mensguth6 Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Dokladnie,podepne sie pod te pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Im bliżej wyjazdu, tym ciszej w temacie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2011 Witam!Główne miejsce zakwaterowania to ogrodzony teren z możliwością rozbicia namiotu. W jakąś infrastrukturę wyposażony, ale was będzie dużo (jak na pikniku). Koledzy którzy byli w ubiegłym roku potrafią to bardziej ocenić.Pozdrawiam!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Czyli brac z chaty co sie da,a co moze byc przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 W tym roku nie mogę być, ale życzę wszystkim urodzajnych dołków i znalezienia sztandaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 znajdzeimy!Co do siedzenia,jak macie możliwość i chęć to weźcie krzesełka,jest parę ławek,ale nie starczy dla wszystkich,część bractwa będzie grzać ziemię:)Już jutro start w trasę.Życzę wszystkim szerokiej drogi i ładnej pogodydo zobaczyska na miejscu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0teIPHzlRpAdo zobaczenia jutro wieczór łobuzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 ojtam ojtam,od razu łobuzy:)http://www.youtube.com/watch?v=r9AuqtYSSWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Towarzysze!!!na zlot!!My już ruszamy właśniedo zobaczyska na miejscu!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 15:06 12-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Bardzo mocno chciałem przybyć na to spotkanie,praca nie pozwoliła,życzę pełnego sukcesu.A tak miałem chęć pobebeszyć w tym oczku z neo na wysięgniku.pzdr dla wszystkich uczestników szperania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Żyjecie tam jeszcze..?:P :)bo niektórzy mieli słabo :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Wróciliśmy!trochę ochłonę i jak wrzucę fotki na chomika podeślę link:)Resty,sprawdź proszę priva:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 16:11 14-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Hebda musi ochłonąć po winie z pod podłogi które mi nie najlepiej wyszło na drugi dzień .A z tą saperką to tylko żartowałem pzdr dla wszystkich ze zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 wróciliście?? pisać jak było!!! szybko!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Wróciliśmy ja byłem niestety krótko wyjechałem wczoraj ale było super żałuj . A co działo się później to sam jestem ciekawy . Podziękowania dla miłej żmijki zygzakowatej która się zlitowała i mnie nie poczęstowała jadem . Tadziu plakietki się rozeszły i nie przywiozłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Witam serdecznie tych którzy ze zlotu wyjechali wcześniej i tych którzy nie dotarli!Na zlot w pierwszym i drugim dniu dojechało 96-osób.Do spenetrowania było łącznie trochę ponad 10 h trudnego terenu leśnego. Skrzyni nie znaleźliśmy. Ale teren nie został tak do końca skutecznie przeszukany ( co rusz robił się bałagan a ludzie się gubili w lesie). Natomiast sam zlot był sympatyczny. O tym niech się już wypowiedzą uczestnicy.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Fotki z mojego aparatuhttp://chomikuj.pl/hebda3w folderze galeria" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 ee,no to widzę,że frekwencja była niczego sobie,szkoda tylko że skrzyni niet! No,ale i są plusy dodatnie"-integracja...,wino z samej podłogi,mmm... (rarytas)Mariusz,a ładna była?? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Normalnie żałuję, że nie mogłem być. Ale mnie to i tak by pogonili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Część GRUPY ŁÓDŹ już dotarła , reszta została jeszcze na poniedziałek.Foty tych co zechcieli się nimi podzielić już ładują sie do neta.Do połowy tygodnia powinny być wszystkie które mam na dysku dostępne tu:http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2011/2011.08.12-15.+Poszukiwanie+Sztandaru+7+pal++pod+LelowemA tak swoją drogą to ten temat tak się rozrósł że proponuje modą go zamknąć i założyć nowy np.: poszukiwania sztandaru - po spotkaniu"Hebda nie mam nic na emailu,odezwij się na kom:602688672pzdrPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:39 15-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabcio Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Witam serdecznieJako członek ekipy z okolic Mikołowa również dziękuję wszystkim uczestnikom za miłą integrację i wspaniałą zabawę :)Do zobaczenia w przyszłym roku, bo myślę że to nie ostatni nasz zlot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Sztandaru niestety nie znaleźliśmy ale mimo wszystko mi się podobało:) Mam nadzieje ,że nie tylko ja mam takie odczucia. Fajnie by było spotkać się znowu za rok i liczę na to ,że zorganizujemy kolejną edycję.PS Hebda Twoją bluzę ma Mensguth6 więc musicie się jakoś dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 łojezu,to mi bliżej było do Lelowa po bluzę niż gdzieś pod Poznań:)Mensguth6,wróciłeś już?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witam,juz wrucilem.Bylo bardzo fajnie,wrzyce puzniej troche fotek.Pozdrawiam uczestnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Impreza jak najbardziej pozytywna. Fajnie było poznać ludzi, których znam tylko po nickach, no i integracja wieczorami ;) Pozdrawiam wszystkich uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.