ToMojaPasja123 Napisano 28 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Witam dzisiejszy wypad na godzinkę do lasy połowa blaszki z napisem : Zusatzldg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 28 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Dzisiejszy wypad na godzinkę duża łuska została ponieważ spłonka niezbita i te 2 pepeszki zostały :< Szkoda tej dużej łuski bo takiej jeszcze nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Wszystko zostało w lesie wypad na 1h dziś bardzo dużo odłamków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Kolego,nie wstawiaj takich zdjęć..po co prowokować los ? Lubisz wizyty smutnych panów ( policji ) o 6 nad ranem ? Ja wiem,to jest nudne i pewnie nie jeden mi napisze za moment Dragon,po co umoralniasz,jego zdjęcia jego sprawa" Mi jednak szkoda ludzi,którzy za tak ładną pasję mają zawiasy. Wiadomo,że nie będziesz strzelał z tego,bo to się nie nadaje,ale według ustawy... nie wstawiaj więcej takich zdjęć i weź to sobie do serca,może Ci to bardzo pomóc ! proponuję Ci zakopać te fanty tam,gdzie były..wiadomo,sentymentalnie cenne,ale zapewniam Cię, łusek legalnych od ppsz, mosinów itp nakopiesz jeszcze kilogramami : ) Powodzenia w poszukiwaniach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Dzięki może i mam dopiero 15 lat ale wszystko zostawiam w lesie . Jutro znowu wybieram sie na wykopki więc coś wstawie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 1 Maj 2013 Autor Share Napisano 1 Maj 2013 Nowy sprzęt do kopania łopata fiskars wreszcię zakupiona :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 1 Maj 2013 Autor Share Napisano 1 Maj 2013 Dzisiejszy traf stanowisko maxima wszystko łuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 1 Maj 2013 Autor Share Napisano 1 Maj 2013 Miałem dziś swojego fotografa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Ładny arsenał łuseczek...Pewnie będzie trochę cieżko kopać w korzeniach łopatką....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 1 Maj 2013 Autor Share Napisano 1 Maj 2013 Korzenie i odłamki to moja zmora :< I ostanio coś mi sie sama jaszczurka wyłancza :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajmon75 Napisano 1 Maj 2013 Share Napisano 1 Maj 2013 Niezła ilość łuseczek a fiskersa identycznego też przed tygodniem zakupiłem, pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 No spora spora tylko destrukt nie ma co brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 Pierwsza znaleziona gołym okiem na polu Gdy szedłem do celu mojej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 O to mój cel mały las lecz nic tam nie znalazłem oprócz kilku kawałków metalu ,blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Dzisiaj niestety zła pogoda :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Jednak wyruszyłem tutaj las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Kolejne wypad trwał ponad 4 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 To ja po powrocie troche zamulony zmenczony i głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 a to fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 menczony" co to za słowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz75 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 ile masz lat?cewka nie za duża?Trochę przeważa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 witaj Młody"!podziwiam Cię. mimo tak młodego wieku, zawzięty" jesteś.i tak trzymaj!chodzisz po pięknych terenach, bogatych w wydarzenia, a co za tym idzie i w fanty" (nie lubię tego słowa).mam nadzieję, że czytasz troszeczkę chociaż o historii naszego regionu, zaglądaj też do słownika, a wyrośnie z Ciebie prawdziwy Odkrywca.trzymam za Ciebie kciuki!pozdro z Łomży od dziadka cumy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 Dzięki tylko te zdjęcie to mi jakoś dziwnie wyszło mam 15 lat i ciągle się uczę owszem wykrywacz ciężki jak chodzę trochę więcej czasu plus łopata i kopanie i co kilka kroków jakiś odłamek wykopię :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Cześć kolego lepsze świeże powietrze niż tomb raider. Moi dziadkowie byli w 18 Dywizja Piechoty i trochę piekełka przeżyli na terenach po których śmigasz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.