woytas Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Nie fikaj bo dostaniesz odpust zupełny i nigdy więcej kartek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 A kartki ukradłem ja i sprzedałem je na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Gdzie byli rodzice? No gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Nadwojciech w mordę balans !!! Ja już miałem kupca na moje żółte medale ....taka mała zamiana miała być !!!! Ja mu żółte i on mi żółte - takie jak na zdjęciu !!! Za ile to sprzedałeś na alledrogo ? biznesmen cholerny ! I cały mój biznes plan w p...du !!! Urząd skarbowy mnie trzepie ! milicja mnie trzepie ! Mój dyrektor mnie trzepie ( ale tylko wtedy jak przy ludziach mówię mu jest zwykłym fiutem za co od razu obcina mi kasę ,ale ostatecznie ma pod sobą coś około tysiąca ludzi ...to może i może ta robić palant jeden ? ) Ale ,żeby mnie tu rąbać na carskie świnki ! Na moim forum !!! Oooooo Nadwojciech wisisz mi 4,30 g Au X 3 z carską mordką na awersie ! ( może to być pospolity rocznik 1898 ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Zanim Nadwojciech się ogarnie ! Yeti , Balans ja wiem jak działa windykacja ! Wy trzepniecie Nadwojciecha i się podzielimy . Każdy z nas dostanie po jednym Mikołaju . Liczę na was ,bo ja admina nie mogę ruszyć i dlatego chcę wejść z Wami w układ ( spoko to normalne zagranie z naszego świata polityki i biznesu czyli czysta sprawa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Jacenty,Ty materialisto. :)Kasa poszła na ratowanie świstaków.Żałujesz świnki dla tego przystojniaka i jego rodziny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Ja Cię zabiję !!! Kiedy mi zrobiłeś to zdjęcie ? Cholerny paparazzi !!! Nie puszczaj tylko tego na fejsa ! To było rano i przed goleniem ! Oddam Ci tą moją carską żółtą świnkę tylko nie kombinuj ... albo Ci napiszę dużymi literami to samo co mówię mojemu dyrektorowi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Balans ,Yeti !!!! Macie na Tego lolka od świstaków jakiś wpływ ? Jak podniesie stawkę ,to i wasze carskie złote świnki szlag trafi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Ehhh Jacenty.Z Tobą to dopiero los... Były kartony,źle.Nie ma też niedobrze.Jak w tym dowcipie.Panie Grynszpan, pan gorzej dzisiej słyszeć idziesz.A tak, ja sobie w uszy waty napchałem.A dlaczego?Bo ja, panie, Berkowicz, strasznie lubie sobie tak po stole palcami stukać.Tak, i co?I co, i co!!!-Ja nie moge słuchać już takie stukanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 A bo tak mi się od rana nic nie układa. Poszedłem rano do sklepu i chciałem kupić pół litra mleka w butelce , a pani mi mówi ,że mają tylo litrowe ! No to nie miałem wyjścia i kupiłem sobie pół litra . Mleko to nie jest ,ale za to świetnie działa na dobre samopoczucie . Mam wolny dzień i nigdzie się samochodem nie wybieram . Twoje zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Kilka dni nie było mnie na forum i zostałem okradziony z odznaczeń, jak by tak sołdatowi PKKA zabrali żółtą za rany to jak on by się czół? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Trzeba wziąć się do roboty i odrobić utracone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Tak się zastanawiałem jak to szybko zrobić ... i już wiem . Trzeba przywalić samej górze i od razu to zadziała ... Naszym godłem jest orzeł.Poczta to sprawa szybkich gołębi. Jest jeszcze wiele rewelacyjnych ptaków , a co robi bocian ?... Wpiernicza żaby jak jakiś francuz i podrzuca dzieciaki przez komin i fruuu i go nie ma - cwaniaczek jeden ! ... a potem człowiek tylko wysłuchuje : tato loda ,tato cukierka ,tato rower , tato samochód ,tato mieszkanie ... i to co najgorsze !... tato idziemy na imprezę popilnujesz wnuczka ? Nie zbliżaj się bocian do mojego komina ,bo Ci z procy tyłek odstrzelę ! ps. tak to się robi bjar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Za taki tekst, zamiast wafla można od razu czerwonego placka dostać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Co tam czerwone placki !!! Moje trzy złote świnki szlag trafił ! Kiedyś to bocian mi maile przysyłał na priwa i opierniczał , a teraz czuję się taki opuszczony i samotny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 24 Kwiecień 2013 Share Napisano 24 Kwiecień 2013 to ja Cię wesprę duchowo:) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.