piki83 Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 Witam. Dzisiejszy fant ze złomowiska. Proszę znawców tematu o id.Niestety, fotki kiepskie ale powinne starczyć. Długość ok. 3,5m-4m kaliber ok. 80mm (wymiary na oko - nie miałem czym zmierzyć).Pozdrawiam i dziekuję.
karabin Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 @devil a co twój post wniósł do tematu? Proszę o odpowiedź na zadane pytanie.,,Uwaga, zabronione jest zamieszczaniepróśb o identyfikację niewypałów,niewybuchów, zapalników, części,elementów lub przedmiotów którychposiadanie jest prawnie zabronione,,-dla kogo to i po co tyfus?
vis1939 Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 dla kogo to i po co" Dla tych którzy nie potrafią samodzielnie określić gdzie leży granica miedzy ciekawością a głupotą...
tyfus Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 karabin - nie zamierzam wdawać się w jakiekolwiek dyskusje, bo prosiłem cię o umiar w wypowiedziach - nie moja wina, że nie zrozumiałeś nic z tego co napisałem powyżej.Regulamin Forum jest dla wszystkich - dla tych co umieją lepiej czytać lub mniej, dla tych którzy rozumieją co czytają lub mniej - a jeżeli się komuś nie chce ...po raz ostatni proszę o zabieranie głosu w temacie wątku.posty nie związane z tematem będą kasowane a gratisy wysłane @.jakiekolwiek inne na priv lub skargi do wyższych.
piki83 Napisano 24 Listopad 2011 Autor Napisano 24 Listopad 2011 Witam. Dzisiejszy fant ze złomowiska. Proszę znawców tematu o id.Niestety, fotki kiepskie ale powinne starczyć. Długość ok. 3,5m-4m kaliber ok. 80mm (wymiary na oko - nie miałem czym zmierzyć).Pozdrawiam i dziekuję.
ktos451 Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 A to podlega pod ustawę? Lufa to lufa, więc chyba tak... czy nie?
karabin Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 Teraz jest mega lufa a za jakiś czas będzie mega zatrzymanie kolejnego bezmózga co wstawia takie fotki. Ta lufa (niezależnie od kalibru) jest istotną częścią broni,za którą grozi odpowiedzialność karna. O narażeniu właściciela złomu nie wspomnę.Jak widać rozumu musicie uczyć się na własnej dupie,choć przykładów na tym forum było kilka.
Skok Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 Karabin cwaniaka zgrywasz, a w temacie widać słabo siedzisz. Sprzęt artyleryjski obowiązują inne przepisy niż broń strzelecką.
devill_2006 Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 karabin naucz się szacunku dla ludzi i nie rzucaj takimi tekstami na lewo i prawo bo to już nudne się robi. Zabierasz głos gdzie tylko się da tylko szkoda że twoje wypowiedzi nie są związane z tematem.Przez takie indywidua jak ty to forum zaczyna tracić na jakości.
tyfus Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 karabin ... większość z Userów to duzi chłopcy (mam nadzieję) więc mają (chyba) świadomość co i jak. Umoralniające gadki w takim stylu jak twoje - raczej nie są potrzebne, o czym się przekonałeś. proponuję wziąć na wstrzymanie, a wypowiedzi swoje bardziej ważyć, w myśl :Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091wracamy do tematuPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:57 25-11-2011
Slajmi130 Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 Ale piękna szkoda żeby się zmarnowała, alb zabierz sam, albo daj cynk komuś kto składa pojazd. Szkoda by było to utracić
rs77 Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 jesli masz mozliwosc to rwij to stamtad i tyle ;)
Norberet Napisano 24 Listopad 2011 Napisano 24 Listopad 2011 Kolego to na 99% wygląda właśnie jak Pak 40/3, jeśli masz możliwość to odkup, albo jeśli nie zamierzasz to daj znać, ja buduję replikę 75 i potrzebował bym do kompletu:)
Pytanie
piki83
Witam.
Dzisiejszy fant ze złomowiska. Proszę znawców tematu o id.
Niestety, fotki kiepskie ale powinne starczyć. Długość ok. 3,5m-4m kaliber ok. 80mm (wymiary na oko - nie miałem czym zmierzyć).
Pozdrawiam i dziekuję.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.