kessel Napisano 18 Luty 2013 Autor Share Napisano 18 Luty 2013 PROSZĘ POMÓŻCIE KAMILOWI !Mój kuzyn Kamil Nowosielski potrzebuję waszej pomocy, ma 26 lat i w maju 2012 wykryto u niego nowotwór mózgu- glejak WHO grade II, niestety pierwsza operacja niewiele mu pomogła.Szansę na całkowite wyleczenie daje mu terapia genowa w Houston w USA .Każdy przekazany 1% podatku przybliża go do rozpoczęcia terapii ratującej jego życie.Aby pomóc Kamilowi wystarczy wpisaćNR KRS: 0000037904Dane uzupełniające: KAMIL NOWOSIELSKIPrzekażcie ten 1 % dla Kamila, przecież was to nic nie kosztuje, a jemu może uratować życie!Za kilka dni wkleję nr konta bankowego. Proszę Was ODKRYWCY o jakąkolwiek darowiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Masz mój 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarossa1941 Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Jest nas trochę także myślę że każdy kto przeczyta zrobi tak jak prosisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 dawaj nr konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 20 Luty 2013 Autor Share Napisano 20 Luty 2013 http://zapodaj.net/69b5ba415f107.jpg.htmlZ góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yankes76 Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 ja też dam 2%, moje i żony.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTS Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janiszelk Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Chociaz 1 procent to niewiele, przy moich zarobkach ale postaram sie to przekazac przy wypelnianiu Pitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 23 Luty 2013 Autor Share Napisano 23 Luty 2013 Wielkie dzięki chłopaki ! Każda wpłata to wielki plus w tej sytuacji. Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Mam do zliczenia 4pity.Czekam aż doślą ostatni i wysyłam.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 też jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylwolow Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Żaden problem! Masz kolejne 2%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiziQ Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Masz i moje 2%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 i mój 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kessel Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 Odświeżam temat !Jeszcze raz wnoszę o wsparcie finansowe dla Kamila !Przesyłam Wam linka z nowymi informacjami. Dzięki za dotychczasową pomoc.http://www.luzyce.info/luban/walczy-o-zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 Załóż konto na FB - Pomagamy Kamilowi" i dajesz linkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 pit wczoraj poszedł do rozliczenia.rozmawiałem z księgową.spróbuje ona ściągnąć od innych.pozdro.-Romek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 sugeruję aby wykonać zwykły przelew, z tym podatkiem tojest tak,że chłopak moze nie doczekać tych pieniędzy od fuskusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarossa1941 Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Mam nadzieję że te 2464 wyświetleń to tyle samo oddanego 1 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Tekstem o księdzu jemiole sobie nie pomagasz. Podtekst, że ksiądz rozumuje tak samo jak polityk jest dla mnie oburzający. Jak prosisz o datki to nie obrażaj uczuć osób, które prosisz. Taka rada na przyszłość.Ja niestety swój 1% przekazałem na inny cel medyczny, ale będę się modlił - tyle mogę ofiarować z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 ,, Wklejając te informacjemam nadzieję, że trafi się jakiśdarczyńca (w stylu POLITYK , KSIĄDZ ,lub inna tego typu jemioła" ),, - z takimi hasłami to nie wiem czy na podróż uzbierasz.Nawet gdyby ktoś z nich miał ochotę dać to po przeczytaniu tego tekstu zrezygnował. Zamiast pomagać to ty szkodzisz. Pokory trochę człowieku bo to Wy potrzebujecie a nie oni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 11 Kwiecień 2013 Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Dziś poszło - życzę człowiekowi fartu w walce z choróbskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Październik 2013 Share Napisano 1 Październik 2013 co nie zmienia faktu, że na TYM Forum obowiązują zasady.lepiej je poznać... tak mi się wydaje i tak dobrze radzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.