sidzok Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 jeśli już o teściowej to podobno najlepsza jest na 102, 100 metrów od domu i 2 pod ziemią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark75 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Powiedzcie koledzy co byście zrobili z takim sąsiadem co podlewa wam drzewka jakimiś chemikaliami, które sami posadziliście ,o robieniu innych rzeczy typu rzucanie pustych butelek do ogródka nie wspomnę ?Ja osobiście miałem taki przypadek i gościu szedł w zaparte ze to nie on tylko ktoś inny przyszedł i tak popodlewał z jego strony przez płot co ewidentnie widać na załączonym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Masz możliwość załóż monitoring - nie masz możliwości załóż atrapę. Ale tak by było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 i dioda ma migać ostro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark75 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 nr 2. to dopiero jest sąsiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark75 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Ja mam taki widok na mój bajzel i płot sąsiada. Jak mawiał wąsiaty Najlepszym zaufaniem jest kontrola..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark75 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Już o tym monitoringu lub atrapie myślałem dodam tylko ze nie mieszkam tam na stałe jest to dziaka z domkiem po moim dziadku na którą jak mi czas pozwala to przyjeżdżam po drugiej stronie ulicy mieszka moja kuzynka co się tym opiekuje, ale powiedziała ze nie chce się zadzierać z tym człowiekiem bo ostro gościu ma pod deklem i sama się boi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Ja przez dłuższy czas miałem za sąsiadów cyganów, i od tej pory do ludzi ich niemogę zaliczyc neistety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Witam ja mam sąsiada co woła kota o 6 rano chociaz kot ze 2 lata nieżyje i nadal mu mleko leje a sąsiadke mam taką że jakieś menele w krzakach porozwalają butelki po winie to zgłoszenie zawsze idzie na mnie że śmiece juz nawet miejska niechce interweniowac bo wiedza co za cyrki z nimi są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 Ze pod oknem mi ule z pszczołami stawia i po 5 rano coś na pile tnie to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 a co ja mam powiedziec jak on jeszcze od wojny pewnie ma mausera i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 sam mój dzedek z domu 6 sztuk broni wyrzucila co dopiero sąsiad komunista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 kilo drożdży do szamba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Nie ma to jak dobra prądniczka na korbke i stanąć za oknem wieczorkiem jak sąsiad ogląda sobie telewizje i wtedy go trochę ...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:16 14-07-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Musze sie tu przyznac ze do tej pory nie zadarlem z zadnym z moich sasiadow jak i nik ze mna ,widzac wasze posty to troche mi wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 Staaaary, baaaardzo stary numer, dla mieszkańców bloków.Na gazetę robiło się kupę i zanosiło pod drzwi ulubionego" sąsiada. Następnie przykrywało się kupę drugą gazetą, podpalało, kilkukrotny dzwonek do drzwi i w długą.Właściciel mieszkania wychodził przed drzwi przeważnie w kapciach zobaczyć kto to dzwoni. Widzi że coś się pali pod drzwiami, więc odruchowo zadeptywał to nogami...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 Traper6 popłakałem się ze śmiechu jak wyobraziłem sobie minę tego sąsiada jak sprawdził co ma na podeszwie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Lepiej sobie wyobraź jego słownictwo, jak zobaczył co wniósł na dywan.... i potem go czyścił..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 traper6 - jest lepszy sposób gruby sznurek - wiążemy do dwóch par drzwi (klamki) najlepiej jak drzwi są naprzeciwko- tak coby było jakieś 10 cm luzu - i blokujemy dzwonki zapałkami - i niech sąsiedzi trzaskają drzwiami - jak dobrze zawiązane to trochę będzie trwało zanim otworzą żeby przeciać sznurek.Inny - kolega miał szurniętego sąsiada - wychodzać ustawiał wieżę na maxa - głośnikami w stronę ściany - timer - tak byś włączała w okreslonym czasie - i nagrany głos zjem cię, idę po ciebie" pół roku i sądiad wyjechał w białym kaftanie.Inny - jak ma samochód - spuszczamy powietrze i wętyle zakręcamy z użyciem kleju typu kropelka. Inny - w uszczelkę drzwi należy wstrzyknac trochę mleka - jak przefermentuje - sąsiad będzie miał ubaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Może nie powinienem tego pisać, ale istnieje też sposób z pianką montażową przebitą gwoździem i wrzuconą pod pedały w samochodzie. Ale to wersja hard bo kto pracował z pianą to wie co to za materia heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Na auto dobry jest żel o nazwie Skansol,po 15min.złazi wszystko ze szpachlą włącznie.Ale tylko w gumowych rękawicach,strasznie toto żrące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 http://pl.wiktionary.org/wiki/ignorancjauwagi:(1.1) wyrazowi ignorancja jest często błędnie przypisywane znaczenie wyrazu ignorowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Koledzy może trochę zwolnijcie bo za chwilę ktoś z nas może mieć kłopoty jak okaże się że zainteresowała się tym forum nasza Policja bo ktoś wyczytał tu coś jak np.zrobić na złość sąsiadowi i w wyniku tego sąsiad wyleciał w powietrze albo poszedł z dymem ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Jak sąsiad lubi palić na spacerze to bez dymu nie pójdzie...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.