ktos451 Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Napisano 7 Kwiecień 2012 Witam, znalazłem przy niemieckim zrzutowisku amunicji (lub czymś w tym stylu) dwa takie oto kawałki stalowej rury. Co to może być? Długość ~ 17 cm średnica ~ 6 cm
vis1939 Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 Zamiast się sprzeczać,wypadało by się wykazać odrobiną empatii w stosunku do kol jakuza41.Zrozumieć jak różnica między złomem cienkim" a grubym" wpływa na jego uposażenie na skupie złomu i tym samym zasadność targania czegoś z lasu.Życiową i słuszną poradą o klepaniu(cokolwiek to znaczy:)możemy zakończyć ten wątek.
czarny bocian Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 po co to wziołes do chałupy ?to jakis złom ...poprostu.
Tomasz70 Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 A nie są to fragmenty dysz silników rakietowych? Coś z tych rewirów, jak element widoczny w poście http://odkrywca.pl/silnik-rakietowy,702540.html#702540 - nie identyczne, ale podobne...
ktos451 Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Napisano 7 Kwiecień 2012 Szczerze mówiąc to to znalazłem, ale nie ja to to przytargałem, a kolega - jak wróciliśmy z za pazuchy wyjął. :) Prosił to wstawiłem na serwer - a może coś ciekawego w strasznie złym stanie. ;)
shadowN Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 jakuza, gdyby to były fragmenty włóczni z epoki żelaza też byś tak gadał? :>
czarny bocian Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 a przypomina ci to włocznie ?tez zabierasz takie badziewie do domu ? to gratuluje .
shadowN Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 nie bądź taki mądry, bo dostaniesz szybką serię fotek fantów które byś uznał za złom, z prośbą o id, i zobaczymy jak będziesz śpiewał.
ktos451 Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Napisano 7 Kwiecień 2012 Witam, znalazłem przy niemieckim zrzutowisku amunicji (lub czymś w tym stylu) dwa takie oto kawałki stalowej rury. Co to może być? Długość ~ 17 cm średnica ~ 6 cm
czarny bocian Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 twierdzisz ze te kawałki złomu to moze byc włocznia?:-)a wiec powodzenia w poszukiwaniach i wiecej takich fantów !
shadowN Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 Twierdzę że twoja gadka jest bez sensu i jak masz problem ze sobą to idź sobie sklepać zamiast udzielać się na forum :-)
Pytanie
ktos451
Witam, znalazłem przy niemieckim zrzutowisku amunicji (lub czymś w tym stylu) dwa takie oto kawałki stalowej rury. Co to może być?
Długość ~ 17 cm
średnica ~ 6 cm
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.