sonicsquad Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Na zdolnym Śląsku cisza... lekki deszczyk... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 W stolicy piwa OKOCIM" lekki deszczyk. Mam nadzieję, że zima szybko nie przyjdzie, bo mam zamiar jeszcze w tym sezonie połazić po lesie:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Księstwo Głogowskie :) drugi dzień z rzędu słońce..jak dobrze pójdzie i dojedzie świeżutki sprzęt dla małżonki to w sobotę teścik czy dobrze monetki łapie"..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 Jak sypnie porządnie to założymy vol 2 :) Troszkę postraszyło i chwilowo spokój,oczywiście nie wszędzie.W Szklarskiej Porębie 10cm śniegu. Oby tak bezśnieżnie było nadal ,i dnia trochę więcej przydałoby się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Nie ma co panikować - do wigilii prawdziwego śniegu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 Bardzo pocieszające słowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Nie dla górali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 ..górale i inne nacje ;) nie marudzić..tankować auta i kierunek dolny śląsk..słońce jak w lecie,a na niebie ani jednej chmurki ;)) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Chociaż we Wrocku niestety lekki deszczyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 10 Grudzień 2011 Share Napisano 10 Grudzień 2011 Weles pozazdrościć, bo u mnie już i snieżek i mrozik no a sprzęt zapakowany do wiosny buuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Dziś schowałem wykrywkę do szafy. Mój pierwszy sezon się zakończył, myślę że był udany. Na pożegnanie taka fotka z terenu zrobiona kilka tygodni temu. Niech wiosna jak najszybciej wraca!P.S Pamiętajcie Koledzy wyjąć baterie z piszczałek żeby za parę miesięcy wydatku niepotrzebnego nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Mazowieckie się jeszcze trzyma:)Choć już miesiąc nie byłem:(Mam nadzieje że w przyszłą niedzielę się uda jeszcze raz wyjść o 5 rano wrócić po zmroku:)Zresztą,nawet niech śnieg będzie,byle nie było go dużo i bez ostrego mrozu,tylko kamo trzeba zmienić na zimowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Hebda ja też Mazowieckie. Mnie tam mróz za specjalnie nie rusza. Najbardziej mnie wkurza że tak szybko ciemno się robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Dlatego trzeba startować z samego rana:)Mazowieckie u już odłożyłeś magicznego kija do szafy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Nie ma wyboru. Koniec semestru się zbliża. Niestety jeszcze szkoła. Ale żeby nie zwariować w zimę odnawiam jak co roku na ciemne wieczory drugie hobby. Modelarstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 U mnie z rańca na kilka cm. ziemia zmarznięta na polach,może jeszcze to jakoś wytrzyma.@Hebda,praca,praca i praca,dlatego nie ma jak w teren jechać na dłużej,u mnie tak samo i czasem zazdroszczę bezrobotnym:)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Co Wy straszycie tym śnieżnym mazowieckim? W chwili obecnej u mnie jest +4 i śniegu jeszcze tej zimy nie widziałem. Spokojnie, do świąt nie będzie zwolnienia sezonu, o zakończeniu nie ma mowy bo się ani nie zaczyna ani nie kończy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Pawle,u Ciebie to może padać aż po pachy,swoje trafiłeś:)Byle u mnie nie sypało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Stolica kaput.Pada od paru godzin,kilka cm już leży..Od Pawła przywiało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 We Wrocku czyste niebo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Gdynia bez śniegu-lekki mrozik ok.-1*.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Na Podlasiu biała pierzynka,no i mrozek -3 ,może jeszcze zginie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Lubelskie u mnie po kostki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Nie ma się co martwić! pierwszy śnieg zawsze topnieje:) A u mnie jeszcze nie padało więc mam jeszcze trochę czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 W Kaliszu w ciągu 2 godzin zrobiło się biało i zaczyna sypać coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.