Niestety nie potrafię pomóc jaka armia używała tego pojazdu. W opisie mam podane że to jest wrak czołgu po wjechaniu na minę"
1.Czy jest ktoś kto na podstawie mostu napędowego, kół, ogniw gąsek jest wstanie dokonać ID pojazdu ? 2. W opisie jest napisane jak wcześniej podałem że pojazd wjechał na minę. No i coś mi tu nie pasuje.
Na fotce widać że pojazd przeżył (a właściwie nie przeżył) dwóch eksplozji. a) pierwsza wyrwa ma blachy wgięte do środka i tu się mogę zgodzić że to od miny, natomiast w tej drugiej ewidentnie widać że blachy są wygięte na zewnątrz, więc coś musiało eksplodować w środku pojazdu. b) Czy to jest możliwe aby po wjechaniu na minę wypatroszyło podwozie, a zostawiło w całości gąsiennice ?
Pytanie
traper6
Niestety nie potrafię pomóc jaka armia używała tego pojazdu.
W opisie mam podane że to jest wrak czołgu po wjechaniu na minę"
1.Czy jest ktoś kto na podstawie mostu napędowego, kół, ogniw gąsek jest wstanie dokonać ID pojazdu ?
2. W opisie jest napisane jak wcześniej podałem że pojazd wjechał na minę. No i coś mi tu nie pasuje.
Na fotce widać że pojazd przeżył (a właściwie nie przeżył) dwóch eksplozji.
a) pierwsza wyrwa ma blachy wgięte do środka i tu się mogę zgodzić że to od miny, natomiast w tej drugiej ewidentnie widać że blachy są wygięte na zewnątrz, więc coś musiało eksplodować w środku pojazdu.
b) Czy to jest możliwe aby po wjechaniu na minę wypatroszyło podwozie, a zostawiło w całości gąsiennice ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.