zylak88 Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam mam pytanie czy ktoś używa wykrywacza golden mask i mógłby mi udzielić informacji na jego temat z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Pozwolę sobie podłączyć się do pytania kolegi. W zeszłym roku rozważałem zakup Golden Mask 4, ale z uwagi na fakt, że brakowało opinii rodzimych użytkowników oraz nie było możliwości przetestowania sprzętu na miejscu (zastanawiałem się nad sprowadzeniem detektora z Bułgarii), zrezygnowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemax771 Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Golden Mask to dobre wykrywacze ale nie mogą konkurować z takimi firmami jak Tesoro Garrett czy White's USA-produkty nie tylko wykrywacze przerastają europejskie prostotą działania jakością wykonania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prymek7 Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Po pierwsze trzeba zapytać czy osoba powyżej używała jakiegoś GM ? Użytkowałem golden mask 1+ , przewyższa wiele amerykańskich wyrobów Garrett , Whites czy Tesoro , prosty zabójczo skuteczny na drobnicę ,mogę spokojnie napisać że nie w tej kategorii cenowej nie ma sobie równych , GM nie jest w Polsce popularny - tylko żałować , z pewnością kupię sobie w przyszłości GM4 , zrobił bym to już bardzo dawno ale jestem bardzo przywiązany do GMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inventor Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Witam,miałem okazje niedawno testować GM4, i jestem tego samego zdania, co kolega-prymek7 Na drobnice znakomita piszczałka,świetny zasięg, całkiem dobra dyskryminacja, bierzesz wszystko na słuch,kwestia kilku wypadów,prosty w obsłudze,waga znośna Wykrywacz warty swojej ceny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 27 Wrzesień 2013 Share Napisano 27 Wrzesień 2013 ktoś pracował z golden mask 2 ? interesują mnie realne osiągi i jakość wykonaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 Do kol.prymek7 jak jest z dyskryminacją w golden mask 1+ i czy faktycznie dobrze pracuje w zaśmieconym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prymek7 Napisano 8 Październik 2013 Share Napisano 8 Październik 2013 W zaśmieconym żelazem terenie nie zauważyłem żadnych problemów - popierduje nad żelazem jak Tejon - oczywiście zależy jak wysoko ustawi się dyskryminację ( ja chodziłem na ustawionej niżej niż zalecana chyba 4 bo na 4 ponoć może ominąć małe sreberko ) , mimo wszystko ma chyba wolniejszy czas reakcji niż gmp , w terenach zaśmieconych niepożądanym kolorem trzeba kopać cały kolor , jest czuły na mikro-kolorki , jest głośny bez słuchawek , trochę taki kanciasty jeśli chodzi o budowę ( mało polotu jeśli chodzi o estetykę ) , nie wiem czy każdemu przypadnie do gustu - chodzi mi o zwolenników wyświetlaczy , programów , masy ustawień itd - no ale po co to jak wysoką wydajność można uzyskać trzema pokrętłami , myślę że z czasem będzie to w Polsce popularny wykrywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 Dzięki Prymek7 własnie zakupiłem ten detektor do kolekcji zobaczymy jak się sprawdzi w terenie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 Dzięki Prymek7 własnie zakupiłem ten detektor do kolekcji zobaczymy jak się sprawdzi w terenie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 14 Październik 2013 Share Napisano 14 Październik 2013 I jak okrezna5 ? Masz już sprzęt? Jak chodzi ? Jestem zainteresowany zakupem, ale GM4 i chętnie poznałbym jak najwięcej opinii na temat tych wykrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 24 Październik 2013 Share Napisano 24 Październik 2013 podbijam...mam zamiar zakupić coś z GM ,ale strasznie mało w sieci.Ktoś pracował bądź też pracuje z GM 2 lub GM 3 ?Interesują mnie wszystko na temat tych wykrywaczy>pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 24 Październik 2013 Share Napisano 24 Październik 2013 HejMam trochę doświadczenia z GM 4 PRO i GM 3 + PowerboxZa kilka dni na moim kanale Youtube będzie dostępny film z testami zasięgu GM 3 + Powerboxhttps://www.youtube.com/user/MocnySygnalJak byś miał jakieś pytania, dawaj śmiałoPozdrawiamsaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 Co tu pisac za taką kasę to rewelka jestem mega zadowolony bardzo czuły na drobiazgi i mam dobrego kopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 jakiego modelu używasz okrezna5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 GM1+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Już zmieniłem na Golden Mask 4 PRO Wirelessz cewką 12 Sider Coil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1979 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Witam!Jakie są twoje wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Jeszcze za krótko go mam ale jak na razie jest ok mróz dopadł i nie mam jak potestowac okaże się na wiosnę jaki z niego kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter82 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 okrezna5. Czy możesz podać przybliżone zasięgi GM1+..Robiłeś może jakieś testy na moniakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Niestety ale nie robiłem żadnych testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 seku39 twoim zdaniem gm 4 pro czy gm3+powerbox jest lepszy na monety i jak z zasięgiem tych wykrywaczy bo napaliłem sie na gm 4 pro ale mam klina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
somok Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 Witam, kilka dni temu kupiłem GM4 i jestem bardzo rozczarowany jego dyskryminacją. Nie jestem w stanie wyciąć drobnych i większych zardzewiałych przedmiotów, kabzle też są widoczne jako kolor i kopiąc wygnał nie wiem czy to kolor czy metal. W zasadzie nie widzę różnicy między ustawieniem dyskryminacji na 2 i na max. Koledzy jakie macie doświadczenie z tym tematem?Nie wiem czy tak ma być czy model jest uszkodzony.Poza tym sprzęt czuły głęboki i szybki.Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 22 Marzec 2014 Share Napisano 22 Marzec 2014 WitamKapsle od piwa, nawet te niezardzewiałe dają inny sygnał niż kolorByć może Twój egzemplarz jest wadliwy pod tym względemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Kwiecień 2014 Share Napisano 3 Kwiecień 2014 A wg mnie nie osłuchałes się z wykrywaczem. Kilka dni to za mało żeby nawet pobieżnie poznać ten wykrywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.