Kobieras39 Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 Witam wszystkich co wy na to Kobieras się żeni;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Był chłop, nima chłopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Skarżysz się?Chwalisz?Oczekujesz pocieszenia czy rozgrzeszenia?A może na płaskie dowody współczucia liczysz...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Teraz dopiero otworzą się przed Tobą perspektywy...Gratulacje - nie do końca szczere ale tak podobno wypada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 chwale;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Jakby było czym...Myślisz, że na Forum mało takich upośledzonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 ja tam też popełniłem ten błąd jakieś 8 lat temu ale 5,5 roku temu zmądrzałem i znów jestem wolny :) Pamiętaj: żeby napić się mleka wcale nie musisz kupować krowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Gratuluje i lekko współczuje. Taki stary wierszyk_Biega pies po polu,ogonem wywija,Pewnie nie żonaty,szczęśliwa bestyja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Głupoty gadacie :DCiekawe kto wam by szykował kanapki, prał i sprzątał :dKtoś to musi robić i facet jako mądra bestia właśnie dlatego wynalazł coś takiego jak żona! A potem będzie jak w dowcipie:Żona mówi do męża:- Mam dość twojego lenistwa! Pakuj się i wynoś z domu!A mąż na to: - nie chce mi się, ty mnie spakuj :DWszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Byś powiedział wcześniej, to bym Ci zagrał na weselu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Taaa...Mąż pyta żony - Co dziś na obiad?Żona na to - Nic.- Jak to nic? Wczoraj też nic nie było...- Ba ja na dwa dni wczoraj ugotowałam...PS Jak się dobrze zorganizujesz, to przez parę dni możesz dojadać resztki z wesela :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 A mamusi" w prezencie sprzęt elektroniczny musisz szykować... najlepiej sterowane komputerowo krzesełko elektryczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREKK Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Wszystkiego dobrego.Jestem prawie 30lat po ślubie i wiem że życie to (niejebajka)Mam żonę ,córkę,zięcia i wspaniałego 3letniego wnuczka z którym chodzę na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 A po ślubie będzie tak :) Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kobieras żeń się żeń po co masz mieć lepiej niż my;) Gratulacje ...Pozdrawiam t_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Nie żeń się, nie żeń się, nie żeń się baranie !!!Miłość przeminie, baba pozostanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Zapodaj foty z uroczystości - niech mam szczena opadnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Taki dialog męża z żoną:-Żonko skocz po kilka piw.-A może by mężuś powiedział magiczne słowo...-Hokus pokus, czary mary zapitalaj po browary!ps: gratulacje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 No co tu dużo mówić - pogratulować :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Nightmario a żona odpowiedziała ence pence zamiast szparki masz dziś ręce :)Kobieras witaj w klubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 i pamiętaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Tradytor zawsze można dokończyć ...Skoro jesteś tak pyskata dziś ominie Cię wypłata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Ee tam nie straszcie chłopa! ja jestem 10 miesięcy po ślubie i narazie nie jest zle:) (ps. żona siedzi tuż za mną:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 po paru latach nie będzie zwracać na ciebie uwagi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kontrola najwyższą formą zaufania...Ja mam jeszcze tydzień luzu od żony i planktonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kiedy rozwód??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.