Skocz do zawartości

Las i jego mieszkańcy

DOMILUD PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Domiludku,nie wiedziałem że gustujesz w rożkach,ostatnio dałem za Bóg zapłać gościowi 16 zrzutów mniejszych i większych na okładziny do noży. Gdybym wiedział to wysłałbym ci je. Następnym razem jak znajdę to podaruję ci:)
Pozdrawiam

Dzięki karabin. Sarnich zrzutów też mam od groma, ale operuję głównie w rejonie o niedużym zalesieniu gdzie jeleni nie ma :( Po drugiej stronie miasta jest duży kompleks leśny - Wielki Las Lubański - i tam jeleni skolko godno, jednak to nie rejon natarcia ruskich na miasto i tam nie ma czego szukać - oczywiście oprócz rożków :).
czołem

A ja jestem, i leśny mieszkaniec i leśny pracownik. Takich niespodzianek w postaci zrzutów jelenia, daniela, łosia, teraz nastał czas. Kto znalazł temu gratuluję. Acha, lochy się teraz na wyproszeniu, tak że uwaga !!!!

Drodzy koledzy. Ja jak zwykle spotykam u siebie same sarenki i staram sie być wobec nich fer. Dziś jednak byłem bardzo głodny :(.
Sumienie mnie dręczy aż do tej chwili w związku z czym postanowiłem złożyć samokrytykę. Upraszam wszystkich na czele z modami o wybaczenie. Już nigdy więcej!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie