krecia_robota Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 Witam, Bedę wdzięczny za kontakt do osoby/firmy która jest w stanie naprawić kabel uszkodzony podczas transportu wykrywki. Kabel został wyrwany z gniazda elektroniki przez przesuwającą się walizkę. Z góry dziękuję!
Enders Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Krychu swego czasu naprawiał Tesora. kseven@wp.pl Podeślij mu fotki, może coś pomyśli.Pozdrawiam!
sudajew Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 http://www.proscan.gliwice.pl/O ile nie kupiony u polskiego dilera..
Raned Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Bardzo proszę o zaprzestanie wspierania głupoty. W sprawie wymiany przewodu przede wszystkim należałoby się skontaktować się z dystrybutorem.
krecia_robota Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 Witam, Panie Raned, formum istnieje po to aby pytać o radę. To że jest Pan dystrybutorem Tesoro nie obliguje mnie do skorzystania z Pana usług. Dziękuję wszystkim za kontakty!
VanWorden Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Nie, nie obliguje Cię do tego, ale chyba każdy w pierwszej instancji skorzystałby z rady dystrybutora. PozdrawiamVW
Brzęczyszczykiewicz Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Krecik, źle zadałeś pytanie. Powinieneś spytać o kogoś kto się tym będzie chciał zając a nie o kogoś kto byłby w stanie. Bo naprawić to może wiele osób, tylko komu się będzie chciało? ;)
krecia_robota Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 WITAM, VW i Brzęczyszczykiewicz, skorzystałbym z rady dystrybutora w pierwszej kolejności ale nie chcę :-)I nie chcę tłumaczyć dlaczego. Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy mi pomogli.
anRO Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Przecież wyraznie pisze ze to krecia robota czyli rycie pod Tesoro.
krecia_robota Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Napisano 8 Lipiec 2011 Kolego powyżej, może zanim napiszesz opinię wczytasz się choć pobieżnie ze zrozumieniem w to co napisałem. Sprzęt uległ uszodzeniu mechanicznemu z powodu walizki która swoim ciężarem wyrwała kabel. Jakie to rycie? Uważam Tesoro za jeden z najlepszych wykrywaczy w tym przedziale cenowym, dlatego chcę go jak naszybciej przywrócić do życia. Temat uważam za zakończony.
Saper93 Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Hehe, jeszcze wyjdzie ze zeczywiscie nikomu nie bedzie sie chcialo tego robic, a za takie gadanie sam dystrybutor nie bedzie chcial Ci przyjac, to ciekawe co zrobisz :)Pozdrawiam!
beaviso Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 anRO ma rację - nowy użytkownik forum zapewne nie odpowiedziałby na tekst VanWordena używając skrótu VW :-P Ktoś tu ma schizofrenię.Kreciku", wyślij maila do Proscana. To w porządku facet, więc jeśli normalnie porozmawiasz, możesz oczekiwać pomocy. W końcu prowadzi działalność komercyjną, w której nie można tak po prostu ignorować klienteli, zwłaszcza jeśli ta przychodzi z konkretnymi potrzebami, z którymi nie chce zwracać się gdzie indziej.M.
Enders Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 A jeśli ten Vaquero był u Andrzeja Denara" kupiony - to do widzenia ;D Pozdrawiam!
Raned Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Jak wiecie nie uczestniczę w żadnym forum od wielu miesięcy ze względu na ich rzęczyszczykowizację", ale szlak mnie trafia, gdy ludzie którzy powinni szukać pomocy odnośnie Tesoro u źródła, czyli u dystrybutora, dokonują wszelakiej ekwilibrystyki aby tylko utrudnić sobie życie.Nie wiem i nie interesuje mnie, to gdzie i od kogo uczestnik krecia_robota" nabył svojego Vaquero, nie jestem zainteresowany, ani nie mam udziału w żadnym pośrednictwie, natomiast wiem, że mój serwisant bezproblemowo wykonuje naprawy uszkodzonych przewodów cewki, które tylko w wyjątkowo drastycznych przypadkach nie mogą być wykonane. Uczestnik krecia_robota", ma wolny wybór, gdzie dokonuje swoich napraw, ale jeżeli jest to naprawa gwarancyjna to powinna być wykonana przez autoryzowany serwis. Tyle w tym temacie.
Raned Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Wróć; oczywiście nie jest to naprawa gwarancyjna, bo uszkodzenie nastąpiło z winy użytkownika.
beaviso Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Enders - wszystko polega na rozmowie człowieka z człowiekiem. Wychodzę być może z naiwnego założenia, że jeśli dwóch dostatecznie inteligentnych osobników zamieni ze sobą kilka słów, to są w stanie wypracować rozwiązanie. Ale należy zapytać, rozmawiać. Do czasu zakończenia takiej rozmowy wszystko inne jest jedynie domysłem.M.
VanWorden Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 beaviso - może jestem dziś zmęczony, ale czemu niby nowy użytkownik nie miałby napisać VW zamiast Van Worden? No i co z tą schizofrenią?:))PozdrawiamVW
Enders Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Michał - oczywiście tak, jeśli przyjąć, że np. ProScan powie OK...", a uszkodzenie będzie na aprawialnym poziomie" ;)Pozdrawiam!
beaviso Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 VW, bo tak właśnie zwracają się do Ciebie ci, którzy trochę się już naczytali dyskusji, w których uczestniczyłeś, dla których jesteś rozpoznawany. I wiedzą, że zwyczajowo VanWorden to VW. Natomiast ktoś z ulicy" nie wywali do Ciebie od razu prostu z mostu per VW". Jest to przynajmniej mało prawdopodobne. Nie uważasz? Anyway, mniejsza o to.M.
VanWorden Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Wiesz ja jestem dość dużym sceptykiem (a przynajmniej za takiego się uważam) i lubię analizować różne wypowiedzi, ale Ty poszedłeś chyba dalej od Sherlocka Holmesa:) Może i masz rację i ten kolega jest typowym mącicielem i wdenarowbijaczoszpilaczem, ale w sumie ja się pod każdym postem podpisuję VW, więc teoretycznie nawet i świeżak może tego użyć.. A tak swoją drogą to dobrze by było żeby modzi zwracali uwagę na IP piszących i częściej wyłapywali różne klony i krecich podkopywaczy, zwłaszcza w tak newralgicznym dziale jak Sprzęt Poszukiwawczy".PozdrawiamVW
Saper93 Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Hehe dopiero po dokladniejszym wczytaniu sie w odpowiedzi, ogarniam o co chodzi. A tak w ogole to jak sprawdza sie IP? bo niezbyt sie na tym znam ;)Pozdrawiam!
bikemax771 Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 Witam jak ci się wyrwał kabel idz do pierwszego dobrego serwisanta RTV to ci go przylutuje w czym problem,sam kiedyś miałem taką sytuacje w wykrywaczu PULSE STAR II naprawa była od ręki zrobiona.pozdr.bikemax771
pawelec Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 Witam wydaje mi sie, że co niektórzy zażarcie walczą z RENADEM . Tak wogóle to Tesorro to super sprzęt ...............
krecia_robota Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Napisano 10 Lipiec 2011 Witam, Widzę że niechcący zostałem trolem, a nawet oskarżono" mnie o rycie pod Tesoro...:-). A ja chciałem jedynie prosić o radę jak naprawić moją ulubioną wykrywkę...i tyle. Rozumienm że pola zarośnięte i krew się burzy, ale po co tyle dyskusji o niczym ??? Pozdrawiam :-)
bikemax771 Napisano 12 Lipiec 2011 Napisano 12 Lipiec 2011 Witam pisałem ci chłopie gdzie się takie duperele naprawia ani nie podziękujesz za radę pozdr.bikemax771
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.