velmont66 Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 ahh przepraszam swt nie zauważyłem,tego pogratuluję
michal1514 Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Jak dla mnie fanty bardzo ładne.Panie velmont, gapa i pukawa warte uwagi - rozumiem, że Zygmuntowskim sreberkiem by Pan poagrdził ?;)
patton12 Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Ładny kordzik HJ. Mój dziadek Śp. zazdrościł swoim starszym kolegom takich kordzików. On był jeszcze za młody na HaJota".
DOMILUD PL Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 Kolego velmont66 autorski wątek chłopaka zaśmieciłeś swoimi zbędnymi komentarzami. Na 11 ostatnich wpisów twoich jest 6. Sprowokowałeś niepotrzebną dyskusję słowami chłopcze naucz się pisać potem do kopania" i się dziwisz, że ci odparował. Błędy językowe popełnia tu wielu nawet z dużymi licznikami, a ty nie jesteś modem. A jeżeli już musisz kogoś poprawiać to zrób to z klasą.Petrenko na twoim miejscu poprosił bym moderatora o usunięcie offtopów co niektórych nadgorliwców.
tyfus Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 nie musi prosić ...velmont66 - jeżeli ci coś umknęło, to :Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091następnym razem będzie sucharek za takie zachowanie.Wątek posprzątałem.
gniewko_kg Napisano 5 Październik 2012 Napisano 5 Październik 2012 witam,ładne fanty,ja z kołobrzegu jestem może się umuwimy na wspulne kopanko bo moja ekipa się częsciowo rozeszła.Marek 15 lat.
Petrenko Napisano 11 Listopad 2016 Autor Napisano 11 Listopad 2016 Proszę o usunięcie przez Administratora , tego wątku .z góry dziękuję
Landszaft Napisano 11 Listopad 2016 Napisano 11 Listopad 2016 no jak ktoś się chwali SWT i jeszcze zaznacza że domorośle go zdekował , no to strach się bać , i tak długo wytrzymał obserwując drzwi frontowe czy ktoś nie zapuka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.