Nadwojciech Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Napisano 30 Grudzień 2011 Bardzo ciekawe eksponaty wyparowały....http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/kryminalne/pusty-sejf-muzeum-zaginal-akt-lokacyjny-limanowej/6056863
Barson1 Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Ciekawe jak tam kieszeń finansowa" byłego właściciela...
sigis3 Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Brać przykład z dyrektora! Złapią za rękę, mówić, że nie moja.
kijow Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 przecież wiadomo od dawien dawna że największe kolekcje w Polsce posiadają archeolodzy i muzealnicy znam jednego z nich i widziałem co ma na ścianie dech zapiera od ilości jak i jakości zgromadzonych antyków,a myślicie dlaczego tak gonią nas ze stanowisk archeologicznych bo boją się żeby ich coś nie ominęło.
Barson1 Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Kijow mam podobną sytuację....sam znam takiego co w domu ma takie fanty że nie jedno muzeum by wymiękło...
steell Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Niezły skandal, ciekawe jak się wykręci bo że sie wykręci to prawie pewne.
margor Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Ucho od śledzia ?A na poważnie - Panowie Policjanci - sprawdzić stan archiwów/magazynów wszystkich instytucji muzealnych w Polsce, następnie wykryć ukryte konta bankowe osób pracujących w tych instutucjach wraz z ich całym dobytkiem nieproporcjonalnie dużym do otrzymywanych zarobków, a będziecie mieć robotę do końca świata i o jeden dzień dłużej"- zamiast ścigać bezbronnych obywateli za parę guzików i nic nie wartych ogryzków monet. Kropka.
kijow Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 dzisiaj dowiedziałem sie o lepszym numerze w jednym z muzeum,jeden z kolesi dyrekcji skupuje na portalach aukcyjnych monety Rzymskie a muzeum odkupuje od niego za horrendalne sumy oczywiście dzielą się kasą.Dlatego postanowiłem w nowym roku zgłosić sprawę do prokuratury.
Barson1 Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Kijow bądź tak łaskaw i jak już rozpoczniesz sprawę załóż osobny wątek . Jestem ciekaw jak sprawa się zakończy ! POWODZENIA !
margor Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Wiadomo może coś więcej w sprawie tego aktu lokacyjnego ?Dyrektor już wyzdrowiał czy wirusa złapał ? ;)
Czlowieksniegu Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Święta były, Sylwester, teraz ledwo co Trzech Króli minęło... do wakacji sporo czasu.
karabin Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Zapewne z sejfu obecnego ,,właściciela,, już nikt nie porwie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.