driv3r Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Witam! jesienią przy kopaniu szamba ekologicznego natrafiłem na taką oto butelkę z jednej strony jest żołnierz a z drugiej napis So lang dem Soldaten die Flasche winkt ihm tratz Hitz oder Kalte der Muth nicht sinkt" butelka jest z zielonego szkła http://img577.imageshack.us/img577/4918/zdjcie0144y.jpgPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:05 27-02-2011
Maćko Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Po mojemu jest to pruska flaszeczka.Ja mam taką.Wyglądem i treścią podobne.Pozdro
driv3r Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Chciałem się tylko zapytać ale widzę że kolega yfus" potraktował mnie nie zbyt pięknie :) trochę kultury i jak masz tak pisać o dupie marynie to kulturalnie byś mógł napisać od czego jest co oznacza napis i z jakiego wieku. Pozdro tyle na ten temat
tyfus Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 driv3r - bo kolega yfus" od tego jest żeby tak pisać - jak tyłek od sr ... - że tak napiszę w twoim klimacie wypowiedzi, za co przepraszam pozostałych Userów forum :)kolegi yfusa" kultury uczyć nie musisz ... a twoja gdzie ? przecież napisałem ci o co chodzi na Forum - resztę możesz sam przeczytać.a ty w dalszym ciągu nie wiesz o co biega na Forum ...
viki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Strasznie jesteś zasadniczy Panie tyfus Ciekawe czy kiedyś jak zaczynałeś na forum też byłeś taki mądry
Maćko Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ja Driv3r polecam zapoznać sie z wujkiem GOOGLE.http://szczecinek.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=489Nie boli.
tyfus Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 viki - strasznie mi miło, wspaniały komplement .. dzięki :)
Hebda Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 każdy zmądrzał na tym forumz czasemtylko niestety wciąż jest świeży narybek którym wydaje się że wiedzą wszystko i kilkoma pierwszymi postami mogą obrażać MODeratorów,o innych użyszkodnikach nie wspomnęCzłowiek mądrzeje z wiekiem prawda stara jak świattylko przeważnie jest to wieko od trumnyzdrów
jacenty2004 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Przycisk ? czerwony prycisk ? co jest? co jest ? !!! Jakaś stypa się szykuje połaczona z amnestią ? ... Wchodzę w to ! Precz z dyktaturą proletariatu ! ... Niech żyje towarzysz Stalin !!!
Hebda Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 zapiszesz mi coś?kod do czerwonego przycisku"
vis1939 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Hebdzina nie podlizuj się modom,order zobowiązuje do trzymania fasonu:)
tyfus Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 vis1939 - akurat Hebda znany jest na forum ... nie z podlizywania się, tylko z walki ... medali miał za to jak ruski generał :)tylko Hebda czasem zauważa to, co inni też widzą - i pisze o tym, czego inni nie robią :)
bighunter76 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 co jak co ale Tyfusa żal codziennie tylu userów nowych na dobrą drogę sprowadzać.... ja bym nie dał rady nerwowo bym się wykończył.... ale wróćmy do tematu o jakąś butelczynę chyba chodziło...
driv3r Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Witam! jesienią przy kopaniu szamba ekologicznego natrafiłem na taką oto butelkę z jednej strony jest żołnierz a z drugiej napis So lang dem Soldaten die Flasche winkt ihm tratz Hitz oder Kalte der Muth nicht sinkt" butelka jest z zielonego szkła http://img577.imageshack.us/img577/4918/zdjcie0144y.jpgPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:05 27-02-2011
tyfus Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 znalazłem ... hurrra !!kurde, co zrobić ? wrzucę na jakieś forum...może powiedzą co to jest i od czego ...mam ! jakiś Odkrywca ... dobra wrzucam ... kurde, ile tu działów ...dobra wrzucę na pierwszy lepszy, nie mam czasu na duperele.zdjęcie dodam ... lipa ... butelka zasłania monitor kompa - monitor wyraźny, butelka nie, a co tam ...jak opiszę, to może się kapną o co chodzi.jeszcze link do zdjęcia ... qrde ... co tu skopiować ... a niech mają wszystko z linkumoże sobie otworzą ....-------------------------------------------------i taką powieść można ciągnąć w nieskończoność - kwestia wyobraźni.kolego - Główne nie jest od IDskoro zdecydowałeś się na nasze Forum, wypadałoby najpierw się na nim rozejrzeć. Zauważyłbyś wtedy, że do ID mamy dwa działy, a w każym z nich jest mini regulamin.Zdjęcia wrzucamy na serwer Odkrywcy - twój link i tak jest niewłaściwy. Żeby zobaczyć twoje zdjęcie, trzeba końcówkę wycinać ...Poza tym foty z zewnętrznych serwerów po jakimś czasie znikają i potem nie wiadomo o co chodziło w ID.to tyle na początek ...-pozdro-
Question
driv3r
http://img577.imageshack.us/img577/4918/zdjcie0144y.jpg
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:05 27-02-2011
17 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.