Skocz do zawartości
  • 0

Czy to grot?

Kemet

Pytanie

Napisano

Witam kolegów. Dostałem od kolegi takie oto znalezisko i nie wiem do czego to przykleić. Może ma ktoś jakieś pomysły co to jest i do czego słuzyło? Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ten mięki czubek" to osłonka części uderzeniowej która ma się łatwo zgiąć przy uderzeniu, ale osłaniać przy transporcie.
Napisano
Oj to widzę że kolega chcę paluszków się pozbyć :| ! A jest t zapalnik uderzeniowy produkcji radzieckiej o ile się nie mylę.... i nie majstruj przy tym...
Napisano
ten kto zaprojektował by frez z ołowiu do czegokolwiek musiał by być kretynem, a dla tego co to posiada i sądzi że to frez z ołowiu to naprawdę szkoda gadać zero wyobraźni nie masz kolego

zajrzyj może najpierw gdzieś co to jest frez, do czego z reguły służy i z czego jest zbudowany może dojdziesz do jakiś wniosków ciekawych i sam sobie odpowiesz na pytanie czy to frez czy nie?

potem się dziwicie wszyscy, że o nas piszą w złym świetle jak koleś chce nie wiadomo co - może zapalnik piłką do metalu piłować!!
Napisano
Dziękuję za informację. Skłaniam się przy frezarce. Tylko sam czubek jest dośc mięki, właśnie jakby był z ołowiu. Jutro zobaczę pilnikiem i opiszę Pozdrawiam
Napisano
Kolego Gniewkos nikt tego nie chce pilnikiem piłować. Ja jestem bardzo zżyty z moimi paluszkami i rączkami więc takiej głupoty bym nie robił. Co do tego znaleziska to dzieciaki znalazły i mi przyniosły. Jeden mój znajomy stwierdził, że to jest od frezarki element ale umówiliśmy się, że się na forum dowiem co to dokładnie jest i tyle.
Napisano
Kemet (71 / 10)
2011-05-15 19:46:03

D. Jutro zobaczę pilnikiem i opiszę Pozdrawiam.

A jednak napisałeś że zobaczysz pilnikiem....ludzie przez takich jak wy grono poszukiwaczy TYCH NORMALNYCH ! ma problemy a później słyszy się w dzienniku jak komuś palec urwało albo nie daj boże coś więcej....już nie wspomnę o utracie życia swojego i innych ....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie