michalmiazga Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Jak mi który czołg ruszy to ja go już załatwie!!!;Michał MIAZGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Fordem to chyba większych szans byś nie miał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsamotyha Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 A komu do cholery przeszkadza ten czolg? michalemiazga czy jestes spokrewniony z Romanem Miazga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Michał, kurde, jaki twój, jaki twój... Kiedyś ty zdąrzył awansować na por. :))))))))))))))))))))ppor.akagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 między 1920 a 1945 to i do marszałka dojść można ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Przeciez to jest ZABYTEK!Jezeli pojdzie na zlom to i tak urzedasy nie poniosa zadnych konsekwencji.Wyobrazic sobie mozna ile bylo by zamieszania gdyby jakis pojazd np.z torfowiska zostal pociety i wywieziony na zlom przez okolicznych mieszkancow.Wtedy policji i prokuratura mogla bby sie wykazac!!!Tak wyglada nasze po...lone prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 jak pójdzie na złom to ok ,ale jak ktoś wykopie i postawi na podwórku ...to z pierdla nie wyjdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 czyli czołg jest i stoi ? prosiłbym o zdjęcie jak można terażniejsze odnowiłem ten wątek w związku z usunieciem czołgu z Westerplatte , w porównaniu do tamtego tumu się uda i bedzie stał i przypominał że nie wolno wyciągać ręki po nasze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.