stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 polecam lekturę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 pan nowakowski daje radę,,ale system jest jeszcze twardy,,śp J.Kaczyński mógł i chciał pomóc w sprawie,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 polecam tygodnik 2,9 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Kto to śp J.Kaczyński? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 to Jarek tez nie żyje???? co my teraz zrobimy ???!!! koniec świata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Literówka, ale tu chyba chodzi o dobry artykul o panie Nowakowskim, a nie o Kaczynskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 no, ale w tym przypadku ta literówka wile zmienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 O tym artykule wspominałem na forum ;Policjanci rozbroili powstańca.'Dobry artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 forum to nie matura,mogłem popełnić jakoś błąd za który przepraszam,literówka żenada ,szkoda słów w ważnej sprawie,lewacy i durnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 chodziło o prezydenta L.Kaczyńskiego który był za powstańcem i na pewno by pomógł,i za nami wszystkimi.przepraszam za pomyłkę z jarosłąwem,lecha cenię bardzo solidnie,człowiek który podnosił naszą rolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Kolego, kogo ty lewakiem nazywasz? Nazywaj tak kłamców co mówią jedno, a robią drugie i podpisują rzeczy, których podpisywać się nie powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 widzę, że znieważyłem czyjeś uczucia religijne chyba :D najmocniej przepraszam zachowałem się jak lewak i dureń.. obiecuję - to był przedostatni raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 pozwolę sobie jeszcze zwrócić uwagę na jeszcze jedna literówkę... chyba nie śp tylko Św miało być?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 proszę zamknąć ten wątek szkoda pisać z małolatami.fanatyk napisz coś ciekawego a nie jakieś tam wypociny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Stg 1071. Twój skrót to chyba stan twojej głowy.Jeżeli jesteś fanatykiem politycznym, to nie miejsce dla ciebie, idź pod pałac kwiatki złożyć. Nie obrażaj innych, nie wyzywaj ich od małolatów tylko dlatego, że myślą inaczej niż ty. Ja mam przeszło 40 lat i proszę o trochę spokoju na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stalk3r Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Kazik po Twoim wpisie widać, że40 lat to czasem za mało by nauczyć się kultury i szacunku dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.