kijow Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 Witam taki luger mi się trafił.Do wszystkich służb mundurowych posiadam ten egzemplarz legalnie pozwolenie mogę okazać dla zainteresowanych na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 zd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 CUDNY :) Tylko nie cieszy tak oka jak własna znajdka ale to nie zmienia faktu że boski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 cud mniód malina :) az milo popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 który rok produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Wersja Marine ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Z kolekcjonerskiego punktu widzenia to badziew. Produkowany min. w latach 70tych przez firme Interarms z USA ale nie tylko. Dość znacznie różni się od swojego pierwowzoru, wystarczy spojrzeć na ordynarne dźwignie bezpiecznika i rygiel zamykający, o kształcie chwytu nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 żeby nie być gołosłownymhttp://www.gunbroker.com/Auction/ViewItem.aspx?Item=229521573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 ile taka przyjemność kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Ale tak jak pisał kolega mjut jest to chyba wersja pistoletu z długą lufą, jeśli dobrze widzę (?) - taka jak dla artylerii i marine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Acha, i jeszcze do kolegi psioter5 na linku nad twoim wpisem masz napisane ile kosztuje - ok. 1150$ ~ 3174,92 zł. No nie najtaniej, ale chyba warto - nie wiem jak to jest postrzelać z lugera i pewnie już nigdy się nie dowiem, więc zazdroszczę nawet takiego lugera z lat '70. Pozdro.ktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 20 Maj 2011 Autor Share Napisano 20 Maj 2011 byłem z moim Lugerkiem na strzelnicy i sprawuje się bardzo dobrze,jeden z Panów w niebieskim mundurze poprosił Mnie o wystrzelenie trzech sztuk amunicji i był w szoku ze ten sprzęt jest taki celny wieczorem porobię zdjęcia tarcz i wsadzę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Nie ma sie co dziwic ze jest celny ma przeciez bardzo dluga linie celowania jak na pistolet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Fajny:),a co do określenia ,,badziew,,to taki sam badziew jest MG klepany po wojníe w Jugosławi kol. Bandi. Ten przynajmniej níe jest zdekowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 @ ktos451 - wersja Marine to marine a nie Artillery. Artyleryjska wersja miała dłuższą lufę, celownik karabinowy, dostawną kolbę łączoną z kaburą itd. Wersja Marine to tylko dłuższa lufa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.