Kemet Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Witam kolegów. Dostałem od kolegi takie oto znalezisko i nie wiem do czego to przykleić. Może ma ktoś jakieś pomysły co to jest i do czego słuzyło? Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam
Barson1 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Jeżeli jest to zapalnik to ja bym uważał ;) Może frez a morze nie? Ja bym wywalił ale to moje zdanie :) Pozdrawiam :)
honker Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=680555#1164172Pozdro.*
mac Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 A ten mięki czubek" to osłonka części uderzeniowej która ma się łatwo zgiąć przy uderzeniu, ale osłaniać przy transporcie.
Barson1 Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Oj to widzę że kolega chcę paluszków się pozbyć :| ! A jest t zapalnik uderzeniowy produkcji radzieckiej o ile się nie mylę.... i nie majstruj przy tym...
Gniewkos Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 ten kto zaprojektował by frez z ołowiu do czegokolwiek musiał by być kretynem, a dla tego co to posiada i sądzi że to frez z ołowiu to naprawdę szkoda gadać zero wyobraźni nie masz kolegozajrzyj może najpierw gdzieś co to jest frez, do czego z reguły służy i z czego jest zbudowany może dojdziesz do jakiś wniosków ciekawych i sam sobie odpowiesz na pytanie czy to frez czy nie?potem się dziwicie wszyscy, że o nas piszą w złym świetle jak koleś chce nie wiadomo co - może zapalnik piłką do metalu piłować!!
Kemet Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Dziękuję za informację. Skłaniam się przy frezarce. Tylko sam czubek jest dośc mięki, właśnie jakby był z ołowiu. Jutro zobaczę pilnikiem i opiszę Pozdrawiam
Dakor! Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Barson1: frezy urywają paluszki tylko wtedy gdy są zamontowane w pracującej frezarce ;)
Kemet Napisano 16 Maj 2011 Autor Napisano 16 Maj 2011 Kolego Gniewkos nikt tego nie chce pilnikiem piłować. Ja jestem bardzo zżyty z moimi paluszkami i rączkami więc takiej głupoty bym nie robił. Co do tego znaleziska to dzieciaki znalazły i mi przyniosły. Jeden mój znajomy stwierdził, że to jest od frezarki element ale umówiliśmy się, że się na forum dowiem co to dokładnie jest i tyle.
Barson1 Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Kemet (71 / 10) 2011-05-15 19:46:03D. Jutro zobaczę pilnikiem i opiszę Pozdrawiam. A jednak napisałeś że zobaczysz pilnikiem....ludzie przez takich jak wy grono poszukiwaczy TYCH NORMALNYCH ! ma problemy a później słyszy się w dzienniku jak komuś palec urwało albo nie daj boże coś więcej....już nie wspomnę o utracie życia swojego i innych ....
Pytanie
Kemet
Witam kolegów. Dostałem od kolegi takie oto znalezisko i nie wiem do czego to przykleić. Może ma ktoś jakieś pomysły co to jest i do czego słuzyło? Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.