Skocz do zawartości

Dziekuję za taki Chat !!!!!

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

witam - nigdy przez tyle lat nie wchodziłem na Chat , trzy dni temu byłem tam pierwszy raz nawet mile wspominam , natomiast wczoraj wchodzą zobaczyłem dyskusje na otwartym gość napisał że jego hobby to historia i coś tam - odpisałem że to tak jak my wszyscy i wysłałem dodatkowego buziaka - następnie zostałem zwyzywany od pedofilów o raz zwymyślano gościa który pisał na otwartym , podziękowałem za dyskusję i powiedziałem że to nie mój poziom .

chciałem zapytać czy modowie też tam moderują ? jeżeli tak to co tam się dzieje ?
czemu się nie banuje takich szumowin ?
zapamiętałem sobie nik . myślę że wcześniej czy później wyjadę na gościu .

to jest chamstwo to co się tam dzieje - dziękuje za taki chat !!!!

nie dorośliście to tego forum !!!

czy jakoś tak - proszę modów o obserwowanie co tam się dzieje - bo to jest żenujące jak widziałem że jeden z obrażanych użytkowników chciał aby gość go przeprosił a ten mu odpisał że on by chciał karabin na choinkę !!!!" panowie !!!! co tu się dziej !!!!!!!!!!!

skoro Modzi zostali wywołani do tablicy ... huku - przyznam się szczerze i bez bicia - na czacie byłem może z pięć razy...nie mam czasu na te pierdoły - wolę się zająć czymś pożyteczniejszym niż babulenie na czacie.
Nie mniej jednak coś mi się obiło o uszy, że czasami zdarzają się jakieś wyskoki.

User na czacie może dostać blokadę, ale chyba bana na Forum - raczej nie....zresztą nie wiem....niech się starsi" Moderatorzy ustosunkują do takich zachowań i wypowiedzi userów na czacie.

-pozdro-

ależ ja absolutnie nie usprawiedliwiam zwykłego chamstwa, wręcz popieram tępienie tegoż.
Niektórzy albo nie dostali odpowiedniego wychowania w domu albo łebki kozaczą na czacie....co na jedno w sumie wychodzi...

odnoszę wrażenie, z tego co tu napisano, że forumowy czat - to jakby wentyl bezpieczeństwa.

Na Forum trzyma się poziom, jak nie Modzi docenią za wulgarny język itp. - natomiast na czacie jadą po bandzie", wolna amerykanka i rollercoaster.

Nie jest to żadne wytłumaczenie ani usprawiedliwienie ...

Panowie sprawa prosta - są ludzie i ... kombinerki jak to się kiedyś na podwórku mówiło.

Chat i forum są połączone wspólną bazą użytkowników czyli na chacie ma się ten sam login co na forum. Więc w razie problemów proszę tylko info o zdarzeniu i login sprawcy.

Przy okazji paru osobom podziękujemy za obecność na forum tym bardziej że założyli konta tylko żeby korzystać z chata.

Przekazuje logi rozmów moderatorom.

Huk,dobrze że to nie USA.Już byś miał proces o CYBERSEX z nieletnim.A tak poważnie mówiąc,to nie da się uniknąć.Co do obrażania w necie polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=ZA8sdjkxI7o

Nie jest to najwyższy poziom rozrywki...ale autorzy pokazali ducha Dzieci Neostrady,i tego co teraz gnojki wypisują w necie.

Pozdrawiam.

Porządek, zgodnie ze wpisem Boćka będzie zrobiony.

Inna sprawa, że na czacie ( a nie tylko mało skromnie napiszę, że go dla Forum obudziłem, ale baaaardzo dużo czasu tam spędzałem ) Użytkownikom puszczają hamulce i piszą dokumentnie od czapy.

Dwa- zazwyczaj robią to Użytkownicy, którzy merytorycznie nie istnieją na Forum.

Trzy- w efekcie czat będący miejscem luźnej ( ale cywilizowanej ) rozmowy ( miejsce schadzek np tzw Dziadów ) stał się zsypem.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:06 10-12-2010

Swiety82 witaj wiem chodzi ci o tą Pocztę Polską - nie wytrzymałem (różne rzeczy puszczę płazem ale nie złodziejstwo mnie też tak okradziono) napisałem do Rzecznika Poczty Polskiej sprawa w toku poszkodowany podał nr.nadania przesyłki i resztę danych.

a co się tyczy tego wątku - chamstwo mamy na ulicach w pracy - czemu mam jeszcze mieć je na Odkrywcy .
ale widzę że już się sprawą zajęliście -pozdro

Feld, pytasz gdzie jest ten czat z przed paru lat" (oo nawet się rymuje) odpowiem Cie gdzie jest! Jest tam gdzie był tylko inni ludzie wchodzą niż wtedy, jeszcze kilka osób tu z forum tam zagląda, które jak widzę to wejdę(choc ostatnio rzadko zaglądam). Niestety huk ma rację co do chamstwa a może dzieciństwa. pozdr

Sprawa jest prosta.Dzicz sie pojawiła i tyle.Zresztą w liberalnych" czasach jest tego mnóstwo.Nie ma pały na ryj.
Pamiętacie dawne forum?Jakie super dyskusje,czytało sie jednym tchem.Chodzby wspomne forumowicza o nicku Duncam"
Piękne czasy,piękne forum.

A tak przy okazji...
Nikt nie wie co się dzieje z wyżej wymienionym?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie