vis1939 Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Dawaj te rupiecie,chętnie zobaczę - równowaga w przyrodzie musi być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 To w środku jak by ktoś nie wiedział, to rozkręcony Berthier albo Lebel. Jak to się ostatnio mówi - szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Chyba raczej Mosin 1891 i jego wariacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Tak, tak, masz rację, tak walnąłem bez zastanowienia. Spojrzałem tylko na dupkę ", a przecież powinienem wiedzieć czym się różnią. Po prostu 1891\\98\\25 rzadziej się tam znajduje niż francuzy ". PS. Rosyjskich tam nie ma, chociaż teoretycznie, od wielkiego święta powinien się jakiś trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 mojego wrześniowego pobojowiska ciąg dalszy...ustnik sprzed kilku tygodni, trochę się obawiałem czy aby na pewno z września... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 ustnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 a to dzisiejsze trafienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 na koniec dnia łuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Piękny obraz.Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Łuseczki cudo:)Siedzę i przeglądam stare papiery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 witam super trafienia panowie...ja mecze i mecze ten wrzesien i powoli do przodu...narazie tylko fragmety po ladownicy i obok ladownicy medalik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Za to ładownica" nie byle jaka - okucia są od torby amunicyjnej do rkm Browning wz.28, nieczęste znalezisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Ciekawa historia z tym medalikiem. Kiedyś też znalazłem szkaplerz razem z okuciami. Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 ostatni wolny dzień od pracy...na początek zapalnik, wrócił do doła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 na koniec wz.31, niestety... czerepem do dołu, ale bez pęknięć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 fasunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 super gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Gratulacje. Własnoręcznie wykopany wz.31 to moje marzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 ja marze w ten sposób o nieśmiertelniku polskim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Mam na koncie 2 całe i 2 połówki, ale jak na złość wszystko puste :(ps: gratulacje, piękny garnuszek, mój jeszcze gdzieś tam na mnie czeka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 handopiękne trafienia - aż miło popatrzeć!Jak Ci takie rzeczy wychodzą to nieśmiertelnik w tym miejscu to tylko kwestia czasu.Ja już kilka mam, ale takich łusek ani hełmu niestety ciągle nie podniosłem z ziemi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.