Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Hej wszystkim :). Mój chłopak ma w maju 18 urodziny, interesuje się Militariami z okresu II wojny światowej. Na tą okazję chciałabym Mu kupić coś co będzie miało związek z Jego zainteresowaniami. Moja wiedza na ten temat jest uboga, przeglądam allegro, szukam czegoś sensownego, ale boję się, że nie rozpoznam podróby, czy przepłacę. Na walentynki kupiłam Mu Guzik SS, więc raczej propozycje Guziczków odpadają. Prosiłabym o pomoc w poszukiwaniach, piszcie na pw. Mam nadzieję, że mi pomożecie, liczę na Was!Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Szukam czegoś do 50/60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 na 18urodziny..przebierz się w mundur ss albo podobny skoro interesuje się militariami..i...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 ha, pomysł nie jest zły :P. Po ile tak stoją bluzy mundurowe? Chciałabym wiedzieć jakąś średnią cenę, aby nie przepłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Załącz sobie serial Allo Allo i zobacz jak wyglądała Helga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 co sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 i do tego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 będzie nosił to w pępku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Znów oplułem kawą monitor, choć skojarzenia miałem podobne... Bardziej podoba mi się wersja Hebdy- może być bez uniformu*.* oczywiście nie Hebda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie, postawi na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Może zestaw gum... do żucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 perwersi :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepek Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 mozesz mu kupic jakies luski - sa datowane wie z orginalnoscia nie bedzie problemu;) a do pozostalych to wezcie dajcie sobie spokoj... pytanie jest powazne a odpowiedzi debilne. mozna sie usmiechnac ale nie napierdzielac a pomoc tez wypada. szkoda takich durnych postow czytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepek Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Poziom odpowiedzi żenujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 wow Szczepek ... ale się podnieciłeś :)skoro tak, to proponuję, abyśmy my, czyli debile - przestali spamować, a zaczęli pisać konkretnie, bo Szczepkowi żyłka pęknie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie chce łusek, myślałam o czymś czego nie ma, chociaż jakby znalazła się jakaś oryginalna, ciekawa to może być :).Odpowiedzcie mi tylko, czy ten Totenkopf jest oryginalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Dobra wiem, że spamuje post pod postem, ale zależy mi bardzo na odpowiedzi - aukcja mi się kończy za niedługo. Pomorze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Witam !Ja myślę, że warto zacząć od tego jak wygląda dokładnie zainteresowanie militariami i II wojną" moje sugestie :1. Jeżeli to jest bardziej w formie badawczo - poznawczej, kup mu fachową książkę ( sprawdź wcześniej który front jest mu najbliższy )2. Jeżeli ma zdolności techniczne i trochę wolnego czasu, kup mu model czołgu do sklejania ( TAMIYA )3. Jeżeli to luźne zainteresowanie w fazie początkowej - kup mu album z II Wojny 4. Jeżeli chcesz być oryginalna poczytaj trochę o działaniach wojennych w swoim regionie ( pomocna będzie wyszukiwarka Odkrywcy ) i zabierz go na wycieczkę rowerową tam, możesz mu wręczyć prezent coś związanego z regionem.Wszystkie opcje o których pisałem oczywiście nie wykluczają sposobu wręczenia o których pisali moi Szanowni Przedmówcy;-)Bawcie się dobrze.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Proponuję jakąś kopię kordu czy sztyletu.Myślę że to fajniejszy prezent niż czacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Ja się obawiam tylko że za 50-60 zł to nie kupisz nic ciekawego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie chce kopii, szukam czegoś z okresu 1939 - 1945 związanego z wojskiem. Wycieczka i perwersyjne sposoby nie wykluczają czegoś materialnego - chciałabym rozwinąć Mu kolekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 pytanie co by bardziej wolał?jak zapamiętac swoją 18kę?myślę że wersje z uniformem (yeti,zawsze można go zdjąć,to też trochę czasu zajmuje)a jaką radochę będzie miał:)tylko nie idźcie za daleko i nie bierzcie gummi-schutzów z epoki,lepiej jakis unimil itp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Hah :P. Co do tego uniformu - może pomożecie i prześlecie jakieś propozycje? Ja też szukam, tylko nie orientuje się w tym po prostu. Linki przesyłajcie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Za tą kasę kupisz mu oryginalny hałer ruski czy szwabski w średnim stanie-zawsze to oryginał , okazale się prezentuje i dobry początek kolekcji.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Mnie nurtuje określenie perwersi"... W głowie Hebdy ( na moje szczęście nie siedzę w Jego głowie- tym samym o Nim nie piszę, ale ręczę że Tyfus jest generalnie bez zboczeń.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:47 23-04-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.