Skocz do zawartości

Naprawa Tesoro Vaguero

krecia_robota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, Bedę wdzięczny za kontakt do osoby/firmy która jest w stanie naprawić kabel uszkodzony podczas transportu wykrywki. Kabel został wyrwany z gniazda elektroniki przez przesuwającą się walizkę. Z góry dziękuję!
Napisano
Bardzo proszę o zaprzestanie wspierania głupoty. W sprawie wymiany przewodu przede wszystkim należałoby się skontaktować się z dystrybutorem.
Napisano
Witam, Panie Raned, formum istnieje po to aby pytać o radę. To że jest Pan dystrybutorem Tesoro nie obliguje mnie do skorzystania z Pana usług. Dziękuję wszystkim za kontakty!
Napisano
WITAM, VW i Brzęczyszczykiewicz, skorzystałbym z rady dystrybutora w pierwszej kolejności ale nie chcę :-)I nie chcę tłumaczyć dlaczego. Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy mi pomogli.
Napisano
Kolego powyżej, może zanim napiszesz opinię wczytasz się choć pobieżnie ze zrozumieniem w to co napisałem. Sprzęt uległ uszodzeniu mechanicznemu z powodu walizki która swoim ciężarem wyrwała kabel. Jakie to rycie? Uważam Tesoro za jeden z najlepszych wykrywaczy w tym przedziale cenowym, dlatego chcę go jak naszybciej przywrócić do życia. Temat uważam za zakończony.
Napisano
Hehe, jeszcze wyjdzie ze zeczywiscie nikomu nie bedzie sie chcialo tego robic, a za takie gadanie sam dystrybutor nie bedzie chcial Ci przyjac, to ciekawe co zrobisz :)

Pozdrawiam!
Napisano
anRO ma rację - nowy użytkownik forum zapewne nie odpowiedziałby na tekst VanWordena używając skrótu VW :-P Ktoś tu ma schizofrenię.

Kreciku", wyślij maila do Proscana. To w porządku facet, więc jeśli normalnie porozmawiasz, możesz oczekiwać pomocy. W końcu prowadzi działalność komercyjną, w której nie można tak po prostu ignorować klienteli, zwłaszcza jeśli ta przychodzi z konkretnymi potrzebami, z którymi nie chce zwracać się gdzie indziej.

M.
Napisano
Jak wiecie nie uczestniczę w żadnym forum od wielu miesięcy ze względu na ich rzęczyszczykowizację", ale szlak mnie trafia, gdy ludzie którzy powinni szukać pomocy odnośnie Tesoro u źródła, czyli u dystrybutora, dokonują wszelakiej ekwilibrystyki aby tylko utrudnić sobie życie.
Nie wiem i nie interesuje mnie, to gdzie i od kogo uczestnik krecia_robota" nabył svojego Vaquero, nie jestem zainteresowany, ani nie mam udziału w żadnym pośrednictwie, natomiast wiem, że mój serwisant bezproblemowo wykonuje naprawy uszkodzonych przewodów cewki, które tylko w wyjątkowo drastycznych przypadkach nie mogą być wykonane. Uczestnik krecia_robota", ma wolny wybór, gdzie dokonuje swoich napraw, ale jeżeli jest to naprawa gwarancyjna to powinna być wykonana przez autoryzowany serwis. Tyle w tym temacie.
Napisano
Enders - wszystko polega na rozmowie człowieka z człowiekiem. Wychodzę być może z naiwnego założenia, że jeśli dwóch dostatecznie inteligentnych osobników zamieni ze sobą kilka słów, to są w stanie wypracować rozwiązanie. Ale należy zapytać, rozmawiać. Do czasu zakończenia takiej rozmowy wszystko inne jest jedynie domysłem.

M.
Napisano
beaviso - może jestem dziś zmęczony, ale czemu niby nowy użytkownik nie miałby napisać VW zamiast Van Worden? No i co z tą schizofrenią?:))

Pozdrawiam

VW
Napisano
Michał - oczywiście tak, jeśli przyjąć, że np. ProScan powie OK...", a uszkodzenie będzie na aprawialnym poziomie" ;)

Pozdrawiam!
Napisano
VW, bo tak właśnie zwracają się do Ciebie ci, którzy trochę się już naczytali dyskusji, w których uczestniczyłeś, dla których jesteś rozpoznawany. I wiedzą, że zwyczajowo VanWorden to VW. Natomiast ktoś z ulicy" nie wywali do Ciebie od razu prostu z mostu per VW". Jest to przynajmniej mało prawdopodobne. Nie uważasz? Anyway, mniejsza o to.

M.
Napisano
Wiesz ja jestem dość dużym sceptykiem (a przynajmniej za takiego się uważam) i lubię analizować różne wypowiedzi, ale Ty poszedłeś chyba dalej od Sherlocka Holmesa:) Może i masz rację i ten kolega jest typowym mącicielem i wdenarowbijaczoszpilaczem, ale w sumie ja się pod każdym postem podpisuję VW, więc teoretycznie nawet i świeżak może tego użyć..
A tak swoją drogą to dobrze by było żeby modzi zwracali uwagę na IP piszących i częściej wyłapywali różne klony i krecich podkopywaczy, zwłaszcza w tak newralgicznym dziale jak Sprzęt Poszukiwawczy".

Pozdrawiam

VW
Napisano
Hehe dopiero po dokladniejszym wczytaniu sie w odpowiedzi, ogarniam o co chodzi. A tak w ogole to jak sprawdza sie IP? bo niezbyt sie na tym znam ;)

Pozdrawiam!
Napisano
Witam jak ci się wyrwał kabel idz do pierwszego dobrego serwisanta RTV to ci go przylutuje w czym problem,sam kiedyś miałem taką sytuacje w wykrywaczu PULSE STAR II naprawa była od ręki zrobiona.pozdr.bikemax771
Napisano
Witam, Widzę że niechcący zostałem trolem, a nawet oskarżono" mnie o rycie pod Tesoro...:-). A ja chciałem jedynie prosić o radę jak naprawić moją ulubioną wykrywkę...i tyle. Rozumienm że pola zarośnięte i krew się burzy, ale po co tyle dyskusji o niczym ??? Pozdrawiam :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie