acer Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 3)Artykuł Pana Roberta Wyrostkiewicza , tygodnik Nasza Polska" z dnia 22 listopada 2011 r. ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi .......?Przeca jest do podziału kilkaset milionów na nowe muzeum, my nie tylko możemy budować najdroższe stadiony na świecie , możemy też budować najdroższe muzeum , nie? A kto się nadaje do takiej akcji jak nie ten Pan?Podpisze wszystkie dokumenty i umowy bez mrugnięcia okiem,a opinia publiczna? , pokrzyczą , pokrzyczą i sprawa przyschnie tak jak z mostem,stadionem i innymi czystymi i transparentnymi" inwestycjami....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 Do nowego muzeum na Cytadeli też będzie musiał ktoś przetransportować archiwalia. Jeżeli są one liczone w tysiącach, będzie duuuży przetarg........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Miło mi, że forumowicz odk czyta NP:) PozdrawiamRWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Dziś wpadł mi nowy numer czasopisma dla Miłośników bojowych pojazdów,Na okładce tytuł artykułu ,,złomownia w Warszawie,,zaintrygowany otwieram numer a tam tytuł ,,Rest in Peace,,Spoczywają w Pokoju.To niczym cmentarne wiadomości,autor był na zapleczu tego smutnego Muzeum Ludowego Wojska Polskiego,okrasą tego artykułu są zdjęcia : Pantera ,Pz III,KW,T-34 promy samojezdne.Autor odgraża się że ma więcej zdęć i je umieści w przyszłości.Panowie ja was ostrzegałem że tak będzie,dziś jest moda na zimnowojenną technikę wojskową.Myślę że to jest początek prawdy o tej zupełnie niepotzebnej Placówce.Armia topi w niej moje pieniądze,a miłośnicy militariów na świecie dziwią się czy Polska to jest w Europie czy też gdzieś na Polinezji.Panowie są ludzie i parapety.Dyrektor tej placówki chwały mnie jako obywatelowi tego kraju nie przynosi.Mnie jest wstyd za niego.Ciekawi mnie czy Minister Wojny wie co to jest wstyd.A minister finansów zamiast zabierać emerytom to powinien zacząć od tej bezwstydnej placówki.Jak mawiał Kmicić-,,Kończ Waść wstydu oszczędż i zamknij to badziewie noszące imie ,,Muzeum Wojska Polskiego,,oczywiście Ludowego.Bo jak ja byłem w wojsku to o sprzęt dbano/a były to czasy PRL-u.Koledzy od długiego już czasu na tym forum namawiam do zadbania o stare samoloty co miały pecha zostać w Stolicy.Panowie bo będą następne odcinki ,i będą się śmiać nie z dyrektora ale nas zwykłych obywateli naszego kraju.Smutne ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 a w jakim stanie kompletności są te wymienione tanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Ale jaka to jest znowu rewelacja. To jest przecież zaplecze magazynowe MWP. Gdy byłem tam pierwszy raz ok. 20 lat temu już istniało i od tego czasu wiele się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jacek1962, a jaka jest nazwa tego pisma? Jakiś konkretny numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 jacek1962 - Boże broń nie podawaj, bo ktoś (wiadomo kto) pobiegnie do prokuratury z artykułem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 Bardzo śmieszne s_boj. Normalnie szczęka mi opadła z wrażenia na żart tak wysokich lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 tu nie ma żartów, to bardzo smutna prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Smutny to jest los muzealiów w MWP. Wystarczy spojrzeć na te wszystkie gnijące Mazury, teciaki, samoloty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2011 bardzo smutna prawdaa dla mnie wesoła nowina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 acer, zmień nick na Forum na ja też" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Kilka zdjęć znalezionych w internecie a przedstawiających wspomniane zaplecze magazynowe MWP na Sadybie:http://i243.photobucket.com/albums/ff248/Meczyk/HPIM0140.jpghttp://i243.photobucket.com/albums/ff248/Meczyk/HPIM1944.jpghttp://i243.photobucket.com/albums/ff248/Meczyk/HPIM1942.jpghttp://i243.photobucket.com/albums/ff248/Meczyk/HPIM1943.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 S-boj - idź do dobrego psychiatry - ja nie jestem lekarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Widzisz acer, rzecz w tym, że powyższym postem paradoksalnie dajesz świadectwo kim jesteś. Nie będę się zniżał do poziomu wyzwisk i skierowań do specjalisty, ale dysponujesz niby jakimś doświadczeniem na Forum, masz jeden z najwyższych współczynników postów, a brniesz w śmieszność, jak w siwy dym. Zresztą, mam dość przepychanek. Obaj dobrze wiemy co o wpisach Twoich i Twojego kolegi myśli większość Użytkowników tego Forum. Demokracja pozwala głosić nawet najbardziej absurdalne tezy, więc niech i one mają prawo bytu, z tym że na przyszłość, już bez mojego komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 Widać jednak jesteś jakiś jasnowidz, który ma wiedzę na temat mojej wiedzy o opiniach innychKtoś musiałby być autentycznie stuknięty żeby w tym co robi kierować się opiniami jakiegoś forum, pardon towarzystwa intelektualnej socjety.Radzę jednak brać pod uwagę, że są inne fora na których też panują konkretne opinie o niektórych użytkownikach tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Czyżbyś myślał o Forum Towarzystwa Przyjaciół Warsa?Ale to jest jedno jedyne Forum . Z innych już Was pousuwano.O przepraszam Warsa pousuwano i musi biedak się rozdwajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 Wszędzie mityczny wars - to już naprawdę trzeba mieć jakąś obsesjęDlatego dalej doradzam http://www.synapsis.pl/Nasze-placowki-w-Warszawie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Odpowiedz w takim razie.kim jest Lodołamacz?Kim jest Draco.Nie wiesz?A ja wiem.Co do linku który podałes , rozumiem ze skorzystałeś i jesteś zadowolony?Pomogło?Bo chyba wszystkiego nie dali rady wyleczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2011 kim jest Lodołamacz?Kim jest Draco.Nie wiesz?A ja wiem"Ty naprawdę potrzebujesz pomocy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.