traper6 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Woytas ja z chęcią bym złożył Ci ofertę korupcyjną jednak nie wiem jak Twoi koledzy by się na to zapatrywali;)"Ja wiem, ja wiem !!!Z Wojtasem pijemy flaszki do uzyskaniu stanu otal reset", a reszta modów na drugi dzień rzyga i robi okłady na napindalającą głowę.Wg. mnie to podział nad wyraz sprawiedliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Total reset osiąga się pijąc piwo a w międzyczasie czystą, można też odwrotnie choć efektów nie znam (jedynie się domyślam), dla bardziej wymagających jest i trzecia opcja, w której obydwa substraty łączy się ze sobą, katalizatorem jest jedno i drugie, wynikiem takiej reakcji jest efekt total reset, lecz niestety są uboczne skutki zachodzenia owej reakcji, gdyż mieszanka (tych) dwóch cieczy silnie reaguje z zagrychą i może dojść do zwrotu sytuacji - niekontrolowanego wybuchu. Skutki eksplozji odczuwalne są dla wszystkich chemików, zwłaszcza gdy doświadczenie odbywa się w domu, przy stole. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 ????? Sprawdzicie ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 jak wyjdę ze szpitala to zastosuje metodę trapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Ja wnoszę postulat usunięcia obrazu kontrolnego :)pozdroR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Hie hiePrzed Errorem bylibyście chętni zrobić amnestię, pod warunkiem wyjścia Polski z grupy... teraz jako kartę przetargowa musielibyśmy postawić na wygraną z Niemcami...1920 zremisowaliśmy, to może 1410 wygramy:)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Więc napisze o kartce owej,widniejącej przy mym nicku ,którą otrzymałem(czy słusznie? kto to wie ;) ),ale na 222% otrzymałem ją od moderatora" nie kulturalnego,gdyż nie wysłał mi żadnego powiadomienia,a kultura wymaga się przedstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Temat (nie)dochodzenia powiadomień o nagrodach jest starszy od Forum...Po części jakiś zonk techniczny, po części idą na Wasze rejestracyjne adresy @, z których na co dzień nie korzystacie...A Twoje wpisy są, wg mnie, bardzo mocno oderwane od rzeczywistości*.* eufemizm i delikatność w tych dniach żałoby przeze mnie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Czyli mam przyjemność z człowiekiem który hojnie" mnie obdarował?A co do maila to używam na codzień mojego użytego do rejestracji.Jak już dostane ana" ;) to wtedy będę zmuszony tworzyć nowe maile i IP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Czyli mam przyjemność z człowiekiem który "hojnie mnie obdarował?" - niestety nie, ale wszystko przed nami...Nie strasz- możesz się poczuć zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Info dla osób mający problem z odnalezieniem swojej ożsamości" na forum - jak mawiał wieszcz chamstwa nie zniesę..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Czyli sprawca nadal nieznany" i nadal mało kulturalny,bo nie raczy się przyznać do przyznania kartki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Kultura i sztuka.Jak się widzi taką sztukę to ciężko o kulturę. Jak może mówić o kulturze osoba, która kilka godzin wykazała się całkowitym jej brakiem? Info o kartce poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 A ja jak zwykle apeluję o pozostawienie moich kartek nienaruszonych. Mnie żadna amnestia nie może objąć bo zrobię wszystko żeby karteczki odzyskać! Niech was adminów ręka boska broni od dotykania moich wyróżnień"! A kysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 i to jest dobre podejscie, masz karteczki i wyróżniasz się z tłumu, jestes inny aczkolwiek nie w tym złym sensie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Też chcę, by moja pozostała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Jedną to sam chciałem mieć...ale dwie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Barson nie wydziwiaj :p masz 2, ale to napewno lepsze niż 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Pewien zasłużony użytkownik twierdzi że kartka jest dobra bo dzięki niej łatwiej znajduje swoje posty w wątkach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Nadwojciechu a żebyś wiedział że ten magiczny żółty znaczek pomagał często odszukiwać moje posty ;) Ale jeden ane dwa :( Widoczności to nie poprawia :) No ale cóż....dostałem za swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 ciekawe czy wszyscy wiedzą kto im dał kartke,bo ja nadal nie wiem,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Nadwojciech:Pewien zasłużony użytkownik twierdzi że kartka jest dobra bo dzięki niej łatwiej znajduje swoje posty w wątkach....."To prawda!Ułatwiało to odnalezienie siebie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 widzę, że metoda przemilczania" stosowana jest i tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 zgadza się, milczenie jest złotem"...Odwaga ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Goryl dostaleś kartke - trudno, :) juz niejeden dostal i tak nieprzezywa ze mod sie nie podpisał :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.