karpik Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Pogoda dla mnie wymażona/najlepsza- 5 stopni, słońce nie smali. Zaraz podwijam kiece i lece:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 U mnie spadł śnieg, ale mam nadzieję, że do jutra stopnieje ;]pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Południowe krańce pomorskiego: W piątek troszkę popadało ale już stopniał. Jadąc dziś pociągiem i patrząc na osłonecznione pola w okolicach Grudziądza - Kwidzyna znów odezwała się żyłka poszukiwawcza jutro wyruszam w teren. Oby moje ulubione poletko rozmarzło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Na pewno rozmarzło,obyś tylko butów nie zostawił:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Heh już raz tak miałem pod Kielcami z kolei. Ziemia o ile zasługiwało to coś na taką nazwę przypominała gęsty budyń orzechowy z głębokością do kostek. Ale przetrwałem i buty ocaliłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 I wróciłem. Taki plon (moneciak wkrótce w identyfikacji). Niby bez szału (prócz ww. sreberka) ale OK. Ziemia normalna śmiało do eksploracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Rozumiem, że z dzisiejszym dniem temat ulega zamknięciu.No w końcu wiosna! No to oficjalnie sezon uznaje za rozpoczęty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Byłem wczoraj w lesie, nakopałem pepeszaków i kalesoniaków ale najważniejsze, że już ziemia puściła i robi się ciepło :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 No to szufladkujemy wątek na kilka miesięcy,jak ziemía znów złapie lub spadnie śnieg to odgrzejemy kotleta:) -oby nie w maju bo kiedyś na pochodzie pierwszo majowym walił śnieg:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 1 dzień wiosny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Tfu! ostatni dzień zimy :) nie spojrzalem na godzine, ale lapie sie jeszcze jako ostatni fant w zimowym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 nosz k...a :(do jutra mam nadzieje że to zejdzieu kogoś jeszcze nakropiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Witaj w klubie :) Ale i tak ruszam w teren. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 ja także:)nie przepuszczę okazji że ziemia nie stwardnieje przez jeden dzień,dziś praca ale jutro idę w las" u mnie jakieś 3cm napadało,troche kicha że na chwile odpoczynku ciężko będzie klepnąc na tyłek na ziemia,ale coś się podłoży:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Panowie,to żart?:) jeśli nie to níe zazdroszczę,u karabina +8,5 na plusie i na śnieg się nie zanosi-mam nadzieję. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 poczekaj wąćpan poczekaj,jeszcze zabieli :Plecę do pracy:/zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 całe szczęście biała dama się ogarnęła i paszła w pizdu:)więc jutro będzie całkiem przyjemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 U mnie też jak szybko spadł tak szybko znikł :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Prorocze słowa Hebdy się spełniły:),ale już po wszystkim. Poszła w...daleko.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 szkoda że ta zima Małysza nie chce opuścić. a takie fajne zawody się zapowiadały:) ps u mnie też sypie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 to powoli mozemy watek zamykac chyba :)ziemia juz miiekka i mozna dziubac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Może jeszcze małe podsumowanie zimowych trafień.Wybrałem, co leprze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Jeszcze pięć łódeczek i trzydzieści łusek się moczy .Wszystko w pięknym stanie. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 I wróciła zołza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Batem ją karabin a może ty marzanny nie utopiłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.