DOMILUD PL Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 @jeremiahjohnsonZa taki wykopek oddałbym niejedną łuskę. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Domilud przy odrobinie szczęścia i Ty taki trafisz. Mi się udało rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Tradytor - u mnie niestety takie sztuki nie chodzą. Może z czasem jak się wypuszcze na głębsze wody (lasy).pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 O dziwo ten w dużym lesie nie leżał. Widocznie rogacz był tylko przelotem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Ten mój, musiał już leżeć tam dłuższy czas, bo napoczęły go już gryzonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Domiludku,nie wiedziałem że gustujesz w rożkach,ostatnio dałem za Bóg zapłać gościowi 16 zrzutów mniejszych i większych na okładziny do noży. Gdybym wiedział to wysłałbym ci je. Następnym razem jak znajdę to podaruję ci:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Dzięki karabin. Sarnich zrzutów też mam od groma, ale operuję głównie w rejonie o niedużym zalesieniu gdzie jeleni nie ma :( Po drugiej stronie miasta jest duży kompleks leśny - Wielki Las Lubański - i tam jeleni skolko godno, jednak to nie rejon natarcia ruskich na miasto i tam nie ma czego szukać - oczywiście oprócz rożków :).czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Ja mówiłem o rogach jeleni:),za te lata nazbierało się trochę tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Animalek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borowiak Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 A ja jestem, i leśny mieszkaniec i leśny pracownik. Takich niespodzianek w postaci zrzutów jelenia, daniela, łosia, teraz nastał czas. Kto znalazł temu gratuluję. Acha, lochy się teraz na wyproszeniu, tak że uwaga !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 Drodzy koledzy. Ja jak zwykle spotykam u siebie same sarenki i staram sie być wobec nich fer. Dziś jednak byłem bardzo głodny :(.Sumienie mnie dręczy aż do tej chwili w związku z czym postanowiłem złożyć samokrytykę. Upraszam wszystkich na czele z modami o wybaczenie. Już nigdy więcej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 Gdy wracałem do domu ciagle czułem czyiś oddech na plecach i zdawało mi się że słyszę charakterystyczny skowyt. Czy to Duch Lasu z zemsty za sarenkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Das ist eine wurst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Te sarenki mieszkają koło mojego domu,często je widuje albo słyszę.Kiedyś postaram się je bliżej podejść i zrobić jakieś fajne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Dziś szedłem od strony pól więc nie dało się bliżej podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 ze zblizenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 a ten nie uciekał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 @atakaNa przednówku koziołki są odważniejsze. Toczą ciężkie boje o wybranki serca i popisują się podchodząc bliżej ludzi. A propo scenerii, u ciebie widzę jeszcze króluje biała wiedźma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 nie nie, dwa ostatnie zdjecia sprzed okolo miesiaca.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Zdjęcie sprzed lat. W przerwie poszukiwań taki myszek" wyszedł sobie spod pieńka.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Ślady ( czy tropy, czy jak ich zwał ) pijanego dzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Bóbr jak bóbr, pełno tego, ale w leśnych kniejach, to ciekawy widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.