Skocz do zawartości

tymczasem pod wodą..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
to ciekawe miejsce ale mnie kojarzyło się z mikoszewem ujście wisły mierzeja wiślana dlatego zpytałem:-)ponieważ ostatnio jak byłem na spacerku to właśnie też nurkowali pod brzegami a do tego jeszcze trzepali neodymami ale jakie efekty mieli tego nie wiem?a tak ogólnie to gratuluję koledze fantów i oby tak dalej:-)
Napisano
Mocny wątek trzeba przyznac same śliczności :) jak kolega wyciągnął tą mosiężną łuskę neodymem ? za spłonkę chwyciło? Czy to może przy nurkowaniu znaleziona? A skrzynie tez z wody?
Napisano
Łuska jest mosiężna jedyne miejsce gdzie łapie magnes to spłonka...skrzynki są z wody a dokładnie z bardzo zamulonego dna dzięki temu tak pięknie zachowane a co do Mikoszewa to sporo różnego rodzaju amunicji ostatnimi czasy wyciągnęli tam nurkowie minerzy MW zalecana rozwaga ;)
Napisano
Czy te rzeczy są wyciągnięte magnesem z wody czy wyciągnięte z mułu który jest wybierany koparką znajdującą się na pogłębiarce która pogłębia basen marynarki wojennej.
Napisano
;) z pogłębiarki są skrzyneczki tylko ,katiuszki wynurkowane w lubuskim cala reszta neodymem na Kanale Piastowskim... panowie z pogłębiarek nie są skorzy do chwalenia się fantami a wyciągają takie rzeczy że kolana miękną
Napisano
Witam ,pisałem do kolegi na maila.Gdzie te barki zrzucają urobek? na pole refulacyjne po prawej stronie jak się wychodzi na zalew czy w jakieś inne miejsce?
Napisano
Szczerze powiedziawszy to nie wiem ,prawdopodobnie tak bo widziałem że płyną w tamtą stronę ale poszukiwanie czegokolwiek w tej mazi mułu,mazutu,olei nie należy do przyjemnych a szkoda bo oprócz kupy śmieci i złomu mogą sie trafić prawdziwe perełki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie