy takiej nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albion Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Witam wszystkich forumowiczów mam zagadkę co to za kierownica? ma dwa rollgazy (z prawej i z lewej strony) w środku były takie szyny po których przesówało się cięgno linki, na końcah były przykręcone zaślepki zakończone nakrętką kołpakową (coś jak w Sokole 600) bardzo proszę o jakąś podpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albion Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 rollgazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albion Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 kierownica od spodu psiada dwie dziury na linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albion Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Daj jeszcze mniejsze foty.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Witam. Jeden rolgaz to manetka gazu , drugi przyspieszanie i opoznianie zaplonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Listopad 2013 Autor Share Napisano 13 Listopad 2013 Klub Rotor" prosi o pomoc.Buchnięto sprzet ze zdjęcia rocznik 37 .Charakterystyczne 3 nie wchodzi.Tak wiec kto kolwiek widzial wie? Piszcie jak cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 Co to za maszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 dzisiaj stałem się posiadaczem wymarzonego junaka.to było w schowku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 oryginał,brak silnika,ale zdobędę i maszyna będzie cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 18 Listopad 2013 Autor Share Napisano 18 Listopad 2013 Miała to być zagadka ale jak ktoś sledzi alledrogo a napewno są tacy wśród Nas to by zabawe skończył szybko.Piekna maszyna choć szkoda że nie 600tka.Ciekawe rozwiązania techniczneszkoda że sie nie ma kasy na rozpuste:( http://otomoto.pl/bmw-s-douglas-t35-bmw-nsu-harley-dkw-M3859058.htmlAdamiec gratuluje strzału a co do zagadki (???????????? trudna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 ja to ciemniak jestem,pospolite motorki.a tak poza ,,rebusem,,posiada może ktoś silnik do m10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feldbahn Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Witam.Czy ktoś orientuje się co pochodzenia nabytego siedzenia? Podobne jest trochę do montowanego w Zundappach K800, lecz nie jestem pewien. Z tego co widzę, brakuje w środku elementu ze sprężyną.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Tylne siedzenie kiedyś było wyposażeniem opcjonalnym. Motocykl kupowało się bez tego elementu, który można było wybrać i dokupić. Ponieważ stelaż jest solidnej budowy może być do bardzo wielu motocykli średnich i ciężkich. Jeśli tylko jest możliwość zamocowania. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feldbahn Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Dzięki. Jest możliwość zamocowania - działają śruby rozpierające z hakami. Samo siodło jest duże i masywne. Przeglądałem dostępne w sieci siodła firm Framo i Drilastic, ale ten egzemplarz nie jest chyba ich produkcją, chyba że jakąś rzadszą? Lub pochodzi z jakiejś mniejszej wytwórni?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 No to ja tym razem zapodam zagadke,podoba mi się taka zawadiacka poza gościa,pewnie kozak był nie lada.Co to za motocykl?W Niedziele odpowiedź i dodam laseczke bo uzbierałem ostatnio kilka fajnych do kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Ta sama firma co 5 postów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.