Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

hy,ja już mam 6albo 7mą kartkę,przeżyłem noc długich noży na forum,złe dni modów,próbę eliminacji meneli od tanich win wyżerających ryby z fontanny,nawet amnestię przeżyłem! i wowa,szumska,pika i siła innych:D
znalazłem kilka telefonów,założyłem moc debilnych wątków,swoje natrolowałem,przechodzę na emeryturę bo widać mnie te mody zresocjalizowały,ale stara gwardia nie umiera!

bo to trza mieć chłopaki taktykę :D

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
z amnestią kojarzą mi sie tylko silnie zwarte posldaki"

nie wiem czemu:)

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664999#989324

kiedys Bociek pisał że amnestia na rocznicę forum,potem że co 180dni kartony zdjęte..
ja juz nie wiem

zresztą mi amnestia i żółty nie straszny:)

więc mówimy o amnestii czy już anarchii?
w takim razie ja nadaje order Iklasy koloru żółtego koledze Sekal'owi

Viskowi,jako że on ceni medale(tu cytując jego samego
:
\"teraz wasze czyste piersi tak typowe dla frontowych dekowników,nijak się mają do dumnych posiadaczy odznaki za rany doznane w nierównej walce z terrorem adminowym i forumowymi poplecznikami ojca redaktora\")
Nadaje liście dębu do kartonika:)

O żesz Ty ! Widzisz Hebda jak nam grozi ! Liściem weteranów straszy ! TO już jakąś jesienią średniowiecza w środku zimy zalatuje ! Wojtas skubańcu jeden chcesz żebym zawału dostał ? Chocaż raz byś mnie pochwalił żeby jakaś równowaga w przyrodzie była zachowana !

Szkoda zachodu, już raz zrobili dzień dobroci i od tamtej pory nie mogą szantażowac tych co mieli 2 i więcej odznaczeń. Chyba, że ktoś jest tak zasłużony jak Bagnet co o Chanuszczaku nie wspomnę...

Od ostatniej amnestii polubiłem modów i stoję po ich stronie...

jacenty, a te kartki to straszna utopia, to pawie jak wytknięcie palcem :D niektórzy wmawiają sobie, że to zaszczyt nosic... eeeeee nie wierz im..... męcz admiralicję aż w końcu ulegną :)

*lubię krzyczec leeeejtaa sieeee, leeeejtaa sieeee" xD pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie