Skocz do zawartości

Pusty sejf w muzeum.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
przecież wiadomo od dawien dawna że największe kolekcje w Polsce posiadają archeolodzy i muzealnicy znam jednego z nich i widziałem co ma na ścianie dech zapiera od ilości jak i jakości zgromadzonych antyków,a myślicie dlaczego tak gonią nas ze stanowisk archeologicznych bo boją się żeby ich coś nie ominęło.
Napisano
Ucho od śledzia ?
A na poważnie - Panowie Policjanci - sprawdzić stan archiwów/magazynów wszystkich instytucji muzealnych w Polsce, następnie wykryć ukryte konta bankowe osób pracujących w tych instutucjach wraz z ich całym dobytkiem nieproporcjonalnie dużym do otrzymywanych zarobków, a będziecie mieć robotę do końca świata i o jeden dzień dłużej"- zamiast ścigać bezbronnych obywateli za parę guzików i nic nie wartych ogryzków monet. Kropka.
Napisano
dzisiaj dowiedziałem sie o lepszym numerze w jednym z muzeum,jeden z kolesi dyrekcji skupuje na portalach aukcyjnych monety Rzymskie a muzeum odkupuje od niego za horrendalne sumy oczywiście dzielą się kasą.Dlatego postanowiłem w nowym roku zgłosić sprawę do prokuratury.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie