wino39 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Penetrator, jeśli to twoje, to ukłon w pas jest za słabym gestem szacunku do ciebie...PZdrPs. Czy wy mieliście jakieś problemy w dzieciństwie?? niedługo będziecie się kłócili o każdy pierdół". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Nie moje.http://niepoprawni.pl/blog/394/polscy-bandyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 Ty Hebda, zamiast robić tu za pogodynkę lepiej byś powiedział jak przeklejać te linki by się nie odklejały;)Ps. Pogoda jak na tę porę roku i tak nas rozpieszcza:)Ps II wino39Jak tak bardzo chcesz się spoufalać to może zacznij od swoich problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Nasz młody, Wino to musi najpierw dorosnąć żeby pewne sprawy zrozumieć :-)ps. Bodziu, rozpędzasz się tak z tym ONR, NOP i innymi, którzy już w zasadzie w większości mało się liczą.. Natomiast nie wspomnisz nic że wkurzające jest powiązanie lewicowych partii i młodzieżówek z byłymi ubekami i partyjniakami, z antypolsko nastawionymi mediami, ze środowiskami homoseksualnymi, anarchistami, z punkową muzyką (która nigdy nie miała lewicowego charakteru póki anarchizm nie stał się polityką), jednocześnie wszyscy wyżej wymienieni dalej usilnie czerpią wzory z ideologii marksistowskiej.Tak walczy się o wolność i tolerancję? U boku tych co strzelali Polakom w tył głowy?To dopiero były faszystowskie metody tendencje, a od narodowych socjalistów czy włoskich faszystów różniło ich na prawdę niezbyt wiele, dlatego zawsze wmawiano że socjalizm był w ZSRR, a wszędzie indziej nacjonalizm.Penetrator, a to znasz?Pamiętasz stary orkiestry grały, wszystkie się panny w tobie kochały. Gdy was żegnano z wódką i Bogiem w tamtą wrzesniową najdłuższą drogę. Potem pod Mławą dzielnie stawałeś czołgi nie przeszły, medal dostałeś. Los cię wystawial nieraz na próby z Monte Cassino prosto na UB. Sanitariuszka prawdziwy anioł tak ranni chłopcy wołali za nią. Gdy kanałami jak było trzeba wiodła ich z Chmielnej prosto do nieba. Nie odebrała nigdy Virtuti, poznała co to śniegi Workuty. A dzisiaj wnuczek dowód jej chowa, wszyscy się śmieją i jest czadowo. Bylo ich wielu - ludzi ze stali nie mógł ich złamać Hitler ni Stalin Została garsta, z resztą sam zobacz-śmieszne berety, znicze na grobach. Czasami grzebią w śmietnikach nocą, żyć przecież trzeba, a nie ma za co. Za słabi żeby światu uragać, za dumni żeby rękę wyciągać. Ojczyzna, Honor- frazesy puste świat się odbija w krzywym lustrze, Spocony raper klepie pacierze- jest zajebiście, ja tam mu nie wierzę. Historia uczy, lecz nie kazdego- bawmy się ! bawmy! do upadłego! Wszystko już było,świat się nie zmienia,zegar odlicza czas do spełnienia. Zaskoczy kiedyś mózgi wyprane d aGrzyb ponad miastem, salwa nad ranem.Oni walczyli za kraj w potrzebieKto ich zastąpi? Nie wiem... ...Ja nie wiem..."Lech Makowiecki - Quo Vadis Polonia?"pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Och jaka miłość w Narodzie, wszyscy dbają o moje problemy, o moje dorastanie, aż sie zawstydziłem.Martian, ale ja problemów nie mam, ot taki bezproblemowy człowiek jestem:)Nasz młody" jak to poetycko zabrzmiało:)Ps. Znam ciąg dalszy tej dyskusji- szanowny Pan Bogdan wklei nowe zdjęcie, napisze coś o jakims znanym polaku, a Pan Martian, z panem Cieniem będą go wyprowadzac z błędu...Pozdrawiam wielce szanownych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wino, Martian jest od Ciebie starszy o jakieś 20-kilka lat, stąd padło to młody" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Ależ ja się nie oburzam, dobrze wiem ze szczyl jestem:)http://www.youtube.com/watch?v=f8PWUQNhuPI&feature=relatedNa pocieszenie^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wino39- a należy wyprowadzać mnie z błędu?Zdjęcia nie bedzie:)ShadowNie, troszeczkę się pogubiłem.Faszyzm jest lewicowy ale zwalczają go lewacy?Anarchiści to pogrobowcy stalina, a ludzie którzy nie lubią hajlujących kolesi to papkożercy?Punki czerpią wzory z ideologii marksistowskiej?Niemcy raz byli faszystami a raz kategorycznie nie.Raz nopy i inne, nie istnieją, innym istnieją.Wątek jest o faszystach, a Ty pytasz, dlaczego nie wspominam o powiązaniu gejów z ubekami?I mam Bogdan na imię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 Bodziu! II wojna to starcie dwóch lewackich" systemów, sowieckiego z niemieckim... Chciał wygrać amerykański;)... Jednak, się odrobinę przeliczyli lub zostali wpuszczeni w maliny bo jednak sowiecki wygrał a my do dziś borykamy się z pokłosiem II wś. Choć im... w USA, pewnie to napędza koniunkturę.. Myślę, że znasz genezę i historię II wś i zimnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 skoro antifa popiera młodych socjalistów, zieloni 2000 współpracują z federacjami anarchistycznymi, byli ubecy dotują te akcje a znana gazetka o tym wypisuje jakże wzniosłe frazesy, to chyba jednak jest to pewne wspierające się towarzystwo działające w jednym kierunku?Skoro polska lewica (a raczej bolszewia) nie czerpie z marksa, to czemu dalej promuje się klasowość, walczy o robotniczo-chłopską demokrację i jednocześnie wciska się wszystkim antyklerykalizm?Jeżeli punki nie czerpią z marksa i daleko im do lewicy to posluchaj sobie kolego Los Fastidios, Włochatego, Homomilitii, popatrz na fotki dzieciaków w koszulkach z che albo czerwonymi gwiazdami, poczytaj ile kapel ma teksty o rewolucji, a na końcu przyjdź na koncert i zobacz kto się tam pokazuje poza dzieciakami, albo zobacz sobie demonstracje organizowane przez federacje anarchistów, na ktorych widać flagi ugrupowań politycznych (zielonych, młodych socjalistów itp.)No i jeszcze odnieś się do całej UE, która usilnie promuje tolerancję, a większość państw w niej nie ukrywa swojej podniety socjalizmem i marksizmem, promując modę na greenpeace, obrońców praw zwierząt, ekologów, alterglobalizm, wegetarianizm, który to najczęściej objawia się właśnie w środowiskach punkowych czy alternatywnych..ps. ma to związek z faszystami", bo oni usilnie próbują ich tropić po to aby własne grzeszki wymazywać :-)O komunistach niestety nigdy nie słyszeli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Cala procedura uzyskiwania obywatelstwa panstwa nierózni sie bardzo od uzyskiwania czlonkostwa klubu automobilowego. Wiem, ze to nie bedziemile przyjete, ale cos bardziej szalenczego i mniej przemyslanego niz nasze obecne prawaobywatelstwa panstwa trudno sobie wyobrazic. Jest jednak takie panstwo, w którym sawidoczne slabe próby uporzadkowania tych spraw. Ja oczywiscie nie mam na mysli naszejRepubliki Niemieckiej, ale Stany Zjednoczone Ameryki, gdzie próbuje sie przynajmniejczesciowo wlaczyc w te sprawy zdrowy rozsadek. Stany Zjednoczone odmawiaja pozwoleniaimigracyjnego elementom, które sa zle z punktu widzenia zdrowia i absolutnie zakazujanaturalizacji pewnych okreslonych ras. I w ten sposób stawiaja maly krok w kierunkupogladów, który nie rózni sie od koncepcji narodowego panstwa.”"Cytat z Mein Kampf :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Co ty czytasz:D:DChodziaż zawszę sie zastanawiałem co wuja adi tam nawypisywał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Nie czytam tylko akurat miałem temat analiza i interpretacja w celach czysto edukacyjnych :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infaco Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 No to Martianie jestem prawicowcem:)ShadowNie widzę,że cytatami z Mein Kampf potrafisz się posługiwać jak ksiądz Biblią.Co do Antify, to się nie wypowiadam, bo nie wiem, a jak nie wiem, to nie piszę:)- sam napisałeś jednak, że nawet apolityczni" Analogsi ich popierają.Niestety o Punku, też nie mam zbyt wiele do powiedzenia:(Podałeś niezły rozrzut: Street Punk,fascynatów Conflictu i crust. Swoją drogą Paulus nieźle rozkręca muzeum w Kołobrzegu.Punk to też z tego co kojarzę chrześcijańskie Fate, katolickie Against All Odds, że o Ramzesie nie wspomnę.Nie rozumiem jednak co ma marksizm z wegetarianizmem wspólnego, bo mnie to jako osobę nie jedzącą mięsa zainteresowało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 To nie moja wina że nie nauczono Cię czytać ze zrozumieniem, wszystkie powiązane ze sobą środowiska umieściłem w jednym wpisie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 ps. a jeśli nie wiesz gdzie i w jakich środowiskach panuje moda na wegetarianizm, to podpowiem że dużo sXe określających się jako apolityczni", wzoruje się na kapelach nawołujących do rewolucji, wzorując się na marksizmie..Dość płynnie podchwyciła to lewicowa" polityka (w zasadzie bolszewia), i odpowiednio te ruchy steruje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infaco Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Czyli jeżeli ktoś nie pije, nie pali i nie je mięsa, to jest bolszewikiem i marksistą?Scena sXe, moim zdaniem nigdy nie była apolityczna.Apatia, Inkwizycja, Regres. Czy zagraniczne Minor Threat,7Seconds- zespoły jasno pokazują, co sądzą o polityce.Polecam jedną piosenkę Apati:)Ale zeszliście Panowie na tematy muzyczne-znów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Panowie, albo wy zmienicie trunki, albo ja pic przestane, tak mieszacie ta lewice z prawica ze juz nie wiem kto jest kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Cairo, znajdź w PL prawicową partię to jesteś dobry..ps. Infaco, nie musisz mi mówić o tych zespołach bo powiedzmy że się na tym wychowałem, wiele osób z nich nawet znam osobiście..Niektóre trzymają fason, ale niektóre mocno krzyczą za rewolucją, jak choćby EFAE, które raz jest apolityczne a raz już nie..Dla mnie nawoływanie do jakiejkolwiek rewolucji i podobne tendencje to polityka, tak samo jak w dzisiejszych czasach anarchizm nią jest.Olewanie systemu zamieniło się w radykalną, jednostronną ale stronniczą walkę..pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Shadown, znaczy chodzi w dalszym ciagu o bicie zyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Jeżeli uważasz że każda partia mająca w swym programie zabarwienie konserwatywne, tradycjonalistyczne czy narodowe, jest prawicową to niestety błąd.Obecnie w Polsce większość partii to lewica, z różnego rodzaju kierunkami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Taak? , ci ukochani przez ojca bezdzietnego tez?, cholera na wode mineralna przejde, tylko ktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 och.. ach.. Cairo, ironia to twoja mocna strona..czuję się poruszony :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 ok, spoko poznaj niezalezne opinie http://www.wiocha.pl/339956,POLSKA_ZLOTA_MLODZIEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.