Brzęczyszczykiewicz Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 A kto tworzy wikipedię? To tak jakbyś pytał kundla co sądzi o psach rasowych :)))
Enders Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Wiem, kto tworzy... ale nie rozumiesz. Nad aktualnie czytanym pojęciem/tematem pojawiał się napis Ortografia to przeżytek, pora ją unowocześnić!" a w tekście celowo zawarte były błędy. Był także odnośnik do wersji poprawnie ortograficznej ;) Dzisiaj tego nie ma. Lub być może trafiłem na podróbkę"... Ale nie o tym wątek i o tym rozpisywać się nie będziemy, bo się pogniewamy. PozdrawJam! :)
VanWorden Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Myślę, że teraz już konsekwentnie powinieneś pisać o sobie polaczek" emisoo.. Trochę więcej kultury chłopie.PozdrawiamVW
jacho Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Strasznie delikatni jesteście. Mi określenie nie przeszkadza i dodam jeszcze, że kretyńsko wygląda facio w kiecce. A molestowanie 13-letnich żon i traktowanie kobiet jak śmieci to już przegięcie.Znajomek pojechał na wydobycie w tamte strony. Wrócił jako strzępek nerwów. Powiedział, że nigdy więcej i cieszy się, że jako ateista przeżył. Dosłownie.Z taką ilością przemocy, nienawiści, nietolerancji i fałszu, z jakimi spotkał się tam przez 2 tygodnie pobytu, nie miał do czynienia przez całe życie w kraju, europie i obu amerykach. A to spokojny i bardzo wesoły człowiek.
VanWorden Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Nie chcę się przekrzykiwać bo wątek straci sens, ale bzdury wypisujesz jacho o rzeczach o których nie masz bladego pojęcia. Pracowałem jako przewodnik po Bliskim Wschodzie i nigdy nie zapomnę gościnności i otwartości większości mieszkańców tych ziem. Zapewniam Cię, że znacznie więcej jest w Polsce katolickich księży, których można oskarżyć o molestowanie. Zawsze i wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca, ale jeśli nie przeszkadza Ci określenie arabus" to potem nie kwękaj słysząc antypolskie dowcipy i docinki. Na moim forum nie tolerujemy rasizmu i ksenofobii i mam nadzieję, że Odkrywca" nie będzie inny.PozdrawiamVW
jacho Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Tak, rozumiem. Co nie twój pogląd to nieprawda.A co do dowcipów o polaczkach to nigdy nie miałem z nimi problemu. Niektóre to majstersztyk.Pozdrowionka ślę.
emisoo Napisano 21 Lipiec 2011 Napisano 21 Lipiec 2011 Test x terra z nową cewką 15'' i porównanie do sztandarowej cewki http://video.yandex.ru/users/mdet/view/44/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.