bogdan76 Napisano 8 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2019 Puszka wyczyść ona, najlepszy dotychczasowy eksponat z puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 11 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2019 Jeszcze zakonserwowanie i kolejny eksponat pojedzie do szkoły. W sumie czwarte ogniwo Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 15 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2019 Trochę czyszczenia przed mną. Dziękuję Lokalne u Muzeum Techniki Wojskowej i Cywilnej w Markach. Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 26 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2019 Pierwsze eksponaty już w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 15 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Witam, chciałem się pochwalić uczniami ze szkoły w której uczę. W piątkowe popołudnie około 40 uczniów klas 7 i 8 postanowiło spędzić czas w towarzystwie Powstańców Warszawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2019 Share Napisano 15 Wrzesień 2019 A RODo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Wrzesień 2019 Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Widzę brak zróżnicowania rasowego i etnicznego, unia tego nie zaakceptuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2019 Chyba za stary jestem na poczucie humoru kolegi. Co do lotek, wyszło jak wyszło Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Wrzesień 2019 Share Napisano 17 Wrzesień 2019 Daj te lotki do piaskowania, inaczej się zarąbiesz przy czyszczeniu.Jak powiesz, że do szkoły to pewnie Ci śmigną przy okazji za darmoszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 18 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Vis dzięki za radę, pewnie słuszną ale jest parę ale. Pierwsze, to w Warszawie za darmochę nikt nie zrobi i policzy zwykłą cenę. Kolejna rzecz, to pytanie czy mi te lotki nie odpadną No i prawdę mówiąc mam kilka wypiaskowanych eksponatów i średnio mi się podobają. Ale raz jeszcze dziękuję za radę. Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 6 Październik 2019 Autor Share Napisano 6 Październik 2019 Dziękuję, jeżdżę tam nie tylko z uczniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Październik 2019 Autor Share Napisano 12 Październik 2019 Byłem kiedyś w swietnym muzeum w Studzienkach Pancernych i spodobał mi się patent na lotki wbite w ścianę. Kuć nie mogę ale coś podobnego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 13 Październik 2019 Share Napisano 13 Październik 2019 sie kiedyś takich lotek wypuściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Październik 2019 Share Napisano 13 Październik 2019 Ruscy tego tematu Helmutowi nie żałowali, na 45 tego mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 13 Październik 2019 Share Napisano 13 Październik 2019 Są miejsca gdzie się normalnie po ziemi wala, w moich okolicach w szczególnie jednej mega przekopanej miejscówce, tego nawet nikt nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 13 Październik 2019 Autor Share Napisano 13 Październik 2019 A u mnie pół lekcji dzieciaki zastanawiał się co to jest :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2019 Moi uczniowie za bezinteresowną pomoc powstańcom . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 7 Grudzień 2019 Share Napisano 7 Grudzień 2019 Malinowski? Ten co biegał, czy ten co dzikich podglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2019 Ten co biegał. Dostali też taką książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 7 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2019 A w środku wpisy od powstańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 7 Grudzień 2019 Share Napisano 7 Grudzień 2019 no to wszyscy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 8 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2019 Chyba tak. Powstańcy mają komu opowiadać, dzieciaki słuchają z pierwszej ręki. A to wiadomo, ostatni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 31 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2020 "Pamiętamy"- w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 8 Lipiec 2020 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2020 Chciałbym pochwalić się moimi absolwentami. Ktorzy po zakończeniu roku zorganizowali się i poinformowali mnie, że jadą posprzątać pomnik, który z powodu pandemii był trochę zaniedbany. Mieli sprzet do sprzatania i kwiaty do zasadzenia Bogdan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 8 Wrzesień 2020 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Topór po latach czekania trafił do szkolnej gabloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi