latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Kilka dni temu wróciłem z tygodniówki(a właściwie 5-cio dniówki) za wschodnią granicą.Jakoś nie było czasu na to by opracować zdjęcia i wstawić,ale trzeba w końcu zacząć.Teraz tylko fotka 7 kilo skarbów(medaliki i sreberka są oddzielnie)bo śmigam zaraz na trening,ale powoli będziemy rozbierać tą górkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Auć.. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Spokojnie ! Nie ulegam panujacej na forum modzie wstawiania zdjęć z jednym fancikiem,no chyba że jest wyjatkowy(jest z tej wyprawy troche takich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 No to pojechałeś :) ciekawostki oczekiwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 LH, nie o to Lata :Dpo prostu mam świadomość tych pól ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 jak na przykład taki.Srebrny medalik Częstochowski(próba carska)nieobecny niestety u Rewolińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Tak wgl jakie okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Pola to po prostu masakra :)! Masz pomysł że za jednym zamachem masz dwa a nawet trzy głębokie" sygnały i nie są to bynajmniej polmosy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Wiem wiem, to coś jak spotkać Mozarta i Chopina na jednej imprezie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 A ja jestem ciekaw monetek, które kryją się w tej górce :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Panowie ,mata wzywa.Spotkamy się wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik3 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Ja bym musiał chyba z rok spędzić żeby tyle wydłubać :) Dobre pola tam mają bo fanty nieźle zachowane, pogratulować i czekamy na to się tam kryje głębiejpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 No latający jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Gratuluję! Znając skrupulatność kolegi w fotografowaniu eksponatów zapowiada się długi i barwny wątek.W temacie Kresów anegdota z lwowskiego bazaru:- Czyścił Pan te boratynki? - Nie...Tylko w occie wymoczyłem żeby błoto odpadło..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Niepowiem fanty zajefajne tylo czy z jedngo dołka.Dasz dół.Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Te 50 groszy tam nie pasuje, za dużo w oczy razi,holender rozściel tą gromadę grabiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Ładnie to wygląda, do tego urok kresów wschodnich i...... i zamarzyłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 od czego by tu zacząć....sreberka sypały się jak oszalałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 później miałem już dość wyciągania aparatu z plecaka i odwijaniu go z folii by zrobić fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 guziczków wszelkiej maści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.