gero Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Dzisiejszy dzien dla jednego z nas jest szczegolny i wyjatkowy.Wlasnie dzisiaj Kolega Vvarg zegna sie z pieknem i urokami kawalerskiego zycia a wita sie z... Jeszcze piekniejszym i urokliwym zyciem malzenskim;)Lukaszu,by dzisiejszy dzien byl poczatkiem bezmiaru szczesliwosciw kazdym temacie zycia..to teraz Wy decydujecie o czasie ktoryWam dano...Jeden skarb" juz znalazles,zycze wiec Tobie i sobie zeby Twoj skarb" okazal od czasu do czasu troche laski i pozwolil nam na jakis wspolny wypad:)A przede wszystkim zycze Wam wszystkiego Naj,Naj,Naj...Lepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Umarł Antek umarł i leży na desce......Gratulację ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Czy ja wiem...Na Forum jest kilku, co najmniej, Użytkowników wprost przeciwnego zdania. Im się wyjątkowy dzień wprost odwrotnie- z rozwodem kojarzy :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 już po chłopie ,, i tak się wybawiłem że aż mi krawat zdeptali,, najlepszego na nowej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Najlepszego... i aby na chłop nie wsiąkł całkowicie w domowe pielesze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 następny usidlony ;) najlepszego na nowej drodze życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Taaaa..... a po kilku latach będzie: Sex i miłość przy wypłacie, reszta miesiąca w celibacie"Najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 No to masz co chciales, cos sie konczy , a zarazem cos sie zaczyna.Nie daj sie tesciowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Gratulacje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 20 Kwiecień 2013 Share Napisano 20 Kwiecień 2013 I ćwicz pisanie podania o wyjściu na piwo z kolegami...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Teraz to się z interneta ściąga :dhttp://c.wrzuta.pl/wi14828/1a0351c4000c03414566bb13/podanie_o_wyjscie_z_kumplami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Kot śpi to myszy harcują :), Znów wracam do Was Panowie, po długich tańcach, nieprzespanych nocach i szumiących w głowie procentach. :D Dziękuje Wszystkim, a zwłaszcza koledze Gero za pamięć i życzenia. Co do podania o wyście na piwo, to aktualniejsze byłoby podanie o wyjście na wykopki :). Ps. No i jest pierwsze złotko!!! :D Okrągłe, poświęcone i dożywotnio na paluchu Pozdrawiamy Emilia i Łukasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Piwo z kumplami ... wykopki ? :) Dzisiaj to złotko waży kilka gramów , a za jakiś czas poczujesz na sobie tony łańcuchów ,kajdanów i kul u nogi :)Jeszcze jeden optymista :) Kobity to jednak siła ! Jesteśmy skazani na zagładę :) Ucałuj odemnie swoją drugą połowę i natychmiast kup jej w prezencie wykrywacz i zanim ją weźmiesz na wykopki poutykaj w ziemi trochę fantów ( i nie chodzi mi o niewypały , tylko raczej o takie baskie świecidełka ) Jak złapie bakcyla to się jeszcze jakoś uratujesz :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Zaskoczę Cię jacenty2004, wykrywacz dla drugiej połówki mam już od dawna, z tym że dopiero w tym roku zgodziła się na jakiś wspólny wypad, wiec jest nadzieja :). Puki co lubi jedynie fotografować moje znajdy, ale na początek dobre i to :). Całusa od Ciebie przekaże niezwłocznie po powrocie z pracy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 O Ty cwaniaku !:) Ta młodzież to jest jednak teraz inteligentna ! :) Widzę ,że sobie przyszłość już po mału zorganizowałeś , ale żeby przy okazji mnie trochę zadowolić i zapewnić mi moją wątpliwą emeryturę proszę Cię ! Zanim poleziesz rozkopywać pola i lasy zrób coś takiego przyjemnego i za 9 miesięcy mi napisz ... że się już się urodziło ! Ktoś ostatecznie musi te składki do ZUSU płacić żebym tą emeryturę dostał !... Jak już wrócisz z roboty to przekaż tego całusa odemnie od razu przy drzwiach i nie maszeruj prosto do talerza na obiad ...tylko pociągij tą sprawę do końca !!! Ja za 9 miesięcy dostanę dobrą wiadomość ,a twoja połówka mnie od razu polubi za mój świetny pomysł( tylko się do cholery postaraj i zrób to tak jak nigdy nie robiłeś , i nie ma tu żadnej taryfy ulgowej ,że po pracy to zmęczony jesteś !!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.