rotsen5 Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ciekawy jestem ile poszukiwaczy gotuje rosół w niedziele , chyba tylko ja na całą Polskę większość sobie pewnie biega spokojnie po polach i lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Taki to i ja potrafię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Rosół- pochodzenie słowa od wody po ozsoleniu mięsa" nie ma już nic wspólnego z dzisiejszym rosołem"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Właśnie przyprawiam - małżowina ma wychodne a ja obsługuję plankton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 nie ma już nic wspólnego z dzisiejszym rosołem"...Ano, szkoda. Ja jeszcze gotuję taki naprawdę smaczny, amten" rosół :) I... nawet nieźle mi wychodzi ;) Tylko wszystko musi być czysto naturalne, inaczej się nie uda ;) Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ja się nie chwaląc dziś spróbowałem czegoś zupełnie innego, czegoś zupełnie smaczniejszego... :P (ha ha, niech Wam teraz cieknie ślinka ;))Woytas - ja tam nie stoję i nie przyprawiam, nawet jeśli chodzi o rosół - tutaj masz przykład - jedna cebula, trochę mięsa i niech się dusi :)Pozdrawiam serdecznie, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ugotowałem to teraz muszę przyprawiać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Dla najmłodszej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Kluski sam robiłeś czy kopiłeś? :) (przyznaj się :))))Preferuję całą marchewkę. Reszta w porządku :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Makaron zanabyty - nie lubię takiego babrania. Juniorka ma 2,5 roku więc marchewka musi być w takiej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 nie lubię takiego babraniaZupełnie, jak aby"... ;))) Dobra Panowie uciekam, Cejrowski na 2-ce, też o gotowaniu mówi niedzielnym :DPozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Robi się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 ..... bo rosół był za słony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ta kura to kogut?Bo mu coś dziwnego odstaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ta... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 To se podziobał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Kto to widział rosół s kur wielu gotować?Rosół TYLKO wołowy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 S kur wielu nie.Tylko z jednej.Wół do gara nie wejdzie.Najwyżej wołek.Zbożowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Yeti na kocie gotuje ... :)tylko nie z kocura ... chyba, że kastrowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Już pisałem- koty to dla Woytasa... Specjalnie bezpańskie zacząłem dokarmiać, żeby miał co do chleba włożyć, jak będzie bramki na A4 omijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 PS A dla dokładności, to na kuchence Amica gotuje... moja żona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 u mnie odkąd pamiętam rosół gościł w niedziele na stole i tak zostało do dzisiaj:)jak żona nie ma czasu to wstaje wcześniej,wstawiam rosół i około południa ruszam w teren:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Przyznawać się.U Którego jutro będzie pomidorowa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Mój dzieciak lubi jak to On mówi..pomarańczową zupkę..i jutro zapewne będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 A mój brat dzisiaj ma gości i będzie wyżerka hehehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.