Skocz do zawartości
  • 0

Dwa kawałki jakiejś stalowej rury?

ktos451

Pytanie

Napisano

Witam, znalazłem przy niemieckim zrzutowisku amunicji (lub czymś w tym stylu) dwa takie oto kawałki stalowej rury. Co to może być?

Długość ~ 17 cm

średnica ~ 6 cm

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zamiast się sprzeczać,wypadało by się wykazać odrobiną empatii w stosunku do kol jakuza41.Zrozumieć jak różnica między złomem cienkim" a grubym" wpływa na jego uposażenie na skupie złomu i tym samym zasadność targania czegoś z lasu.

Życiową i słuszną poradą o klepaniu(cokolwiek to znaczy:)możemy zakończyć ten wątek.
Napisano
A nie są to fragmenty dysz silników rakietowych? Coś z tych rewirów, jak element widoczny w poście http://odkrywca.pl/silnik-rakietowy,702540.html#702540 - nie identyczne, ale podobne...
Napisano
Szczerze mówiąc to to znalazłem, ale nie ja to to przytargałem, a kolega - jak wróciliśmy z za pazuchy wyjął. :)

Prosił to wstawiłem na serwer - a może coś ciekawego w strasznie złym stanie. ;)
Napisano
nie bądź taki mądry, bo dostaniesz szybką serię fotek fantów które byś uznał za złom, z prośbą o id, i zobaczymy jak będziesz śpiewał.
Napisano

Witam, znalazłem przy niemieckim zrzutowisku amunicji (lub czymś w tym stylu) dwa takie oto kawałki stalowej rury. Co to może być?

Długość ~ 17 cm

średnica ~ 6 cm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie