Skocz do zawartości

kartki" na forum i ich data ważnośći"

barov

Rekomendowane odpowiedzi

Woytas ja z chęcią bym złożył Ci ofertę korupcyjną jednak nie wiem jak Twoi koledzy by się na to zapatrywali;)"

Ja wiem, ja wiem !!!

Z Wojtasem pijemy flaszki do uzyskaniu stanu otal reset", a reszta modów na drugi dzień rzyga i robi okłady na napindalającą głowę.
Wg. mnie to podział nad wyraz sprawiedliwy.

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Total reset osiąga się pijąc piwo a w międzyczasie czystą, można też odwrotnie choć efektów nie znam (jedynie się domyślam), dla bardziej wymagających jest i trzecia opcja, w której obydwa substraty łączy się ze sobą, katalizatorem jest jedno i drugie, wynikiem takiej reakcji jest efekt total reset, lecz niestety są uboczne skutki zachodzenia owej reakcji, gdyż mieszanka (tych) dwóch cieczy silnie reaguje z zagrychą i może dojść do zwrotu sytuacji - niekontrolowanego wybuchu. Skutki eksplozji odczuwalne są dla wszystkich chemików, zwłaszcza gdy doświadczenie odbywa się w domu, przy stole. Polecam

Więc napisze o kartce owej,widniejącej przy mym nicku ,którą otrzymałem(czy słusznie? kto to wie ;) ),ale na 222% otrzymałem ją od moderatora" nie kulturalnego,gdyż nie wysłał mi żadnego powiadomienia,a kultura wymaga się przedstawić.

Temat (nie)dochodzenia powiadomień o nagrodach jest starszy od Forum...
Po części jakiś zonk techniczny, po części idą na Wasze rejestracyjne adresy @, z których na co dzień nie korzystacie...

A Twoje wpisy są, wg mnie, bardzo mocno oderwane od rzeczywistości*.

* eufemizm i delikatność w tych dniach żałoby przeze mnie przemawia.

Czyli mam przyjemność z człowiekiem który hojnie" mnie obdarował?

A co do maila to używam na codzień mojego użytego do rejestracji.
Jak już dostane ana" ;) to wtedy będę zmuszony tworzyć nowe maile i IP ;)

A ja jak zwykle apeluję o pozostawienie moich kartek nienaruszonych. Mnie żadna amnestia nie może objąć bo zrobię wszystko żeby karteczki odzyskać! Niech was adminów ręka boska broni od dotykania moich wyróżnień"! A kysz!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie