Jump to content
  • 0

Znaleziona Butelka

driv3r

Question

Posted
Witam! jesienią przy kopaniu szamba ekologicznego natrafiłem na taką oto butelkę z jednej strony jest żołnierz a z drugiej napis So lang dem Soldaten die Flasche winkt ihm tratz Hitz oder Kalte der Muth nicht sinkt" butelka jest z zielonego szkła

http://img577.imageshack.us/img577/4918/zdjcie0144y.jpg

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:05 27-02-2011

17 answers to this question

Recommended Posts

Posted
Chciałem się tylko zapytać ale widzę że kolega yfus" potraktował mnie nie zbyt pięknie :) trochę kultury i jak masz tak pisać o dupie marynie to kulturalnie byś mógł napisać od czego jest co oznacza napis i z jakiego wieku.

Pozdro tyle na ten temat
Posted
driv3r - bo kolega yfus" od tego jest żeby tak pisać - jak tyłek od sr ... - że tak napiszę w twoim klimacie wypowiedzi, za co przepraszam pozostałych Userów forum :)

kolegi yfusa" kultury uczyć nie musisz ... a twoja gdzie ? przecież napisałem ci o co chodzi na Forum - resztę możesz sam przeczytać.

a ty w dalszym ciągu nie wiesz o co biega na Forum ...
Posted
Strasznie jesteś zasadniczy Panie tyfus Ciekawe czy kiedyś jak zaczynałeś na forum też byłeś taki mądry
Posted
każdy zmądrzał na tym forum
z czasem
tylko niestety wciąż jest świeży narybek którym wydaje się że wiedzą wszystko i kilkoma pierwszymi postami mogą obrażać MODeratorów,
o innych użyszkodnikach nie wspomnę

Człowiek mądrzeje z wiekiem prawda stara jak świat

tylko przeważnie jest to wieko od trumny

zdrów
Posted
Przycisk ? czerwony prycisk ? co jest? co jest ? !!! Jakaś stypa się szykuje połaczona z amnestią ? ... Wchodzę w to ! Precz z dyktaturą proletariatu ! ... Niech żyje towarzysz Stalin !!!
Posted
vis1939 - akurat Hebda znany jest na forum ... nie z podlizywania się, tylko z walki ... medali miał za to jak ruski generał :)

tylko Hebda czasem zauważa to, co inni też widzą - i pisze o tym, czego inni nie robią :)
Posted
co jak co ale Tyfusa żal codziennie tylu userów nowych na dobrą drogę sprowadzać.... ja bym nie dał rady nerwowo bym się wykończył.... ale wróćmy do tematu o jakąś butelczynę chyba chodziło...
Posted
Witam! jesienią przy kopaniu szamba ekologicznego natrafiłem na taką oto butelkę z jednej strony jest żołnierz a z drugiej napis So lang dem Soldaten die Flasche winkt ihm tratz Hitz oder Kalte der Muth nicht sinkt" butelka jest z zielonego szkła

http://img577.imageshack.us/img577/4918/zdjcie0144y.jpg

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:05 27-02-2011
Posted
znalazłem ... hurrra !!

kurde, co zrobić ? wrzucę na jakieś forum...może powiedzą co to jest i od czego ...

mam ! jakiś Odkrywca ... dobra wrzucam ... kurde, ile tu działów ...

dobra wrzucę na pierwszy lepszy, nie mam czasu na duperele.

zdjęcie dodam ... lipa ... butelka zasłania monitor kompa - monitor wyraźny, butelka nie, a co tam ...jak opiszę, to może się kapną o co chodzi.

jeszcze link do zdjęcia ... qrde ... co tu skopiować ... a niech mają wszystko z linku
może sobie otworzą ....

-------------------------------------------------

i taką powieść można ciągnąć w nieskończoność - kwestia wyobraźni.

kolego - Główne nie jest od ID

skoro zdecydowałeś się na nasze Forum, wypadałoby najpierw się na nim rozejrzeć. Zauważyłbyś wtedy, że
do ID mamy dwa działy, a w każym z nich jest mini regulamin.

Zdjęcia wrzucamy na serwer Odkrywcy - twój link i tak jest niewłaściwy. Żeby zobaczyć twoje zdjęcie, trzeba końcówkę wycinać ...
Poza tym foty z zewnętrznych serwerów po jakimś czasie znikają i potem nie wiadomo o co chodziło w ID.

to tyle na początek ...

-pozdro-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information