MartineS80 Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 Rzeczywiście hehe, burta wygląda znajomo ..brak jedynie tylnego koła.Dlatego właśnie byłem ciekaw ile leżakowała na polu po wydobyciu, bo w kilka nocy tak szybko by jej nie oskubali.Zapewne przednia część była dostępna" jeszcze przed całkowitym wyciągnieciem ze stawu i co jakiś czas systematycznie jej ubywało... aż do 1995r. - to chyba najbardziej prawdopodobna wersja.Tak czy siak zostało co zostało :)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 lustrzane... choć w tej brakuje więcej tylnej płyty... to była jeszcze jakaś 3? czy tam 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartineS80 Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 To zupełnie inny wrak. Może więcej informacji o tej fotce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 To jest o ile dobrze rozpoznaję składowisko należące do braci Kęszyckich w Jabłonnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 A może to się pisze w Jabłonnej" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 @s_boj, tu i ówdzie, musiałem sobie zrobić urlop od forum :)Wood, czego mnie tu jakąś dywersję robisz i nieautoryzowane cytaty wrzucasz? :P@matp7mef, zdjęcie które wrzuciłeś przedstawia zrzyn Pantery wydobyty w Skrzelczycach przez panów Kęszyckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 To witam po długiej przerwie. Mam nadzieję, że już teraz na stałe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ups! Ale dałem D_____. Mea culpa ;((((Ech, to taka zgubna hamletyzacja w odniesieniu do pewnego zdjęcia które pokazało się jakiś czas temu u naszych południowych sąsiadów na:http://detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=3606&mm=1&vd=1Milczę więc od dziś by zamętu więcej nie siać.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ta z Wólki Gostomskiej należała zapewne do Pz.Rgt.9... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 @Jagiellończyk, masz na myśli to zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać ;-) Już zmykam do hangaru ..... łatwo się śmiać jak już się to przerabiało tyle razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.