Skocz do zawartości

Wyjatkowy dzien

gero

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszy dzien dla jednego z nas jest szczegolny i wyjatkowy.Wlasnie dzisiaj Kolega Vvarg zegna sie z pieknem i urokami kawalerskiego zycia a wita sie z... Jeszcze piekniejszym i urokliwym zyciem malzenskim;)

Lukaszu,by dzisiejszy dzien byl poczatkiem bezmiaru szczesliwosci
w kazdym temacie zycia..to teraz Wy decydujecie o czasie ktory
Wam dano...

Jeden skarb" juz znalazles,zycze wiec Tobie i sobie zeby Twoj skarb" okazal od czasu do czasu troche laski i pozwolil nam na jakis wspolny wypad:)

A przede wszystkim zycze Wam wszystkiego Naj,Naj,Naj...Lepszego!!!

Kot śpi to myszy harcują :), Znów wracam do Was Panowie, po długich tańcach, nieprzespanych nocach i szumiących w głowie procentach. :D Dziękuje Wszystkim, a zwłaszcza koledze Gero za pamięć i życzenia. Co do podania o wyście na piwo, to aktualniejsze byłoby podanie o wyjście na wykopki :).

Ps. No i jest pierwsze złotko!!! :D Okrągłe, poświęcone i dożywotnio na paluchu

Pozdrawiamy Emilia i Łukasz :)

Piwo z kumplami ... wykopki ? :) Dzisiaj to złotko waży kilka gramów , a za jakiś czas poczujesz na sobie tony łańcuchów ,kajdanów i kul u nogi :)Jeszcze jeden optymista :) Kobity to jednak siła ! Jesteśmy skazani na zagładę :) Ucałuj odemnie swoją drugą połowę i natychmiast kup jej w prezencie wykrywacz i zanim ją weźmiesz na wykopki poutykaj w ziemi trochę fantów ( i nie chodzi mi o niewypały , tylko raczej o takie baskie świecidełka ) Jak złapie bakcyla to się jeszcze jakoś uratujesz :)))

Zaskoczę Cię jacenty2004, wykrywacz dla drugiej połówki mam już od dawna, z tym że dopiero w tym roku zgodziła się na jakiś wspólny wypad, wiec jest nadzieja :). Puki co lubi jedynie fotografować moje znajdy, ale na początek dobre i to :). Całusa od Ciebie przekaże niezwłocznie po powrocie z pracy. Pozdro

O Ty cwaniaku !:) Ta młodzież to jest jednak teraz inteligentna ! :) Widzę ,że sobie przyszłość już po mału zorganizowałeś , ale żeby przy okazji mnie trochę zadowolić i zapewnić mi moją wątpliwą emeryturę proszę Cię ! Zanim poleziesz rozkopywać pola i lasy zrób coś takiego przyjemnego i za 9 miesięcy mi napisz ... że się już się urodziło ! Ktoś ostatecznie musi te składki do ZUSU płacić żebym tą emeryturę dostał !... Jak już wrócisz z roboty to przekaż tego całusa odemnie od razu przy drzwiach i nie maszeruj prosto do talerza na obiad ...tylko pociągij tą sprawę do końca !!! Ja za 9 miesięcy dostanę dobrą wiadomość ,a twoja połówka mnie od razu polubi za mój świetny pomysł( tylko się do cholery postaraj i zrób to tak jak nigdy nie robiłeś , i nie ma tu żadnej taryfy ulgowej ,że po pracy to zmęczony jesteś !!! )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie