nazgul Napisano 26 Marzec 2011 Autor Napisano 26 Marzec 2011 Witam, dziękuje panu nikt za profesjonalne podejście do użytkowników proksimy.A więc wytarły sie zaciski mocujące poszczególne elementy stelażu (nakrętki)co objawiało się luzami i niestabilnością konstrukcji,po krótkiej rozmowie telefonicznej z Panem Arkadiuszem ,dostałem drogą pocztową zaciski po dwóch dniach,oczywiście za free. profesjonalne podejście do klienta ,jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. użytkownik z lublina
samgnus Napisano 26 Marzec 2011 Napisano 26 Marzec 2011 Po przeczytaniu tematu postanowiłem z czystej ciekawości sprawdzić,o co chodzi...Gdy przeczytałem post zrozumiałem....Wg.mnie warto stworzyć odębny dział pt.Podziękowania".Pozdrawiam!
karpik Napisano 27 Marzec 2011 Napisano 27 Marzec 2011 Na nową cewkę trzeba trochę czekać ale zawsze schodzą dobrze:)
szczurek_1979 Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 samgnus... ty się dobrze czujesz?? chodzi Ci zapewne o taki dział Wazelina"?? Daj se chłopie na wstrzymanie albo idź w teren z wykrywką może głupawe myśli Ci wiaterek na świeżym powietrzu wywieje... Nie przesadzajcie ludziskapozdroSzczurek
zielony. Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 szczurek_1978, mam wrażenie, że nie wyłapałeś sarkazmu w wypowiedzi samgnus-a, pozdrawiam;)
Czlowieksniegu Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Takie klimaty to na żal.pl i innych branżowo-plotkarskich serwisach...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Pozwolę sobie na rozszerzenie podziękowań, w imieniu nazgula, o te dla Poczty Polskiej, oraz producenta kopert bąbelkowych. Żeby nikogo nie pominąć, chciałbym podziękować również producentowi tuszu do stempli praz pracownikom Wytwórni Papierów Wartościowych za ich codzienną pracę przy produkcji znaczków pocztowych, w trudzie i znoju.
szczurek_1979 Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 sarkazm?? na oczy Ci się rzuciło?? a kto to jest szczurek_1978?? nie postarzaj mnie, i tak mam siwe włosy już po czytaniu takich wpisów jak Twój i autora wątku... ;))
zielony. Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 Siwe włosy, nadwrażliwość, Ciebie już nie trzeba postarzać;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.