Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Nadwojciech w mordę balans !!! Ja już miałem kupca na moje żółte medale ....taka mała zamiana miała być !!!! Ja mu żółte i on mi żółte - takie jak na zdjęciu !!! Za ile to sprzedałeś na alledrogo ? biznesmen cholerny ! I cały mój biznes plan w p...du !!! Urząd skarbowy mnie trzepie ! milicja mnie trzepie ! Mój dyrektor mnie trzepie ( ale tylko wtedy jak przy ludziach mówię mu jest zwykłym fiutem za co od razu obcina mi kasę ,ale ostatecznie ma pod sobą coś około tysiąca ludzi ...to może i może ta robić palant jeden ? ) Ale ,żeby mnie tu rąbać na carskie świnki ! Na moim forum !!! Oooooo Nadwojciech wisisz mi 4,30 g Au X 3 z carską mordką na awersie ! ( może to być pospolity rocznik 1898 ) :)

Napisano
Zanim Nadwojciech się ogarnie ! Yeti , Balans ja wiem jak działa windykacja ! Wy trzepniecie Nadwojciecha i się podzielimy . Każdy z nas dostanie po jednym Mikołaju . Liczę na was ,bo ja admina nie mogę ruszyć i dlatego chcę wejść z Wami w układ ( spoko to normalne zagranie z naszego świata polityki i biznesu czyli czysta sprawa )
Napisano
Ja Cię zabiję !!! Kiedy mi zrobiłeś to zdjęcie ? Cholerny paparazzi !!! Nie puszczaj tylko tego na fejsa ! To było rano i przed goleniem ! Oddam Ci tą moją carską żółtą świnkę tylko nie kombinuj ... albo Ci napiszę dużymi literami to samo co mówię mojemu dyrektorowi !!!
Napisano
Ehhh Jacenty.
Z Tobą to dopiero los... Były kartony,źle.Nie ma też niedobrze.
Jak w tym dowcipie.

Panie Grynszpan, pan gorzej dzisiej słyszeć idziesz.
A tak, ja sobie w uszy waty napchałem.
A dlaczego?
Bo ja, panie, Berkowicz, strasznie lubie sobie tak po stole palcami stukać.
Tak, i co?
I co, i co!!!
-Ja nie moge słuchać już takie stukanie!!!
Napisano
A bo tak mi się od rana nic nie układa. Poszedłem rano do sklepu i chciałem kupić pół litra mleka w butelce , a pani mi mówi ,że mają tylo litrowe ! No to nie miałem wyjścia i kupiłem sobie pół litra . Mleko to nie jest ,ale za to świetnie działa na dobre samopoczucie . Mam wolny dzień i nigdzie się samochodem nie wybieram . Twoje zdrowie :)
Napisano
Kilka dni nie było mnie na forum i zostałem okradziony z odznaczeń, jak by tak sołdatowi PKKA zabrali żółtą za rany to jak on by się czół? :D
Napisano
Tak się zastanawiałem jak to szybko zrobić ... i już wiem . Trzeba przywalić samej górze i od razu to zadziała ...

Naszym godłem jest orzeł.Poczta to sprawa szybkich gołębi. Jest jeszcze wiele rewelacyjnych ptaków , a co robi bocian ?... Wpiernicza żaby jak jakiś francuz i podrzuca dzieciaki przez komin i fruuu i go nie ma - cwaniaczek jeden ! ... a potem człowiek tylko wysłuchuje : tato loda ,tato cukierka ,tato rower , tato samochód ,tato mieszkanie ... i to co najgorsze !... tato idziemy na imprezę popilnujesz wnuczka ? Nie zbliżaj się bocian do mojego komina ,bo Ci z procy tyłek odstrzelę !

ps. tak to się robi bjar :)
Napisano
Co tam czerwone placki !!! Moje trzy złote świnki szlag trafił ! Kiedyś to bocian mi maile przysyłał na priwa i opierniczał , a teraz czuję się taki opuszczony i samotny:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie