kessel 0 Napisano 18 Luty 2013 PROSZĘ POMÓŻCIE KAMILOWI !Mój kuzyn Kamil Nowosielski potrzebuję waszej pomocy, ma 26 lat i w maju 2012 wykryto u niego nowotwór mózgu- glejak WHO grade II, niestety pierwsza operacja niewiele mu pomogła.Szansę na całkowite wyleczenie daje mu terapia genowa w Houston w USA .Każdy przekazany 1% podatku przybliża go do rozpoczęcia terapii ratującej jego życie.Aby pomóc Kamilowi wystarczy wpisaćNR KRS: 0000037904Dane uzupełniające: KAMIL NOWOSIELSKIPrzekażcie ten 1 % dla Kamila, przecież was to nic nie kosztuje, a jemu może uratować życie!Za kilka dni wkleję nr konta bankowego. Proszę Was ODKRYWCY o jakąkolwiek darowiznę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMILUD PL 0 Napisano 19 Luty 2013 Masz mój 1% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barbarossa1941 0 Napisano 19 Luty 2013 Jest nas trochę także myślę że każdy kto przeczyta zrobi tak jak prosisz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamiljan 0 Napisano 19 Luty 2013 dawaj nr konta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kessel 0 Napisano 20 Luty 2013 http://zapodaj.net/69b5ba415f107.jpg.htmlZ góry dzięki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yankes76 0 Napisano 22 Luty 2013 ja też dam 2%, moje i żony.... pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUBERTS 0 Napisano 22 Luty 2013 Jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janiszelk 0 Napisano 23 Luty 2013 Chociaz 1 procent to niewiele, przy moich zarobkach ale postaram sie to przekazac przy wypelnianiu Pitu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kessel 0 Napisano 23 Luty 2013 Wielkie dzięki chłopaki ! Każda wpłata to wielki plus w tej sytuacji. Darz dół. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hebda 0 Napisano 23 Luty 2013 Mam do zliczenia 4pity.Czekam aż doślą ostatni i wysyłam.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romek_66 0 Napisano 24 Luty 2013 też jestem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flow 0 Napisano 24 Luty 2013 dołączam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazylwolow 0 Napisano 27 Luty 2013 Żaden problem! Masz kolejne 2%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiziQ 0 Napisano 27 Luty 2013 Masz i moje 2%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczurek_1979 0 Napisano 27 Luty 2013 i mój 1% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kessel 0 Napisano 11 Marzec 2013 Odświeżam temat !Jeszcze raz wnoszę o wsparcie finansowe dla Kamila !Przesyłam Wam linka z nowymi informacjami. Dzięki za dotychczasową pomoc.http://www.luzyce.info/luban/walczy-o-zycie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woytas 0 Napisano 12 Marzec 2013 Załóż konto na FB - Pomagamy Kamilowi" i dajesz linkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romek_66 0 Napisano 12 Marzec 2013 pit wczoraj poszedł do rozliczenia.rozmawiałem z księgową.spróbuje ona ściągnąć od innych.pozdro.-Romek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamiljan 0 Napisano 12 Marzec 2013 sugeruję aby wykonać zwykły przelew, z tym podatkiem tojest tak,że chłopak moze nie doczekać tych pieniędzy od fuskusa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barbarossa1941 0 Napisano 14 Marzec 2013 Mam nadzieję że te 2464 wyświetleń to tyle samo oddanego 1 % 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewald 0 Napisano 26 Marzec 2013 jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo_sek 0 Napisano 27 Marzec 2013 Tekstem o księdzu jemiole sobie nie pomagasz. Podtekst, że ksiądz rozumuje tak samo jak polityk jest dla mnie oburzający. Jak prosisz o datki to nie obrażaj uczuć osób, które prosisz. Taka rada na przyszłość.Ja niestety swój 1% przekazałem na inny cel medyczny, ale będę się modlił - tyle mogę ofiarować z mojej strony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WykoP2411+ 0 Napisano 28 Marzec 2013 ,, Wklejając te informacjemam nadzieję, że trafi się jakiśdarczyńca (w stylu POLITYK , KSIĄDZ ,lub inna tego typu jemioła" ),, - z takimi hasłami to nie wiem czy na podróż uzbierasz.Nawet gdyby ktoś z nich miał ochotę dać to po przeczytaniu tego tekstu zrezygnował. Zamiast pomagać to ty szkodzisz. Pokory trochę człowieku bo to Wy potrzebujecie a nie oni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aspiko 0 Napisano 11 Kwiecień 2013 Dziś poszło - życzę człowiekowi fartu w walce z choróbskiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyfus 0 Napisano 1 Październik 2013 co nie zmienia faktu, że na TYM Forum obowiązują zasady.lepiej je poznać... tak mi się wydaje i tak dobrze radzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach