Skocz do zawartości

Prezent dla chlopaka

Manonim

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim :). Mój chłopak ma w maju 18 urodziny, interesuje się Militariami z okresu II wojny światowej. Na tą okazję chciałabym Mu kupić coś co będzie miało związek z Jego zainteresowaniami. Moja wiedza na ten temat jest uboga, przeglądam allegro, szukam czegoś sensownego, ale boję się, że nie rozpoznam podróby, czy przepłacę. Na walentynki kupiłam Mu Guzik SS, więc raczej propozycje Guziczków odpadają. Prosiłabym o pomoc w poszukiwaniach, piszcie na pw.

Mam nadzieję, że mi pomożecie, liczę na Was!
Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
mozesz mu kupic jakies luski - sa datowane wie z orginalnoscia nie bedzie problemu;) a do pozostalych to wezcie dajcie sobie spokoj... pytanie jest powazne a odpowiedzi debilne. mozna sie usmiechnac ale nie napierdzielac a pomoc tez wypada. szkoda takich durnych postow czytac.

Witam !

Ja myślę, że warto zacząć od tego jak wygląda dokładnie zainteresowanie militariami i II wojną" moje sugestie :

1. Jeżeli to jest bardziej w formie badawczo - poznawczej, kup mu fachową książkę ( sprawdź wcześniej który front jest mu najbliższy )
2. Jeżeli ma zdolności techniczne i trochę wolnego czasu, kup mu model czołgu do sklejania ( TAMIYA )
3. Jeżeli to luźne zainteresowanie w fazie początkowej - kup mu album z II Wojny
4. Jeżeli chcesz być oryginalna poczytaj trochę o działaniach wojennych w swoim regionie ( pomocna będzie wyszukiwarka Odkrywcy ) i zabierz go na wycieczkę rowerową tam, możesz mu wręczyć prezent coś związanego z regionem.

Wszystkie opcje o których pisałem oczywiście nie wykluczają sposobu wręczenia o których pisali moi Szanowni Przedmówcy
;-)
Bawcie się dobrze.
pzdr

pytanie co by bardziej wolał?jak zapamiętac swoją 18kę?

myślę że wersje z uniformem (yeti,zawsze można go zdjąć,to też trochę czasu zajmuje)a jaką radochę będzie miał:)

tylko nie idźcie za daleko i nie bierzcie gummi-schutzów z epoki,lepiej jakis unimil itp:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie