xen Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Siema.Jeżeli temat już był, to prosze o zamknięcie, dołek itd.Trafiłem na to przypadkiem, ale to co zobaczyłem to magia :Ohttp://www.wykop.pl/ramka/930587/co-kryje-lesna-studzienka/Ile ja bym dał, żeby się pobabrać" za takimi fantami :)Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Wrzesień 2012 Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Bez mała fefnaście a może i pińcet razy było :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Nie spojrzałem, sory...Jeżeli chcesz to zamknij i przenieś...Nie mniej jednak, robi wielkie wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Co o za malowania hełmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 malowanie z końca I wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Kamuflaż czasami nazywany witrażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Nie no mię to rozwaliło a jeszcze ta farba na hełmach no dla mnie szok :) po prostu zazdroszczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Jak my wszyscy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 to ja chyba sprawdzę moją ... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 a ta jeszcze większa... a w niej może skrzynia ze ... :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 skrCzy twoja studzienka pochodzi z okolic J. Góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 roban,nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.