Skocz do zawartości

Podziekowania dla pana -nikt

nazgul

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, dziękuje panu nikt za profesjonalne podejście do użytkowników proksimy.A więc wytarły sie zaciski mocujące poszczególne elementy stelażu (nakrętki)co objawiało się luzami i niestabilnością konstrukcji,po krótkiej rozmowie telefonicznej z Panem Arkadiuszem ,dostałem drogą pocztową zaciski po dwóch dniach,oczywiście za free. profesjonalne podejście do klienta ,jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
użytkownik z lublina
Napisano
Po przeczytaniu tematu postanowiłem z czystej ciekawości sprawdzić,o co chodzi...Gdy przeczytałem post zrozumiałem....Wg.mnie warto stworzyć odębny dział pt.Podziękowania".
Pozdrawiam!
Napisano
samgnus... ty się dobrze czujesz?? chodzi Ci zapewne o taki dział Wazelina"?? Daj se chłopie na wstrzymanie albo idź w teren z wykrywką może głupawe myśli Ci wiaterek na świeżym powietrzu wywieje... Nie przesadzajcie ludziska
pozdro
Szczurek
Napisano
Pozwolę sobie na rozszerzenie podziękowań, w imieniu nazgula, o te dla Poczty Polskiej, oraz producenta kopert bąbelkowych. Żeby nikogo nie pominąć, chciałbym podziękować również producentowi tuszu do stempli praz pracownikom Wytwórni Papierów Wartościowych za ich codzienną pracę przy produkcji znaczków pocztowych, w trudzie i znoju.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie