LeoN_39-45 Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 a wiec dzieki jak by ktos cos potrzebowal niech da znac pozdrawiam. LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Trochę schematów:http://arecki113.republika.pl/Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lagisz Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Witam forumowiczow! Jak mowa o motocyklach to i ja dodam swoje dwa grosze. Mam takie zdjęcie w rodzinnych zbiorach opisane tylko data 1945.Może ktoś powie co to za motocykl? Zdjęcie jest nieostre gdyż było robione w ruchu wiec znaczek na baku jest tylko niekształtnym kleksem.pozdrawiam Lagisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Na moje to DKW,albo PUCH- Sachs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Panowie poszukuje wszelkich informacji,zdjęć,kserokopii,instrukcji,reklamówek na temat Podkowy".Potrzebne mi to bo muszę napisać prace o tym motocyklu.Z góry dziękuje Wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6101885392&rd=1Czy rozpoznajecie gondolę wózka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Będę strzelał: Harley? P.S. Jak udał się zlot w Turku?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Zdjęcie to zamieszczał już na forum Grendel, z zapytaniem czy to nie jest przypadkiem nasz Sokół.PzdrBodziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Tą fotkę??? Toż to przecież prawie świeże z ebaya?Na moje oko to jest Sokół 1000 zwerbowany do Wehrmachtu.A na zlocie w Turku nie byłem. Zapytaj Kaktusa, on był na 100% (współorganizator)Ale byłem w Odolanowie: Gnome Rhone 800 z koszem(ta o której wszyscy wiedzą że to najlepsza sztuka w kraju i tej części Europy), BMW R12 z koszem, Sokół 600 z koszem, DKW NZ350-1 i trochę powojennych i japońszczyzny.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Zapraszam do Galerii - Zlot Mińsk Mazowiecki - motocykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Do Dykty.Grendel zdjęcie Sokoła zamieścił już w moim wątku djęcie polskiego sprzętu z 39"PzdrBodziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Na motocyklach to ja się nie znam ale dorzucę coś ze swojej działki czyli łączności.Motocykl CWS M55 z eksperymentalną przyczepką do przewozu radiostacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 I jeszcze jedno z tej serii, tym razem telefoniści podczas rozwijania linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Sorry, nie sprawdzałem tych postów. Tak czy inaczej Sokolik ładny.Fiku-świetne fotki!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Do Boruta & DykTA & reszty link do zdjęć z I WILLYS MILITARY MEETING TUREK - PRZYKONA http://www.2m.waw.pl/willys.html. Pozdrawiam. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzięki, fajne fotki i pogoda dopisała, a straszyli niewiadomo czym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Boruta pogoda była taka sobie ale jakoś deszcze i burze przechodziły bokiem ja zapraszam na Rajd do Ostrowa/Antonina 9-11 lipiec info pod koniec tygodnia na http://www.automobilklub.ostrow-wielkopolski.pl/Kto straszył i czym?. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Deszczem i burzami właśnie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 a oto fotki motorów kolegi :)))ural i beemka... niezle sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 a oto fotki motorów kolegi :)))ural i beemka... niezle sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 sory cos jest z moim netem i fotek nie zalonczylo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 jest pierwsza poszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 przepraszam za to ale nie laduja mi sie sprobuje innym razemi pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.