Hebda Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 http://www.odkrywca.pl/zima-a-poszukiwania,681799.html#681799Kontynuujemy psioczenie na to co z nieba leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 myślę, że po świętach śnieg odpuści na trochę i będzie się dało jeszcze gdzieś wyskoczyć a jak nie to trzeba się zamelinować w piwnicy i druciak do ręki! pozdrawiam! i wesołych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 Trzeba będzie kupić garść bezpieczników do prostownika:)Dużo elektrolizy czeka jak śnieg spadnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Dzięki Hebda:) Jutro obowiązkowo na poszukiwania,coby cały rok łazić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Przedwczoraj byłem na polach na monetkach - dość ciężkie warunki - gleba zmarznięta, tak że trzeba było się ostro wkuwać. Do tego łapska marzną nawet w parach rękawiczek, ale co nieco udało się wykuć, m.in. 2 kopiejkówkę fachowo przerobioną na guzik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Jak na środek zimy to niezłe żniwo:)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Połów słabiutki - bywało lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 W środku zimy bywało lepiej?:) To gdzie ty śmigasz pod Tobrukiem?;) Przeca ostatniej zimy to skały były a nie ziemia do kopania,no chyba że w mchach jakich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 bjar nie bądź taki skromny , 15 lat temu bywało lepiej ...ale tera naprawdę niezły połów.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 miało być teraz...zjadłem" literę ale to przez to przedświąteczne trzepanie dywanów na mrozie paluchów nie czuję;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Koledzy u mnie ziemia mięciutka aż się prosi o to by monetki z niej wyciągać jest SSSSSSSSSSSSSuper!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 U mnie yż" miękka aż za nadto... bo pada cały czas deszcz.W Warmii zimy nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 U mnie jeszcze tylko w cieniu leży śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 Jutro uciekam przed świątecznym teatrem w las to ocenie miękkość matki ziemi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Ja dziś byłem ciepło, gleba mięciutka tylko z fantami słabiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Kolego pawcion123 ja Mazury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Jak chcecie zobaczyć zimę to zapraszam na południową Lubelszczyznę.Na szczęście idą cieplejsze dni:)Pamiętacie Boże Narodzenie w 2008 roku, słonecznie było, prawie bez śniegu.Ja kopałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 biegałem przedwczoraj :) dzien przed wigilia bez wiekszej rewelacji deszcz padał sniegu troche lezalo, z wykopkow dwie lyzzeczki aluminiowe i 200 marek 1923 rok ogolnie bezszalu.... jednakze zima nie przeszkadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Jaka zima*?Wczoraj w Stolycy zDolnego Śląska zaczęło lać koło 19... i tak przez pół nocy.* zima kojarzy mi się z mrozem, opadami śniegu i stertami tego badziewia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 A są takie miejsca na dolnym śląsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Tegoroczna fota?Aktual? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 W- ale to czeska Śnieżka :-)Karabin- masz dokładną datę: 25.12.2011 10.34... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Na czeską stronę - narazie :>http://kamery.humlnet.cz/pl/kamery/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Tu też można zerknąćhttp://hydronet.tumam.cz/content/cz/Katalog.aspxEwentualnie troszkę oszukanehttp://skywindows.net/# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2011 Pogoda dopisała,gleba miękka,przyjemnie się łazi.Kilka pestek do colta 11,43,sporo łusek od angielskich mauserów,i monetka ze zdjęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.