huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 witam - nigdy przez tyle lat nie wchodziłem na Chat , trzy dni temu byłem tam pierwszy raz nawet mile wspominam , natomiast wczoraj wchodzą zobaczyłem dyskusje na otwartym gość napisał że jego hobby to historia i coś tam - odpisałem że to tak jak my wszyscy i wysłałem dodatkowego buziaka - następnie zostałem zwyzywany od pedofilów o raz zwymyślano gościa który pisał na otwartym , podziękowałem za dyskusję i powiedziałem że to nie mój poziom .chciałem zapytać czy modowie też tam moderują ? jeżeli tak to co tam się dzieje ? czemu się nie banuje takich szumowin ? zapamiętałem sobie nik . myślę że wcześniej czy później wyjadę na gościu . to jest chamstwo to co się tam dzieje - dziękuje za taki chat !!!!nie dorośliście to tego forum !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 powinienem to napisać na głównym prawda szereg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 czy jakoś tak - proszę modów o obserwowanie co tam się dzieje - bo to jest żenujące jak widziałem że jeden z obrażanych użytkowników chciał aby gość go przeprosił a ten mu odpisał że on by chciał karabin na choinkę !!!!" panowie !!!! co tu się dziej !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 nastápiła tu różnica pokoleń i poziomu kultury (delikatnie mówiąc):)))))) nie bierz tego tak do siebie, to , że jakiś łepek pobluzgał to nie znaczy , że każdy na czacie będzie:))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 zbanować i tyle !!! dać jedną szanse powrotu i koniec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 liha ale on nie tylko mnie obrażał piszę wyżej że innych też po co nam coś takiego !!! obniżamy tylko poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 nie można pozwolić na chamstwo !! nie może być na to przyzwolenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 skoro Modzi zostali wywołani do tablicy ... huku - przyznam się szczerze i bez bicia - na czacie byłem może z pięć razy...nie mam czasu na te pierdoły - wolę się zająć czymś pożyteczniejszym niż babulenie na czacie.Nie mniej jednak coś mi się obiło o uszy, że czasami zdarzają się jakieś wyskoki.User na czacie może dostać blokadę, ale chyba bana na Forum - raczej nie....zresztą nie wiem....niech się starsi" Moderatorzy ustosunkują do takich zachowań i wypowiedzi userów na czacie.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 ależ ja absolutnie nie usprawiedliwiam zwykłego chamstwa, wręcz popieram tępienie tegoż.Niektórzy albo nie dostali odpowiedniego wychowania w domu albo łebki kozaczą na czacie....co na jedno w sumie wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 huk to ogólnie sie jakiś drażliwy zrobił ostatnio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 odnoszę wrażenie, z tego co tu napisano, że forumowy czat - to jakby wentyl bezpieczeństwa.Na Forum trzyma się poziom, jak nie Modzi docenią za wulgarny język itp. - natomiast na czacie jadą po bandzie", wolna amerykanka i rollercoaster.Nie jest to żadne wytłumaczenie ani usprawiedliwienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Widzisz... nie warto nieznajomym od razu buziaków wysyłać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Panowie sprawa prosta - są ludzie i ... kombinerki jak to się kiedyś na podwórku mówiło. Chat i forum są połączone wspólną bazą użytkowników czyli na chacie ma się ten sam login co na forum. Więc w razie problemów proszę tylko info o zdarzeniu i login sprawcy. Przy okazji paru osobom podziękujemy za obecność na forum tym bardziej że założyli konta tylko żeby korzystać z chata. Przekazuje logi rozmów moderatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Huk,dobrze że to nie USA.Już byś miał proces o CYBERSEX z nieletnim.A tak poważnie mówiąc,to nie da się uniknąć.Co do obrażania w necie polecam:http://www.youtube.com/watch?v=ZA8sdjkxI7oNie jest to najwyższy poziom rozrywki...ale autorzy pokazali ducha Dzieci Neostrady,i tego co teraz gnojki wypisują w necie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Najlepiej by było podsyłać screen-a a moderatorzy by rozpatrzyli sprawę:*Pozdrawiam: XaXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Porządek, zgodnie ze wpisem Boćka będzie zrobiony.Inna sprawa, że na czacie ( a nie tylko mało skromnie napiszę, że go dla Forum obudziłem, ale baaaardzo dużo czasu tam spędzałem ) Użytkownikom puszczają hamulce i piszą dokumentnie od czapy.Dwa- zazwyczaj robią to Użytkownicy, którzy merytorycznie nie istnieją na Forum.Trzy- w efekcie czat będący miejscem luźnej ( ale cywilizowanej ) rozmowy ( miejsce schadzek np tzw Dziadów ) stał się zsypem. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:06 10-12-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 Swiety82 witaj wiem chodzi ci o tą Pocztę Polską - nie wytrzymałem (różne rzeczy puszczę płazem ale nie złodziejstwo mnie też tak okradziono) napisałem do Rzecznika Poczty Polskiej sprawa w toku poszkodowany podał nr.nadania przesyłki i resztę danych.a co się tyczy tego wątku - chamstwo mamy na ulicach w pracy - czemu mam jeszcze mieć je na Odkrywcy . ale widzę że już się sprawą zajęliście -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Padre- poczytaj, co Użytkownicy pisali...Wtedy Huka zrozumiesz- żenada okrutna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Gdzie jest ten czat z przed paru lat gdzie było mozna pogawedzic ciekawie?czasem jeszce tam wchodze ,ale ogolnie zenada.Ciezko z kim ogolnie pogadac,a przeciez bylo tak fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Dlatego o Dziadach wspomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Huku,przybliż problem z pocztą.Może jakoś pomogę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Czat to czat.... Moim zdaniem jak nie odpowiada rozmowa z kimś daje mu się ignora" i gra:) Poza tym jest opcja utworzenia pokoju na hasło:) Nie trzeba się męczyć i denerwować;) Pozdrawiam t_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Feld, pytasz gdzie jest ten czat z przed paru lat" (oo nawet się rymuje) odpowiem Cie gdzie jest! Jest tam gdzie był tylko inni ludzie wchodzą niż wtedy, jeszcze kilka osób tu z forum tam zagląda, które jak widzę to wejdę(choc ostatnio rzadko zaglądam). Niestety huk ma rację co do chamstwa a może dzieciństwa. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 a mój nick nie mieści się na chat-ie i musiałem nowe konto założyć (poszukiwaczb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Sprawa jest prosta.Dzicz sie pojawiła i tyle.Zresztą w liberalnych" czasach jest tego mnóstwo.Nie ma pały na ryj.Pamiętacie dawne forum?Jakie super dyskusje,czytało sie jednym tchem.Chodzby wspomne forumowicza o nicku Duncam"Piękne czasy,piękne forum.A tak przy okazji...Nikt nie wie co się dzieje z wyżej wymienionym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.