Skocz do zawartości

sposób na sąsiada

rotsen5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiedzcie koledzy co byście zrobili z takim sąsiadem co podlewa wam drzewka jakimiś chemikaliami, które sami posadziliście ,o robieniu innych rzeczy typu rzucanie pustych butelek do ogródka nie wspomnę ?
Ja osobiście miałem taki przypadek i gościu szedł w zaparte ze to nie on tylko ktoś inny przyszedł i tak popodlewał z jego strony przez płot co ewidentnie widać na załączonym zdjęciu.

Już o tym monitoringu lub atrapie myślałem dodam tylko ze nie mieszkam tam na stałe jest to dziaka z domkiem po moim dziadku na którą jak mi czas pozwala to przyjeżdżam po drugiej stronie ulicy mieszka moja kuzynka co się tym opiekuje, ale powiedziała ze nie chce się zadzierać z tym człowiekiem bo ostro gościu ma pod deklem i sama się boi

Witam ja mam sąsiada co woła kota o 6 rano chociaz kot ze 2 lata nieżyje i nadal mu mleko leje a sąsiadke mam taką że jakieś menele w krzakach porozwalają butelki po winie to zgłoszenie zawsze idzie na mnie że śmiece juz nawet miejska niechce interweniowac bo wiedza co za cyrki z nimi są

Staaaary, baaaardzo stary numer, dla mieszkańców bloków.

Na gazetę robiło się kupę i zanosiło pod drzwi ulubionego" sąsiada. Następnie przykrywało się kupę drugą gazetą, podpalało, kilkukrotny dzwonek do drzwi i w długą.

Właściciel mieszkania wychodził przed drzwi przeważnie w kapciach zobaczyć kto to dzwoni. Widzi że coś się pali pod drzwiami, więc odruchowo zadeptywał to nogami......

traper6 - jest lepszy sposób gruby sznurek - wiążemy do dwóch par drzwi (klamki) najlepiej jak drzwi są naprzeciwko- tak coby było jakieś 10 cm luzu - i blokujemy dzwonki zapałkami - i niech sąsiedzi trzaskają drzwiami - jak dobrze zawiązane to trochę będzie trwało zanim otworzą żeby przeciać sznurek.
Inny - kolega miał szurniętego sąsiada - wychodzać ustawiał wieżę na maxa - głośnikami w stronę ściany - timer - tak byś włączała w okreslonym czasie - i nagrany głos zjem cię, idę po ciebie" pół roku i sądiad wyjechał w białym kaftanie.
Inny - jak ma samochód - spuszczamy powietrze i wętyle zakręcamy z użyciem kleju typu kropelka.
Inny - w uszczelkę drzwi należy wstrzyknac trochę mleka - jak przefermentuje - sąsiad będzie miał ubaw.

Koledzy może trochę zwolnijcie bo za chwilę ktoś z nas może mieć kłopoty jak okaże się że zainteresowała się tym forum nasza Policja bo ktoś wyczytał tu coś jak np.zrobić na złość sąsiadowi i w wyniku tego sąsiad wyleciał w powietrze albo poszedł z dymem ;))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie