shadowN Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Szpagin, a co ja z Tobą wódkę piłem że mam Ci na takie pytania odpowiadać?Gdybym działał w opozycji to już dawno bym był zbanowany, a kartki mam za takich trolli jak Cairo, którzy potrafią tylko bić pianę w wątkach politycznych ;-)ps. Cairo, z tym porządkiem to bylo do mnie?Jeśli tak, to możesz zapytać Administracji że sam zrezygnowałem.Pilnuj lepiej żeby śniegu w Kanadzie nie ukradli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 ps. Cairo, za młodu też donosiłeś na kolegów? Idź się wypłacz w chusteczkę, bo póki co na forum raczej autorytetu nie masz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Cairo! Proponuje właścicielom i moderatorom forum przyjąć cię na honorowego trefnisia:) Nie banujcie gościa... Fajne i merytoryczne wypowiedzi pisze.... Może dla jacka62 i cairo założyć oddzielny dział, a może i forum odrębne???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Kobiety i Mężczyzni może galarety zjedlibyście nagotowałem /am/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 A ja napędziłem coś do popicia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 U mnie ptaszki ladnie cwierkaja i slonko ladnie swiecilo lalala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Infaco, akurat jak poczytasz archiwalne wpisy cairo, to poza wątkami politycznymi i pienianiem, nic więcej na tym forum nie robi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Wątek dotyczył usunięcia konta kolegi Steela. Niestety nie jest to możliwe.Wątek blokuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.