Hebda Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 hy,ja już mam 6albo 7mą kartkę,przeżyłem noc długich noży na forum,złe dni modów,próbę eliminacji meneli od tanich win wyżerających ryby z fontanny,nawet amnestię przeżyłem! i wowa,szumska,pika i siła innych:Dznalazłem kilka telefonów,założyłem moc debilnych wątków,swoje natrolowałem,przechodzę na emeryturę bo widać mnie te mody zresocjalizowały,ale stara gwardia nie umiera!bo to trza mieć chłopaki taktykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Dzwonie do jetiego....On Cie naprostuje zaraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ja już mam wystarczająco dużą bandę baranków bożych pod kuratelą. Nie winszuję sobie takiego wilka w owczej skórze przygarnąć.Choć zawsze można odstrzał higieniczny dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Jednak natura ludzka niezmienną jest od początku świata... Daj kurze grzędę..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 proszę nie poprawiać błędu ortograficznego w ostatnim słowie ...tak ma być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 z amnestią kojarzą mi sie tylko silnie zwarte posldaki"nie wiem czemu:)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664999#989324kiedys Bociek pisał że amnestia na rocznicę forum,potem że co 180dni kartony zdjęte..ja juz nie wiemzresztą mi amnestia i żółty nie straszny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 To takie działania przniesione żywcem ze świata naszej wielkiej" polityki . Co innego mówią , piszą i obiecują ,a co innego potem robią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Stracilismy chwilowo lacznosc z Bocianem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 a kiedyś w ogóle była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ło Jezu ! No to teraz nie będzie litości dla kochających inaczej. Ratuj się kto może !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 więc mówimy o amnestii czy już anarchii?w takim razie ja nadaje order Iklasy koloru żółtego koledze Sekal'owiViskowi,jako że on ceni medale(tu cytując jego samego:\"teraz wasze czyste piersi tak typowe dla frontowych dekowników,nijak się mają do dumnych posiadaczy odznaki za rany doznane w nierównej walce z terrorem adminowym i forumowymi poplecznikami ojca redaktora\")Nadaje liście dębu do kartonika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 jak ktos z liscia chce dostac to no problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 O żesz Ty ! Widzisz Hebda jak nam grozi ! Liściem weteranów straszy ! TO już jakąś jesienią średniowiecza w środku zimy zalatuje ! Wojtas skubańcu jeden chcesz żebym zawału dostał ? Chocaż raz byś mnie pochwalił żeby jakaś równowaga w przyrodzie była zachowana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 co by było gdyby nastapił Atak Klonówstrach się bać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Na samą myśl ,że na forum mógłby być jakiś mój klon włosy stają mi dęba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Woytas nic nie pisze od 40 minut Pewnie zastanawia się jak mnie pochwalić ? Dobry z niego chłopak jest...taki uczuciowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 też go lubie:DJak każdego Moda,juz chyba nie ma takiego Moda od którego nie miałbym orderu kiedykolwiek:)**jeśli jednak jest taki to nie jest to równoznaczne z automatycznym żółtkiem z jego strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Liściem weteranów straszy!"Kiedyś były tylko gazety.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Stracilismy chwilowo lacznosc z Bocianem..."Hmmm...coś śmierdzi przewrotem na szczeblach władzy.No chyba że na zimę odleciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Mamy se odezwac do niego jak wyczyscimy forum :>Godzine mnie nie ma a narod sie stesknil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 eee,On jak Fidel na Kubie,Wiadomo że jest bo nikt nic nie wie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Przestań Woytas w takim razie gdzieś łazić i czyść. Zacznij na początek od zlikwidowania naszych kartek... Albo powiedz którym klawiszem to się robi to sami sobie poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 I ten klawisz od anowania" tyż bym prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Szkoda zachodu, już raz zrobili dzień dobroci i od tamtej pory nie mogą szantażowac tych co mieli 2 i więcej odznaczeń. Chyba, że ktoś jest tak zasłużony jak Bagnet co o Chanuszczaku nie wspomnę...Od ostatniej amnestii polubiłem modów i stoję po ich stronie...jacenty, a te kartki to straszna utopia, to pawie jak wytknięcie palcem :D niektórzy wmawiają sobie, że to zaszczyt nosic... eeeeee nie wierz im..... męcz admiralicję aż w końcu ulegną :)*lubię krzyczec leeeejtaa sieeee, leeeejtaa sieeee" xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Dożywocie he he!!!Szkoda ,a gdzie jest ta nasza demokracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.