Skocz do zawartości

Poszukiwanie Sztandaru 7 pal w dn. 13.08.2011 pod Lelowem.

kluch2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!
Główne miejsce zakwaterowania to ogrodzony teren z możliwością rozbicia namiotu. W jakąś infrastrukturę wyposażony, ale was będzie dużo (jak na pikniku). Koledzy którzy byli w ubiegłym roku potrafią to bardziej ocenić.
Pozdrawiam!
Jurek.

znajdzeimy!
Co do siedzenia,jak macie możliwość i chęć to weźcie krzesełka,jest parę ławek,ale nie starczy dla wszystkich,część bractwa będzie grzać ziemię:)
Już jutro start w trasę.
Życzę wszystkim szerokiej drogi i ładnej pogody
do zobaczyska na miejscu:))

Wróciliśmy ja byłem niestety krótko wyjechałem wczoraj ale było super żałuj . A co działo się później to sam jestem ciekawy . Podziękowania dla miłej żmijki zygzakowatej która się zlitowała i mnie nie poczęstowała jadem . Tadziu plakietki się rozeszły i nie przywiozłem

Witam serdecznie tych którzy ze zlotu wyjechali wcześniej i tych którzy nie dotarli!
Na zlot w pierwszym i drugim dniu dojechało 96-osób.
Do spenetrowania było łącznie trochę ponad 10 h trudnego terenu leśnego. Skrzyni nie znaleźliśmy. Ale teren nie został tak do końca skutecznie przeszukany ( co rusz robił się bałagan a ludzie się gubili w lesie). Natomiast sam zlot był sympatyczny. O tym niech się już wypowiedzą uczestnicy.
Pozdrawiam serdecznie!
Jurek.

Część GRUPY ŁÓDŹ już dotarła , reszta została jeszcze na poniedziałek.
Foty tych co zechcieli się nimi podzielić już ładują sie do neta.Do połowy tygodnia powinny być wszystkie które mam na dysku dostępne tu:
http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2011/2011.08.12-15.+Poszukiwanie+Sztandaru+7+pal++pod+Lelowem

A tak swoją drogą to ten temat tak się rozrósł że proponuje modą go zamknąć i założyć nowy np.: poszukiwania sztandaru - po spotkaniu"
Hebda nie mam nic na emailu,odezwij się na kom:602688672
pzdr

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:39 15-08-2011

Sztandaru niestety nie znaleźliśmy ale mimo wszystko mi się podobało:) Mam nadzieje ,że nie tylko ja mam takie odczucia. Fajnie by było spotkać się znowu za rok i liczę na to ,że zorganizujemy kolejną edycję.
PS Hebda Twoją bluzę ma Mensguth6 więc musicie się jakoś dogadać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie