Skocz do zawartości

Wesołych Świąt

kotek1945

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Życzenia
Zdrowych ,Wesołych Świąt Bożego Narodzenia ,płytkich i obfitych dołów życzy olo74 dla wszystkich poszukiwaczy,ale w szczególności dla kolegów geo i krzysiekzzr .
Pozdrawiam olo74.
  • Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
spędzonych w atmosferze ciepła w domu i mrozu na zewnątrz
oraz tradycyjnego polskiego obżarstwa bez tycia.
A na 2013 mniej stresu i wielu znajdek.
Seba.
Napisano
a ja wam wszystkim moi mili życzę wszystkiego naj naj ! :) a w szczególności żeby nas omijali zazdrośni sąsiedzi i niemili prokuratorzy :)
Napisano
To moje pierwsze święta z odk :)

Chciałem wszystkim życzyć spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, pojednania z najbliższymi wam osobami,
a w przyszłym sezonie bezpiecznych powrotów z poszukiwań oraz oczywiście baaardzo mokrego" sylwestra!

Pozdrawia, Sebastian
Napisano
Na zbliżające się Święta
pragnę złożyć życzenia
przeżywania Bożego Narodzenia w zdrowiu,
radości i ciepłej rodzinnej atmosferze.
Kolejny zaś rok niech będzie
czasem pokoju oraz realizacji osobistych zamierzeń.

Pozdrawiam Marek
Napisano
Zdrowia, szczęścia, pomyślności w życiu osobistym i zawodowym. W nadchodzącym 2013 roku, chciałbym wam życzyć dużo pięknych i owocnych znajdek, nowych znajomych, nowych doświadczeń jak i wiedzy na temat historii!

Wesołych Świąt - Damian!
Napisano
Jakiego zdrowia? Właśnie prawie odciąłem sobie palec wskazujący w prawej dłoni... Nawet się w nosie nie da pogrzebać, a koleżanka małżonka twierdzi, że ja to specjalnie, coby nic więcej (?) w domu nie robić...
Napisano
kiełbaska, szyneczka, boczek uwędzony,
śledzik w śmietance pokrojony
tylko karpika podsmażyć zostało
i kapusty z grochem będzie niemało :)

Wesołych Świąt życzę wszystkim !
Napisano
Yeti Ty nie lubisz bo rybki Ci szkoda,czy ta rybka nie lubi bo się boi gorącego tłuszczu na patelni ;)) Zdrowych,wesołych Świąt Bożego Narodzenia i najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie