poldek175 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Wszyscy modzi bezpieczni?:)http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Nazisci-na-tropach-Yeti,wid,10066699,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Poldek, załóż lepiej jakieś ochraniacze, bo w tej chwili jedziesz gołą pupą po ostrzu żyletki :-)A mieszkacie przecież w tym samym mieście.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 A jak znam życie to następny wątek będzie zatytuowany: Yeti na tropie Poldka" :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Contrabando Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Więcej o tym pisze Messner w swojej książce o yeti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Traper,mam nadzieję,że Yeti jest wyrozumiały:)))De Contrabando,nie wiedziałem,że Messner napisał książkę pt.Yeti na tropie Poldka":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Premier Messner napisal ksiazke o Yeti ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Coś dawno się nie odzywał albo do tej pory tropią z tym, że teraz to chyba neonaziści i się zaszył albo nie daj boże upolowali...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 W przeciwieństwie do trolli i spamerów pracuję zawodowo.Ktoś musi płacić podatki, żebyście mogli 24/24 siedzieć w necie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Albo Yeti wstąpił do szeregów SS i okupuje Tybet....Wolnośc Tybetowi..... !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Łe tam. Można pracować zawodowo i trolić na wielką skalę. Trol stachanowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Wiesz, nie każdy jest udziałowcem potężnej spółki... Co z tego, że generuje starty ( już nie chcę wiedzieć dlaczego i jaki wpływ na to ma spamowanie na Forum ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Yeti, nie jesteś na bieżąco:) Myślisz, że ilość spamu na forum zależy od kursu akcji na giełdzie?:) Może.. Obudowałem działkę ołowiem i nadaje z 475 małych serwerów. Każdą literę piszę na innym. Czy to wystarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 zepsuty kapitalista-wyzyskiwacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Ja kapitalista- wyzyskiwacz?Dziękuje jak to do mnie:)I tak o mnie piszcie:0. Człowiek kłamiąc, staje się kłamstwem. Chcąc nie chcąc dąży do takiego stworzonego siebie. Może jutro pogadamy o mojej wygranej w lotto?- w temacie nazi- yeti?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Swieta sie zblizaja :>Wigilia i te sprawy :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Jeszcze parę losowań do świąt:) Ja się mogę poślizgnąć przed rybotolizatorem i Wy też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 Karpik,a to czytałeś?:)http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Wez-karpia-pod-lupe-zanim-go-kupisz,wid,12934238,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Może właśnie jakieś organa wzięły Karpika pod lupę? A On strzelił karpia/focha, wyprowadził się na wieś, ogrodził ołowianym płotem i czeka na lepsze czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 Coś w tym jest.Jak napisał Woytas:Swieta sie zblizaja :>Wigilia i te sprawy :)))" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hytek7 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 dla rozluźnienia tematu :)Wysoko w górach, hen wysoko w lodowej grocie siedzą dwa straszliwe Yeti i obgryzają kosteczki. Mniejszy straszliwy Yeti przerywa na chwilę i pyta większego: - Tato, a powiedz mi, po co my się tak ukrywamy przed człowiekami, co?Są takie małe! Przecież i tak je w końcu zjadamy, tak? Dlaczego napadamy nanich od tyłu? - Bo widzisz, synku - odpowiada większy straszliwy Yeti dokładnie oblizując palce - lepiej smakują nie obesrane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hytek7 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Poldek ale postów natrzaskałeś, a byliśmy na równi ;)chyba więksozśc w Hyde Parku heh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 No gdzieś muszę pociskać pierdoły:)A teraz to Ty uważaj na lodowego mana",bo może pogruchotać kosteczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 poldek twoja riposta podziałała, karpik się nie odzywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Dziś piszę z innego nicku a i temat wyczerpałem bo niektórzy modzi nie w formie widzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.