tomciuncio Napisano 10 Maj 2011 Autor Share Napisano 10 Maj 2011 Mam chęć dowiedzieć się kim z poglądów jesteśmy i jesteście... wiem,iż trudno jest się pod czymkolwiek z wiekiem podpisać(związane to jest z rozwojem przestrzennego i ogólnego myślenia)wiem również,że nikt nie chce się zamykać w jednej szufladce,ale muszę przyznać... anonimowość internetu jest dla nas błogosławieństwem.Nikt się nie musi kłócić o swoje przekonania i poglądy po prostu jest ODKRYWCĄ... Tylko z ciekawości dodaje wątek;post.Ja osobiście uważam się za człowieka o umyśle otwartym na wszystko aczkolwiek muszę przyznać,że wychowałem się jako Punk z Punkami dopiero z wiekiem stałem się bogatszy o inne doświadczenia i mogę teraz stwierdzić... Po prostu jestem sobą.Kim wy jesteście i co was wyrzeźbiło?Polityka?Subkultura?Rodzice?Otoczenie?Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 10 Maj 2011 Autor Share Napisano 10 Maj 2011 To chyba już wiem co się ze mną dzieje... ale tak poważnie... ostatnio przy piwku rozmawiałem z chłopakami z Sandomierza i opowiadali mi o znajomym ich co szuka po lasach pamiątek i ma swoje inne poglądy i tatuaże raczej mało sympatyczne.To mnie zmusiło do myślenia... przecież my wszyscy chodzimy po lasach czy polach zawsze możemy się spotkać... wtedy chyba poglądy już nie mają znaczenia? Bycie odkrywcą to lekarstwo na społeczną schizme :) Dziękuję wam za to forum i uświadamianie mnie,że świat nie jest tak zły jak twierdzi Johny Rambo ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 10 Maj 2011 Autor Share Napisano 10 Maj 2011 swoją drogą... tan obrazek jest prze w ... szkoda,że się z nim powoli utożsamiam nie tyle co fizycznie jak psychicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 10 Maj 2011 Share Napisano 10 Maj 2011 Różnych rzeczy się słuchało, trochę inaczej się myślało, człowiek młody był a jak wiadomo na błędach sie uczymy...;)Wraz z wiekiem światopogląd się zmienia, ogólnie dojrzewamy, była kultura punk był i metal - coś zawsze z tego we krwi zostaje i chyba dobrze po troszku wszystkiego spróbować. Bo potem można żałować że czegoś się nie przeżyło, że już za późno.Mimo wszystko życzę może jak najmniej takich spotkań w leśnej głuszy" :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Tak przy okazji ,kiedyś stary pracownik LP(drwal)przy gorzałce klarował mi że pierwszą zasadą leśnego savoir-vivre jest robienie swojego i nie wtykanie nosa w cudze sprawy,jeżeli ktoś udaje się z jakąś czynnośćią w leśną głuszę to pewno nie potrzebuje audytorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Możliwe że wyznawcą tej zasady stał się podczas okupacji i w pierwszych latach powojennych ,ale jast niegłupia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Jedno do drugiego nie pasuje , ale jestem skate, ale nie mylcie tego z dresami" jeżdżę na desce i nie nawidzę właśnie tych pseudoskate . Psują naszą reputację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Dodatkowo powiem że nasza kultura skate dobrze nawet bardzo dobrze dogaduję się z punkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 11 Maj 2011 Autor Share Napisano 11 Maj 2011 Panie abcd, tu nie chodzi o wtykanie nosa w cudze sprawy.Przecież to wiadome,że jak się spotyka człeka w lesie z piszczałką idąc samemu z wykrywką to się chce pogadać.W tym momencie zastanawiam się właśnie kim jest z poglądów ten drugi osobnik... czy przypadkiem nie ma na lewej piersi swastyki i Mein Kampf po poduszką do snu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Generalnie,z tego co zauważyłem,to detektorysci to ludzie o raczej prawicowych poglądach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Nikczemne pomowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Manipulacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Cos Ty emes ?detektorysci to ostoja lewicy :)Wszystko wspolne i ziemia i to co w niej. Toz jaka tu prawica z jej swietym prawem wlasnosci ? Przeciez nikt by do reki nie wzial nic innego co jego nie jest, tylko lewica moje i Twoje mienie uwaza za nasze wspolne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 He he,no coś w tym jest Nemo:)Ale będę się upierał,że wśród ludzi pasjonujących się historią i militariami raczej nie przeważają zieloni i pacyfiści:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Jedyne co jest pewne to to że ludzie którzy pasjonują się czymkolwiek bez względu czy to historia,militaria,filatelistyka czy hodowla gołębi rasowych są znacznie inteligentniejsi od reszty populacji która stanowi większość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 Powiedz mi co ma inteligencja wspólnego z tym,że gościu ma swastykę na cycu i biega za pamiątkami po swoich idolach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal100 Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Na tak zwanych erenach odzyskanych" sporo jest ludzi którzy są zafascynowani niemieckim wojskiem z okresu 2 wojny w szczególności oddziałami SS.Jest ich sporo również w gronie detektorystów co można łatwo poznać po nickach i avatarach na różnych forach,zamiast nazw Polskich miejscowości wpisują niemieckie itp. Kiedyś pod Kołobrzegiem spotykamy dwóch młodych ludzi ubranych w repliki niemieckich polowych mundurów z okresu 2 wojny z wykrywaczami w rękach.Zagadnęliśmy do nich i w czasie rozmowy jeden wyprężył się prawie na baczność i mówi z dumą ,że jest w grupie odtwarzającej oddziały SS(Polska to dziwny kraj).Mówię wam po prostu zdębiałem i natychmiast skończyliśmy naszą rozmowę.Takich przykładów można by mnożyć w nieskończoność.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 :-)To jest rozmowa na zasadzie, dlaczego tylko skrajnych faszystów jest w Rosji, skąd się biorą naziści w Izraelu i dlaczego na Forum ( również ) jest aż tyle przypadków do leczenie zamkniętego lub z problemami emocjonalnymi.PS Dla jasności i informacji- co lepsze" nicki i tak nie wychodzą na światło dzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Albo wychodzą pod innymi nazwami :)Cenzura fajna rzecz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Tam cenzura, od razu.Po pierwsze primo- masz najszybsze palce w Układzie Warszawskim ( taki jeden się w Ciebie zapatrzył, ale jeszcze sporo Mu brakuje ).Po drugie primo, fantazja i [....]* Użytkowników nie opuszcza.* autocenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Nie gadaj tyle tylko się pakuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Ja się nie pakuję- od tego są ludzie. Ja tylko popielniczkę opróżniłem w samochodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Buziaki dla narodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.