jozfig Napisano 27 Luty 2018 Share Napisano 27 Luty 2018 Tylko że jakoś w tym wątku nikt nie zauważył że wspomniany Sherman od kilku lat spoczywa w Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku a muzeum w Poznaniu w chwili obecnej żadnego Shermana do ukompletowania nie posiada. Nie liczę Achillesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 27 Luty 2018 Share Napisano 27 Luty 2018 bo raczej każdy o tym wie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 27 Luty 2018 Share Napisano 27 Luty 2018 jozfig naprawdę !!!, niesamowite !!!, niemożliwe ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 28 Luty 2018 Share Napisano 28 Luty 2018 Bo takie odniosłem wrażenie po tym jak wznowiono wątek po kilku latach przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 28 Luty 2018 Share Napisano 28 Luty 2018 wątki są często wznawiane , nawet po 10 latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 28 Luty 2018 Share Napisano 28 Luty 2018 Może być i po 30 latach o ile ma jakiś związek z tematem ale ja go tu nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 28 Luty 2018 Share Napisano 28 Luty 2018 to czemu uczestniczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 28 Luty 2018 Share Napisano 28 Luty 2018 dla mnie na przykład istotny związek , nie wiedziałem że osłony jarzma od 75-ki i od 17 funtówki się różnią ....teraz wiem . ale pewnie ty nie widzisz w tym związku z tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 4 Marzec 2018 Share Napisano 4 Marzec 2018 chyba wrzucę zdjęcia generała Shermana w mundurze na koniu, to też będzie miało związek z wątkiem :)Można było podpisać w ten sposób to zdjęcie sprawa była by jasna. Też nie miałem pojęcia że są różne ale skąd miałbym wiedzieć o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 Sherman na koniu z działem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 Jednokonny Sherman z armatą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 Według mnie była to po prostu zwykła oferta handlowa i tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 jozfig....maść polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 ta będzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 Nie jestem tym zainteresowany bo nie zamierzam urządzać sobie wystawy przed domem.Po prostu nie ten portal, polecam Allegro czy tam podobne albo darowiznę do jakiegoś muzeum tematycznego, jest ich sporo i chętnie przyjmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 jozfig - znajdz jedno słowo na temat sprzedaży w tym wątku . a jak już przestaniesz szukać to skończ już te insynuacje i przestań zaśmiecać wątek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 jozfig ...nie wiem czy wiesz ale istnieje jeszcze coś takiego jak wymiana " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 6 Marzec 2018 Share Napisano 6 Marzec 2018 Wolfenstein wątek to zaśmieciłeś TY wstawiając taki obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.