traper6 Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2012 Małżowina mi powiedziała że na święta do mnie przyjeżdża mamusia".Wymagań nie mam ŻADNYCH. Czy ktoś ma psa, aby na ten okres odstąpił mi budę ? Płacę w euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Budy nie mam,ale mogę wysłać koce co to pies na nich śpi/je/wyciera jajka.Jak pójdzie kurierem to będą jeszcze ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Mam łańcuch i leciwą butelkę Pavulonu... Może się przydać...Co takiego przeskrobałeś, że karzą cię mamusią...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Pewnie dlatego,że Traper dobre placki piecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Niech poda przepis to może mamusia zgłupieje łapiąc wiele tropów na raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2012 No problem. Strasznie mnie boli wytrzeźwienie. Lecę po next browary...... Póki teściowej nie ma. A wycie baby to se... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 To taka małą suchość odnośnie browarów traperku:Po co teściowa ma 2 zęby?Jeden żeby ją bolał, a drugi żeby dobrze piwo otwierała.Tym miłym akcentem kończę, i Świąt spokojnych życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Jako prezent?! Teściowa?! Na święta?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Spadaj w teren,odkop ziemiankę (może być ruska),okop się.Na pewno przeżyjesz, a przy kopaniu może coś się trafi :))P.S. Na przedpolu ustaw miny, mamusia" może zatęsknić za tobą i Cię szukać, różnie bywa, a przezorny zawsze ubezpieczony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Właśnie.. A koledzy z forum z grochówką będą przychodzić po nocach, a może i Jägermeister się trafi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 nie Xen :) teściowej potrzebne jest 3 zęby. Te 2 to tak jak napisałeś a ten trzeci to musi być złoty...co by było za co ją pochować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 to się uśmiałem :D haha :)Muszę to mojej przedstawić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Chyba odpowiednie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 Tak nawiązując do teściowej.Wraca mąż do domu i w drzwiach krzyczy:- Żono wygrałem w totolotka główną nagrodę. Jesteśmy bogaci!!Patrzy i widzi że żona siedzi w fotelu zapłakana, smutna, zamyślona.....- Co się stało ? Czemu płaczesz ? Dlaczego się nie cieszysz ?- Dzisiaj rano... zmarła moja mama....- K...WA !!! KUMULACJA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 @szczurek_1979,a aj bym jej jeszcze 4-ty ząbek dodał,aby ją ciągle napi...alał.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 no tak, temat o Bożym Narodzeniu ale z teściową związany bo jak do niej nie pójdę to i tak sama przylezie :))ja stawiam teściowej zdjęcie na kominku, co by dzieci do ognia się nie zbliżały :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 A może teściową zabrać do lasu z wykrywką? Ona zawsze może się zgubić.... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Można i tak: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/449514,mysliwy-zastrzelil-zone-bo-myslal-ze-to-dzik,id,t.html:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Taa... myśliwi mają broń, więc mają łatwiej" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 gubić, zgubić"... Sonic, żeby TO zakopać to potrzebna Fadroma. Szpadlem to się idzie zaorać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 No to traper moje szczere kondolencje :( PS: No to ładnie musiałeś naskrobać że Cie Bozia tak pokarała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Nie wiem jak to jest mieć teściową,mamusia mówię swej Mamy.Chyba Poznań,jeśli pogoda pozwoli to ruszę na Mazury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 Brakuje słowa DO.przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.