Skocz do zawartości
  • 0

Mega lufa

piki83

Pytanie

Napisano

Witam.
Dzisiejszy fant ze złomowiska. Proszę znawców tematu o id.
Niestety, fotki kiepskie ale powinne starczyć. Długość ok. 3,5m-4m kaliber ok. 80mm (wymiary na oko - nie miałem czym zmierzyć).
Pozdrawiam i dziekuję.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
@devil a co twój post wniósł do tematu? Proszę o odpowiedź na zadane pytanie.
,,Uwaga, zabronione jest zamieszczanie
próśb o identyfikację niewypałów,
niewybuchów, zapalników, części,
elementów lub przedmiotów których
posiadanie jest prawnie zabronione,,-dla kogo to i po co tyfus?
Napisano
karabin - nie zamierzam wdawać się w jakiekolwiek dyskusje, bo prosiłem cię o umiar w wypowiedziach - nie moja wina, że nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem powyżej.

Regulamin Forum jest dla wszystkich - dla tych co umieją lepiej czytać lub mniej, dla tych którzy rozumieją co czytają lub mniej - a jeżeli się komuś nie chce ...

po raz ostatni proszę o zabieranie głosu w temacie wątku.

posty nie związane z tematem będą kasowane a gratisy wysłane @.
jakiekolwiek inne na priv lub skargi do wyższych.
Napisano

Witam.
Dzisiejszy fant ze złomowiska. Proszę znawców tematu o id.
Niestety, fotki kiepskie ale powinne starczyć. Długość ok. 3,5m-4m kaliber ok. 80mm (wymiary na oko - nie miałem czym zmierzyć).
Pozdrawiam i dziekuję.

Napisano
Teraz jest mega lufa a za jakiś czas będzie mega zatrzymanie kolejnego bezmózga co wstawia takie fotki. Ta lufa (niezależnie od kalibru) jest istotną częścią broni,za którą grozi odpowiedzialność karna. O narażeniu właściciela złomu nie wspomnę.Jak widać rozumu musicie uczyć się na własnej dupie,choć przykładów na tym forum było kilka.
Napisano
Karabin cwaniaka zgrywasz, a w temacie widać słabo siedzisz. Sprzęt artyleryjski obowiązują inne przepisy niż broń strzelecką.
Napisano
karabin naucz się szacunku dla ludzi i nie rzucaj takimi tekstami na lewo i prawo bo to już nudne się robi. Zabierasz głos gdzie tylko się da tylko szkoda że twoje wypowiedzi nie są związane z tematem.
Przez takie indywidua jak ty to forum zaczyna tracić na jakości.
Napisano
karabin ... większość z Userów to duzi chłopcy (mam nadzieję) więc mają (chyba) świadomość co i jak. Umoralniające gadki w takim stylu jak twoje - raczej nie są potrzebne, o czym się przekonałeś.

proponuję wziąć na wstrzymanie, a wypowiedzi swoje bardziej ważyć, w myśl :

Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."

http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091

wracamy do tematu

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:57 25-11-2011
Napisano
Kolego to na 99% wygląda właśnie jak Pak 40/3, jeśli masz możliwość to odkup, albo jeśli nie zamierzasz to daj znać, ja buduję replikę 75 i potrzebował bym do kompletu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie