Skocz do zawartości

Skarb.

darek033

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś po dziewięciu miesiącach intensywnych poszukiwań nieprzespanych nocach przeszukiwaniem literatury fachowej zapoznaniem się z fachowymi opiniami w temacie nareszcie trafiłem SKARB(bursztynowa komnata to pikuś jak i wszystkie sztandary proporce depozyty i kompania 7tp) o godz 11 dziś urodziła się moja córeczka Katarzyna 3820g i 56 cm dłu .To mój największy SKARB...Pozdrawiam..
Napisano
Gratulacje od dziadka cumy!!!
w sobotę wzniosłem toast za Skarby RAJTAR-a.
wstyd by było, w kolejną sobotę, toastu za Twojego Skarba nie wypić!!!
ale młodzieży...miejcie wzgląd na mój wiek!
i na odwykówkę trafić mogę, jak tak dalej starać się będziecie!
jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam!
cuma
Napisano
darek, ponieważ sam niedawno zostałem ojcem bliźniąt wiem jaki jesteś szczęśliwy i jak wspaniale się czujesz przeto życzę zdrowia dla maleństwa i małżonki a Tobie bracie dużo cierpliwości i umiejętnej konserwacji sprzętu bo prędko go nie użyjesz ( ja już to zrobiłem i sprzęcik zakonserwowany czeka na wiosnę) Jeszcze raz gratuluję i serdecznie pozdrawiam.RAJTAR
Napisano
Mój maluszek ma już prawie 5 miesięcy :)

Rzeczywiście nie latam tak często jak przedtem , lecz opcja z zakonserwowaniem roni" do wiosny absolutnie odpada.

Toż wiosna to najlepsza pora na szukanie no i wypady muszą być krótkie max 4 godzinki.

pozdrawiam świeżo upieczonych rodziców :)
  • 4 months later...
Napisano
Kolejny znaczy drugi Największy skarb w życiu przyszedł na świat 13.03.2013 o 10.05 Córka i jestem dumny po raz drugi a Ci co twierdzą że zajmiemy się szukaniem pampersów i smoczków niech lepiej schowają się w głębokiej puszczy bo chyba nie wiedzą co to być ojcem .Pozdrawiam
Napisano
He he moja pierwsza córa ma 14 nio i potrafi z czujką po polu pobiegać i nawet synów Przyjaciół przebić .... Ciut weny bo pasji taty czuje ... mam nadzieje że najmłodsza też to kiedyś poczuje .Wielkie Dzięki Seba
Napisano
gratuluję Seba!

ale cienko"... panowie...cienko"!

mój 1-szy wnuk, w zeszłym roku już za mną saperkę po polu nosił!
2-giemu na 1-sze urodziny (15.03) saperkę kupiłem!
a co?! rodzinna tradycja!
Napisano
Gratulację.Mi się trafił jeden taki skarb 5 lat temu przydał by się teraz ten drugi skarbik w formie jakiejś szkatułki no i jeszcze z jeden taki jak 5 lat temu:-]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie