mariusz12348 Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Montażysta kabin pociągów metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radet82 Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 magister inzynier architekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 pozdrawiam Biłgoraj! szczurek_1979 spoko! Obiecałem sobie, że do końca dni swoich, zawodowo, żadnej szafki nie polakieruję i nie złożę. Dla 50+ jest jeszcze tyle innych, dobrze płatnych zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merkava76 Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Monter instalacji w budownictwie (nigdy nie wykonywany) obecnie 6 lat konstrukcie metalo-kartonowe za granicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 wyuczony stolarz, a jestem na stanowisku magazyniera zaopatrzeniowca.(lepsza kasa i mniejszy wysiłek);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREKK Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Wyuczony-mechanik kierowca-wykonywany-wszelkie prace budowlano,wykończeniowe od ponad 30lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Technik-gastronom(kucharz),obecnie zajmuję się zagospodarowaniem zieleni(ogrody,podkłady kolejowe,kaskady+oczka wodne)i takie tam podwórkowe dłubaniny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 podkłady kolejowe" bleeeee fuuuuuu .....Wiem, OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 brudna robota ale się opłaca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Spadkobierca" Gutenberga - ale obecnie niestety branża zamiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 mgr prawa, od dzisiaj tytuł licencjata filologii polskiej z historią, od jakiegoś czasu bezrobotny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Pytlus- straszne g...o, nie chciałbym mieć na ogrodzie.S_boj- od dzisiaj tytuł licencjata filologii polskiej z historią" I TY NA FORUM? A U MNIE LISTONOSZ NIE BYŁ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Żony zapytaj :>Żona dziś do rany przyłóż- znów będę mógł założyć Witamy w piekle edycja 2012...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:41 05-07-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Obrona miała być o 9.30. Wyjechałem z domu o 6.00. Na miejscu dowiedziałem się, że przesunęli nam obronę na godz 16.00. W Lublinie 35 na plusie. Jestem tak zamulony, że nie mam się dzisiaj siły procentowo ucieszyć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 A my? Nam pogoda nie przeszkadza... w chałupie mam 23 stopnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Jednak napisałem pracę o socjolekcie eksploratorów, na podstawie naszego forum. Nie wiem, czy to pierwsza na ten temat, ale jest i bardzo się cieszę, że poszedłem tą drogą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 wyuczony technik elektryk, wykonywany elektromonter dołowy kghm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy12345 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 ogólnie to stolarz ale aktualnie lakiernik dekarz tapicer spawacz... [co szef sobie uwidzi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yedrek1978 Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 Wyuczony:nauczyciel historiiWykonywany:animator kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 odlewnik metali nieżelaznych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Ja leże i pachę.pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Oficjalnie : pracuję w kombinacie ubrany w kombinezon w kieszeni nam kombinerki.Chodzę i kombinuję jak dożyć do następnej wypłaty.Nieoficjalnie bo z czegoś żyć trzeba :Zwiedzam egzotyczne kraje i zabijam ciekawych ludzi.Niektórych baaardzooo ciekawych psychicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 wyuczony ,technik poj samochodowych a wykonywany spawacz metodą tig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 Monter w firmie Carrier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 A ja mam tak tajną robotę że sam nie wiem co robię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.